Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *283*
Raspunsuri - Pagina 16
madalina28 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ellenuta
saru-mana, am rezolvat cumva .. n-am comandat niciodata de pe amazon. tb sa platesti cu cardul nu? debit sau credit? suna interesant ce zici tu .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
eu am doar card de debit!
roli25 spune:
Sa va distrati putin: http://www.220.ro/funny/Doi-Bebelusi-Se-Cearta-Pe-Limba-Lor/0Bw923elc0/
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui madalina28
eu am doar card de debit! Madalina & Sofia (01.02.2008) calea sigura a esecului este sa renunti... |
neata
am incercat sa-mi fac cont si m-am blocat la card .. si eu tot de debit am si imi cere niste chestii si nu stiu de unde sa le iau .. iar acum, incerc sa adaug debit cardul si imi apare numai credit card ... nu stiu cum sa fac ..
cam cat te costa transportul?
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ioanact spune:
Buna!
Am citit www.bebelusaoana.ro/eu/atentie-la-copii/" target="_blank"> acest articol si vi l-am trimis si voua.
Pe mine m-a cutremurat.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
madalina28 spune:
Elle pt fond de ten am platit undeva la 3,25lire deci foarte putin!
Wow rapiri si eu am auzit dar nu prea am dat crezare celor auzite in parc, eu nu ma dezlipesc de Sofilica ochii si copilul!Doamne Fereste de asa necaz!
Ioanact spune:
Buna seara!
Madalina da, e infiorator ce se intampla, de aceia tb sa avem grija.
Azi am fost cu Ioana la stomatolog (prima ei vizita), pt ca avea pe dinti si masele pete negre. Eu am zis ca sunt carii.
Dr-a stomatolog a zis ca e tartru..
Ioana a stat asa cuminte pe scaun, pana i-a curatat dintii si maselele. (nu ma gandeam ca va sta)
Dar, inainte de a pleca la cabinet, a aruncat cu mana ei suzeta, ca nu e buna si ca-i strica dintii.
E prima noapte cand doarme fara suzeta.
A plans un pic cand am dus-o la culare, apoi ne-a certat. ![]()
De zece minute cred ca doarme.
Voi vedea maine la pranz cum va fi..
Aaa..in schimb am avut eu o carie pe incisivul lateral (eu nu o vazusem). ![]()
Asa ca mi-am curatat/plombat si eu dintele. ![]()
ALINA
de
Blogul fetelor!
Ioanact spune:
Buna seara!
Suntem tot pe pagina doi? ![]()
Nu mai e nimeni?
Ioana se consoleaza ca n-o m are pe suzi. A adormit la pranz fara pb, a m intrebat de ea , chiar si in seara asta.
Cu timpul va uita.
Poate va mai scrie cineva ceva.
O seara placuta! 
ALINA
de
Blogul fetelor!
roli25 spune:
Andrei de ieri e ochelarist. Imi vine sa rad de nu mai pot cand ii vad mutrita. Ii poarta cu simt de raspundere. Dimineata el mi i-a cerut.
In alta ordine de idei, Marc a incheiat cu varicela. Azi s-au intalnit fratii. Week-endul asta si-l petrec impreuna la mama, conform dorintei dumnealor.
Asa ca o sa ma ocup de smotru.
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Mitsu-bishu spune:
Buna... Dimineata!
Si haideti la cafeluta! 

Ceska, wo bist du?
Mare dreptate ai, vine vara cu muuulta energie dis de dimineata!
Am apucat si eu sa citesc acest capitol, marturisesc ca imi fac veacul mai mult pe la Buburuze
, caci deh, copilu' mic... Eu nu mai tin minte multe... S-au nascocit alte chestii intre timp..
Tocmai ce voiam sa o felicit pe Nati de ghinduta, cand vazui o rasturnare de situatie... Sa speram ca e rasturnare de 180 de grade, ca tare dragut ar fi sa aveti si un baietoi pe batatura! 
Ellenuta, woooow!!! Ce a stat Evita la tuns!!! Pai Conrad este spaima frizeritelor/coafezelor (l-am mai tuns si la coafor
), ultima data am nimerit la o tipa suuuper rabdatoare, care a stat pe jos in genunchi dupa el, vreo ora, timp in care el facea trenulete din bigudiuri, altfel n-a fost chip! Ii e frica sa nu il "doara" parul.
Btw, Ceska, revin la tine cu o intrebare, ca tot am zis de frica, si Conrad tipa la clatitul pe cap, dar el face dus aproape mereu, ca nu prea mai am timp sa il las sa se balaceasca in cada.. Si nu obiecteaza. Insa am observat si eu treaba asta cu lasatul pe spate in apa, dar nu o vedeam ca pe o frica, ci mai mult ca pe o nesiguranta, ca apa e ceva instabil si necunoscut.. Tie ti-a spus cineva ceva de frica asta, te-ai documentat mai mult? 
Evident, m-a rascolit, socat, revoltat subiectul cu baietelul initiat in tainele sexului de la gradi a Sarei de Gatta, dar nu o sa despic firul in 4, abia ce v-ati linistit...
Ah! Era cat pe ce sa o uit pe dulcea noastra Miki_baby, felicitari pentru "tot fetita" ta!!! Yupppyyy! E foarte cute sa faci fetite in Finlanda, sau am eu o pasarica
, da' abia astept sa le vad imbracate pe amandoua in blanite, gen Craiasa Zapezilor!
Roli, as veni eu mancand.. nisipul
la mare la BG, da'... e greu cu banii, cu concediul (sper sa ma angajez luna asta!!!) Ooof, imi pare rau de tati, dar si mai rau de tine, greu trebuie sa iti mai fie!
Felicitari pentru ochelarii mezinului! Aaaa, am uitat, ce iti face mini-gradina din balcon? Ai mai derulat planul sau te-ai razgandit?
Si, mada, Sofi, dragele mele, 

E trist cum nu mai am eu timp nici sa dau un telefon ca lumea (sunt bruiata de zgomote pe doua frecvente mai nou
), da' lasa ca ne-om auzi/vedea noi anu' asta!
Pai,.. Fetele mele, va doresc o zi splendida, un we minunat, si logoree mai multa
Va puuup!
Lavi,
de Conrad si Aaron Victor
roli25 spune:
Of, chiar azi cand mi-am propus zi de smotru m-am trezit cu o durere de cap teribila
.
Ma misc greu, da trebuie sa desput casa.
Mitsu cu "gradina" nu e cine stie ce...deocamdata am leustean, tarhon crescute, ardeii s-au prins, s-a prins si patrunjelul dar e cam anemic
. Cu rosiile nu stiu ce sa zic...zicea o prietena ca are niste seminte bune de la tara si incearca ea sa prinda si daca ies imi da rasaduri...daca nu ies o las balta.
Azi tb sa ma ocup si de transplantat in ghivece si de curatenie pe balcoane...hai ca am plecat la treaba
.
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)

Madalina & Sofia (01.02.2008)