**Buburuze de 2009 (10)** HAI PICKY!**
Raspunsuri - Pagina 6
alynta27 spune:
Buna! Am citit in salturi cu Maria in brate.
Cris eu ca si tine as da fata la gradi. Acolo are un program bine stabilit si se disciplineaza, invata multe. Si asa, din nefericire, va lipsi la raceli- trebuie sa-si creeze imunitate la raceli, atunci daca e asa serviabila isi poate arata calitatile de bunica+in wekeenduri. Parerea mea... Dulce rau cu luatul mancarii. Bine ca e sanatoasa!
Picky multumesc! Acum sunt bine. Mai ai foarte putin si tu esti foarte activa!
Serialbastre probabil ca ai scris- spune-mi reteta de kaiser, te rog. A iesit bun? Ce bine ca e sanatoasa acum!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
emanouela spune:
sorilea, am citit si m-au trcut fiori de emotie, bucurie, fericire.....amestecate, ma bucur enorm pt voi si pt fericirea voastra...sa fiti sanatosi si sa va bucurati de tot ce-i frumos

alynta27 spune:
Sori am plans din nou la povestea voastra! Se vede pe chipul tau ca ai suferit si ai asteptat mult acest copil!
Cris faina poza cand fata era peste pisica!
Emanuela ce frumosi sunteti! Am ramas datoare cu nr de mobil, poate ne vedem la Is,nu?!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
emanouela spune:
sarumana alynta....e, pana ajung eu in Romania, adica peste 10 zile, e timp![]()

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
emanouela spune:
va place semnatura mea????????????

tre sa o boldesc si nu stiu cum, da aflu euuuuuuu
nazdravana Darius Mihail
emanouela spune:
proba....sa vad de e boldata![]()
nazdravana Darius Mihail
getik1 spune:
emaaaa vezi ca merge![]()
![]()
![]()

ariciu a facut un anisor 
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
emanouela spune:
eu daca va zic ca-s dijdeapaaaa

nazdravana Darius Mihail
Picky_toto spune:
Sorina am plans cand am citit povestea voastra sa va bucurati toata viata de minunea voastra si sa aveti numai fericire din partea lui ca va dat Dumnezeu un copil frumos si sanatos.. Vb fetei respective...s-a grabit sa-si cunoasca parinti. Mai pastrati leagtura cu fata respectiva?
Mady cand am scris de sunca, m-am referit la slanina
...incercam sa-i protejam de cat mai multe E-uri dar pana la urma poluarea le face mult mai mult rau..Nu vezi acum cat de sesibila e treaba cu Japonia..e un dezastru ptr intreaga lume..si in viitor o sa fie foarte rau..economia va avea ff mult de suferit..atmosfera..totul..se anunta zile grele ptr intregul pamant 
Alynta ma bucur sa aflu ca sunteti mai bine..asa-i mai e putin si eu nu am stare ![]()
Ema ai o semnatura jos palaria..
si asa de modesta esti ![]()
Situatia din Japonia nu prea e grozava..deja sunt depasiti de situatia..groaznic 
Mami de
mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
38+ o
mai mica
AMR: 8 zile!!
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
madyrizi spune:
moamaaaa... ce semnatura si-a tras ema!!! 
io deocamdata o las asa ca e prea complicat s-o schimb
sau o fi lenea din poarta mea....
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii