**Buburuze de 2009 (10)** HAI PICKY!**
Raspunsuri - Pagina 8
SoriLea spune:
Neata'
Ufff ce vreme e afara si am la drumuri de facut si cu neghinita dupa mn 

Fetelor dragelor, va multumesc din suflet pt aprecieri, dar nu am nimik in + fata de voi si nu sunt cu nimik mai presus, a vrut sa fiu MAMA si sa daruiesc iubirea ce-o port in suflet puisorului meu 
Aseara nu am avut de lucru si l-am pus si pe al meu sot sa citeasca POVESTEA NOASTRA, desi el o stie f bn in realitate (si nu e nici prima data cand o citeste) a plans
. Mi-a spus ca nu-si mai aminteste cum era viata noastra fara Razvan si ca el e cel mai minunat lucru care ni s-a putut intampla in cei 20 de ani de cand suntem impreuna 

M-a rascolit toata, dar sunt mandra de puiutul nostru (zice cioara
)
Va pup pe toate si intru dupa-amiaza sa va spun cum me-au iesit rez. Acum fug sa bag ceva sub nas si apoi s-o sterg, ca timpul vad ca nu tine cu mn 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Picky_toto spune:
Neata
Ca si Mady scriu cu o mana ca cealalta e ocupata cu fiica mea... in curand trebuie sa incep sa exersez cu degetele de la picioare...![]()
Getik nu stiam ca sunt is in Ro..oricum la moda sigur nu sunt ca aici..si da nu are rost sa faci acum dupa 1 an si..ideea de carti se fac at la nastere ..
Mady pai daca nu se da si cu capul de podea e ok
..asa face si Stefi urla, tipa pana nu obtine nu se lasa..se tavaleste pe jos, se chinuie sa planga..dar de multe ori ma tin tare, nu renunt..asta daca nu-s prea obosita sa mai ascult si concertul ei ![]()
Ema tu prima? cu chef de scris? deci se vede ca a plecat lenea de la tine...auzi da ia zi cand imi trimiti pitici acasa..ca a trecut vreme lunga si tot la tine stau..ce le place asa mult.. ca lenevesc
deci stai bine si la bagaje..ca le-ai facut in mare..bravo..fata harnicuta ![]()
Laura nu am mai intrat de mult pe hi5...dar special o sa intru sa rasfoiesc albumul tau ...ce a trecut timpul..nu?! acum erau in buritca, acum fac 2 anisori... si nu va ganditi la o surioara? fratior? ![]()

