**Buburuze de 2009 (10)** HAI PICKY!**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Felicitari Picky, bine ai benit pe lume bebe Anna sa fiti sanatoase, bebe sa fie papacios si necolicos iar voi sa fiti mereu fericiti si uniti
Multumesc fetelor de urarile pt finuta mea, este bine, am vb cu ea, incet incet isi revine dupa epidurata, baietelul e frumos si cica seamana cu finu[:d] eu din pacate azi nu pot sa merg sa-i vad ca n-am cu cine lasa pe piticot, dar maine abia astept sa merg sa-i vad. Va merg sa fac mancare!

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Felicitari, Picky! Bine ai venit in gashca, Anna! Sa fiti sanatoase si fericite, mami si pui mic! Va pup cu mare drag!

Lavi, felicitari finutei tale, sa aiba un bebe sanatos si voios, iar mami sa se refaca repede si sa se bucure de el!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

fost si la spital, Anna facea nanita, Stefy extaziata, mama surmenata, tatal fericit....eu moarta ....m-au retminat piticii. sunt bine, Picky cu perfuzii inca, dar e bine. Anna avea mici semne de la departatoerele alea, ca nici nu stiu cum se num, unul la buzita de sus, altul la ochi, nu foarte proelinente, trec. deci totul e bine. nu alynta, ceza a facut. va pup si mai vb de pe plaiuri romanesti

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna feteleeeeeeeee

Eu avusesi casa plina...a venit lali cu paulica si acum doar ce au Dfugit acasa.Dar a fost super fain sa-u jucat fiecare in leea lui ,dar s-au hranit reciproc,si-au dat sa bea cu sticluta apa si s-au pupat..iar noi fetele am barfit vrute si nevrute.Sa nu uit...au dormit impreuna

otilia cum sa ne suparam?ma bucur ca ai intrat pe la noi
laurao sper ca am rezolvat problema si pe viitor sa nu mai se bage nimeni peste noi,ca nu o sa mai fiu deloc fata buna,ci o sa scot flacari.De luni plec in cautari si cercetari de gardinite
lavi hai tu ca daca va mutati la c-ta o sa fie deperte rubedeniile si telefonul e prea scump si or sa va lase in pace.Felicitari finutei si refacere usoara si un bebe mic sanatos si papacios
alynta si mie imi pare ra ca ma cert cu el,dar nici ceea ce se intampla nu-mi cade tocmai bine.. Cred ca nu numai faza e deplasata,ci intreg comportamentul.Offf,mititelul sper sa scapati repede de otita ca e tare pacatoasa..
FELICITARI GIORGI ACUM AI 2 PRINTESE..REFACERE USOARA SI MULT LAPTIC LA TITITZA
mady ai terminat curatenia?
simina nu am crezut vreodata ca or sa apara discutii intre mine si ei,mai ales ca ne stiam de ceva ani si niciodata pana sa raman gravida nu ne-am ciondanit.Acum a aparut gelozia aceea ca tot ce fac e cu miruna si nu cu ei.Dar la o adica,ii las singuri sa stea si prefer sa ma mut si sa-mi vad linistita de viata
cuscra deja?pai dupa o zi ai capitulat?spor la ce mai ai de im pachetat si drum bun sa ne auzim ca ajungeti cu bine in romanica

picky pupam frumoasa si curajoasa mamica si nu mai fi stresata ca puca e bine,nicu se descurca acasa cu toate cele,anna e o mica printesuca care o s-o lase pe mami sa-si revina..deci totul e sub control si cum trebuie

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

lali ati ajuns bine?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cris ma bucur ca ti-au ridicat fetele moralul!
Ema te astept pe meleagurile romanesti!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuze2009 spune:

Stati cumintele ca vine capitolul nou!

Ps ,Lali sunt .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuze2009 spune:

capitol nou cu numarul 11

Scuzati intarziertea,am primit un telefon important si Paul imi tot apasa pe esc in timpul proceiunii de facere a capitolului...

Mergi la inceput