Aspirante optimiste (653)FELICITARI bella,ioana!!!
Raspunsuri - Pagina 15
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 neatza fetelor moni.....zi-mi adresa ta sa zis sa-ti dau o ![]() ![]() .....pai asa ne-am inteles, ce face noi aicimiha....e valabil si pt tine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |

Multumesc de sustinere Lore si fetelor,
imi revin eu...
Oricum destul de rar ajung la butoi deci...o data la nu stiu cat timp.....imi permit
tu ce faci? esti bine nu? am citit si de ieri ca nu mai ai nimic
e bine c-ai invins raceala asta ciudata!!

In curand burtica
ancadragoman spune:
eu zic sa te duci ,daca vrei am eu un med bun la Municipal care face eco.
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman eu zic sa te duci ,daca vrei am eu un med bun la Municipal care face eco. anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
m-am programat la med life. anca da crezi ca am sanse sa se vada ceva acum? am cam 4 sapt si 4 zile de la ultima menstra. sa nu dau naiba banii degeaba pe eco
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+5
lorena_86 spune:
bella, calmeaza-te
nu e nici un motiv de ingrijorare
nu are rost sa faci eco acum ca nu se vede nimic....bebe se vede cand ai beta cel putin 1000
deci tu luni dimi aveai vrea cca 60, azi trebuie sa fie 120, vineri 240, duminica 480, marti 960, joi 1920 ...... deci pe marti miercuri sigur se vede la eco....pana atunci sunt bani aruncati pe fereastra.....si emotii
bella, calculele facute de mine sunt pur orientative.....dar nu e obligatoriu sa fie exac asa.....poate creste si putin mai mult sau mai putin.....sau mult mai mult daca sunt doi
, daca ai gemeni
hai, calmeaza-te

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Katy82 spune:
KITTY 

lasa ca vine si bebe dupa tratament. Peste 5 luni ne dai vestea cea mare, ca ai un
frumos si sanatos.
Monique nu te descuraja, sunt gravidute care nu au simtit deloc sarcina, in afara faptului ca li s-a oprit menstruatia si le-a crescut burtica. Poate esti printre ele, o graviduta norocoasa.
Cixinica cum sa nu te tinem minte.
Unde ti-ai facut HSG-ul? Cat te-a costat? vreau sa-mi fac si eu dar nu la Medlife ca te usuca, costa 1200, n-am de unde.
Alina cum te mai simti. Niste ovule cu progesteron nu erau bune oare pt problema ta? Si daca tot ai probleme de genul asta ia-ti un medical si stai in pat. Tin pumnii .
Miha la multi ani, sanatet multa si nastere usoara.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
ancadragoman spune:
la Albu?
Eu zic se vede dar daca mai ai rabdare o saptaman ar fii perfect.
Daca vrei poti face un test de sange ca ala este cel mai sigur![]()
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Monique77 spune:
hmm
la mine comparativ cu alte luni...e seceta, secretie cat se poate de putina...
e cam diferit
sa vedem daca va fi mai multa mai incolo. eu sunt ziua 18
In curand burtica 
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman la Albu? Eu zic se vede dar daca mai ai rabdare o saptaman ar fii perfect. Daca vrei poti face un test de sange ca ala este cel mai sigur anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
nu la albu, m-am programat la medlife unirea la dr. stoian. Mai fetelor m-ati pus pe ganduri, daca nu se vede nimic. parca ma manaca sa ma duc azi. dr. meu saracu nu degeaba mi-a zis sa maerg sapt viitoare spre sf.
sa risc 170 de lei sau nu? asta e intrebarea :))
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+5
lucianamoga spune:
Kity miiiiiiiii de scuze 
Sa dea Dumnezeu ca dupa tratament sa vina
repede.ai sa vezi ca cele 5 luni vor zbura si anul viitor iti vei tine bebelul mult dorit in brate 

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Katy82 spune:
Bella eu zic sa nu te stresezi deloc si sa gandesti pozitiv; eu zic ca e normal sa nu simti in permanenta ac tensiune in sani. Bine mai avizate sunt gravidutele sau mamicile dar totusi nu-ti mai face griji, esti cat se poate de insarcinata si bebe e bine!
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!