Cris sper sa ai sanse la gradinite, e cel mai bine ptr toata lumea..si mai ales ptr Miru...pai 70% l-as da si 30% nu l-as da ..dar ma gandesc si la faptul ca e deja neglijat, mai tarziu o sa fie is mai mult neglizat..ca nu o sa pot face fata cu 2 copii mici si cu un catel..plus ca daca din toamna voi vrea sa incep munca..at nici timp ptr mine nu o sa mai ma dar ptr el...
Asa deci pe 21 zici tu..hai cine mai pariaza?! ![]()
Apropo de experienta neplacuta de azi noapte..off mititica dupa ce ca era cu durerile de la masea mai cade si din pat...data viitoare mai bine sa-i dea picioare la al tau decat sa mai cada ea din pat.. uite de asta imi e frica mie..ca sa o las pe Stefi sa doarme singura in patul ei, care il luam sambata...ca poate sa-mi cada din pat..ca ei nu ii ajunge 90 cm de pat.i-ar trebui unul de cel putin 160, ca se invarte pe toate partile..asa ca tot caut aparatoare ptr margine ceva mai inalta decat cele standard..ca am un copil ff agitat noaptea ..dem ulte ori se ridica in fundulet si apoi isi da drumul pe unde apuca...si asa adoarme..si nu as vrea sa ma trezesc ca se "arunca" singura din pat ![]()
Eu mi-am inceput dimineata cautand o maimuta ptr Stefi..frate vrea mamimuta..de cate ori ajunge tacsu acasa il intreaba de "meme" ...cand plecam cu masina ea crede ca mergem sa-i luam maimuta...am cautat online pe la magazine si nu am gasit..astia chiar nu au maimute pe aici?! Si stiti ce-i tare..ca i-am scos cateva desene de colorat cu maimute si nu se apropie de ele..ca ii face buba...dar ea le-a vrut si acum ii e frica se puna mana pe bucata aia de hartie.. Crede ca maimuta ii face buba..dar nu-i asa, eu ii zic ca nu ii facea iar ea zice "meme mooi"(maimuta frumoasa) dar tot nu o atinge..si at de ce vrea maimuta?!
eu nu o inteleg, dar tot nu ma las pana nu-i gasesc o maimuta ![]()
![]()
Mami de
mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
38+ o
mai mica
AMR: 8 zile!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Hai ca am mai scris si fetele pana am postat eu..
Lavi mititelul, ii pup bubita facuta de Dragos si ii doresc sa treaca repede.. eu as incerca sa discut cu mama baietelului sa inceapa sa ia masuri...nu e placut ca parinti sa se trezeasca cu copilasi muscati. Uite Darius al Emei si-a invatat lectia, chiar daca a fost o lectie prea dureroasa ptr el... dar mai bine sa-l dezvete de muscat at cand e inca mic decat cand va merge la gradi..Multumesc de apreciere la adresa cartii...asa ne-a placut at sa fie ceva delicat...nu in culori..ci ceva finut..acum am ales si cu putine culori pe ea ptr Anna ![]()
Sorina asteptam si noi rezultatele la analize. Eu cred ca au iesit bine. 
Aseara il vede pe tacsu in chiloti... eu zic catre fiica mea..uite mami tati e sexy... ia zice ..tati sesi
de vreo 3 ori apoi vede ca noi ne-am amuzat de ea si incepe sa-si dea in "petec" cum zice tacsu....si incepe .."tati f..e" si "tati sesi f..e".. la care tacsu..."demult nu mai f..e tati"
...ar fi mortal sa vina socrii si fiica mea sa zica cuvintele astea..;cred ca intru in pamant de rusine ![]()
Ieri .. statea ca si acum la mine in brate...imi ridica tricoul ca deh se chiunuie sa ajunga la bebe...si in incercarile ei descopera sani...si ii cam faceau cu ochii ca se tot chinuia sa dea sutienul la o parte sa ajunga la ei...reuseste...eu o intreb ce face, ea raspunde "tatzi"..si apuca sfarcul, si incepe cica sa suga ![]()
..eu ii zic ca tatzi e ptr bebe...ea pune boticul si incepe "teti, teti??!!" eu o intreb "ce, vrea si stefi?" ea "da"...apoi a renuntat ptr bebe...Oare va vrea sa suga din nou cand o va vedea pe bebelina?!
Mami de
mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
38+ o
mai mica
AMR: 8 zile!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
noi doar ce am papat,si mi-am zis sa intru sa vad dac a mai aput ceva nou la orizont si...SOCCC
INCA O PAGINA JUMATE???
mady da,uneori parca stau fix numai in picioarele nostre si mai mult ne incurca
.uite ce veste super
ma bucur ca nu s-a desfiintat postul tau si o sa ai unde a revii la munca
.Am vazut ca ti-a scris ema cum se face cu buburuza,asa ca daca nu iti iese,sa ne anunti
lavi vazusi ca sunteti cam matinali azi...offf, ai pus o compresa cu apa rece pe umflatura?Din pacate muculetii nu au fugit,dar nici nu ma stresez prea tare,ca asa cum au aparut,asa or sa si treaca
si de dormit la pranz,nici nu cred ca intra in discutie ca deja azi se anunta o zi arhiplina
sorilea stii ce mi-a placut cel mai tare? ca sora si mama ta au fost cele care au insistat,si crede-ma ca e lucru mare
Razvanel iti era tie harazit
si asta e dovada siprema ca niciodata sa nu renuntam la visele noastre,ca mai devreme sau mai tarziu se vor implini
Sa-ti traiasca sanatos puiul mamico 
picky sa stii ca oricat ai vrea sa o protezeji te toate cele,nu o sa poti.De cazut din pat,o sa cada..e sa zic..inevitabil.Am cazut eu din pat om mare,daramite un copilas.Cred ca o bara din aceea de protectie e suficient
.Fata,pune mana si cautati o maimuta ca ati dat de belea
.Ha ha ha 
chiar as murii de ras sa aud ca rubedeniile tale ar fi de fata la o remarca rusinoasa de-a pucai![]()
.Stiu ca nu e de ras,dar sunt asa de dragalasi astia micii cand spun cate o prostie, de-ti vine sa-i mananci
.Cred ca mititica inca ar mai vrea si ea sa suga,dar ai sa vezi ca odata venita Anna,o sa-i lase ei tot lapticul
Mirunel
terorista 

BAZAR
Serialbastre spune:
Sorilea, stiam cum a venit Razvan in viata voastra, dar povestea m-a miscat profund. 
Picky, draguta cartea de nastere a fetei. Eu am facut ceva asemanator la botez, cu o poza de a Cezarei si un text simpatic. Am scris Va multumesc ca ati fost alaturi de mine la Sfanta Taina a Botezului intru Hristos. Va astept si la casatorie! Au avut mare succes!
Eu pariez pe 20 martie. ![]()
Ma duc la bucatarie ca mai am ceva de bucatarit. O zi buna! 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
alynta27 spune:
Salutare!
Picky pe noi cine ne anunta cand nasti? Tu?!![]()
Fata e in vecini, Matei face nani! Am citit si scris in liniste pe DC.
La noi e urat. Trebuie sa merg dupa David pe la 16. Am de facut mancare, dar mai stau ca nu am chef!
O zi buna!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Serialbastre spune:
Cezarei ii place oul. http://cezara-ilinca.blogspot.com/2011/03/cezara-si-oul.html ![]()
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
SoriLea spune:
Am revenit...in sfarsit, mi-ajunge pe ziua de azi 
Picky ce tare a fost buburuza ta , hi hi hi 
Analizele sunt bune, dar partea tare e ca a iesit ca nu a prin vaccinul pt hepatita B si ni s-a prescris ca se recomanda vaccinate anti VHB cu Eugerix B pediatric 

M-am saturat sa-l tot revaccinez. L-am revaccinat pt BCG, acum pt hepatita 
Luni merg la medicul de fam sa-i cer parerea si vedem ce zice dupa. Oricum ma bucur ca nu sunt probl hepatice.
Cris pai au insistat ca stiau cat de mult imi doresc un copilas in viata mea si oricum incepusem calea legala a adoptiei, dar pana sa ne iasa atestatul, a ajuns Razvan acasa
saru-mana 

Serialbastre 

alynta ai reusit sa te mai relaxezi putin, nu? Dar pare casa goala fara prichindei in preajma 
Merg sa halesc si eu ceva si poate mai intru mai tarziu.
Va pupacesc pe toti si toate

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
(11 MAI 2009)
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
cris_82 spune:
deci, noi mucim cu simt de raspundere..toata iarna nu s-a lipit nimica si acuma hop ca ne-am capata cu oleaca de raceala
andrea "Va astept si la casatorie! " asta mi-a placut cel mai tare
.Am vazut ca papa ou fiert,il papa cu galbenusul moale?
alynta cica ema e reporterul de serviciu care trebuie sa ne dea stirea![]()
sorilea probleme hepatice?maicule,acolo sunt semne clare de 2 km.Eu zic ca te panichezi prea tate..puiul tau e perfect sanatos
.Iar va vaccinati?..offf,am oroare de spitale si asace
Mirunel
terorista 

BAZAR
SoriLea spune:
Cris nu-i chiar asa. Mama a fost diagnosticata in urma cu 3 ani cu hepatita cu virus C si s-a depistat dintr-o intamplare, fara semne de nimik, chiar transaminzele ei erau usor depasite, dar toti dr ii spune-au ca sunt bune. Pana s-a hotarat si a plecat pe cont propriu sa investigheze si a facut teste peste teste si s-a ajuns aici. A facut trat cu interferon si acum Slava Domnului e bn. De aceea mi-e frica, pt ca stiu ca cineva din fam a patit-o.
Ce-ai mai facut cu tatal tau?

Sorina
Mamica fericita
(11 MAI 2009)