Am cazut de sus si nu mai am puterea sa ma ridic

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

eu nu am inteles de ce ai cazut de sus? ( lasand la o parte gluma ca nu putem pica de jos, sa stii ca faptul ca aveti averi materiale nu inseamna ca si valorile sufletesti dureaza la fel de mult ca ele.)
faptul ca esti claxonata si chiar flirtata la greu la servici poate fi una din cauze , faptul ca arati foarte bine dupa ce ai nascut 3 copii pentru barbatul tau este ca si cum v-ati vazut ieri.
iubirea nu sta numai in cat de bine arat, si chiar nu inteleg de ce te-ai gandit la o clinica de infrumusetare.
sa stii ca frumusetea unui om sta in sufletul lui si nu in masurile corpului sau numarul masinilor si caselor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

ce nu am inteles: de ce a trebuit sa luptati pentru actele bonei?
o bona gasita intr-un hotel a fost atat de ideala incat nu se mai putea fara ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

io nu inteleg ce v-a deranjat atit povestea despre citi bani au andrelin si sotul ei. mie nu mi-a sunat deloc a lauda, ci a amaraciune, in genul, uite, avem absolut tot ce ne trebuie sa traim frumos si acum nu mai conteaza...
pe mine nu ma deranjeaza defel bogatia altora, asa cum stiu ca eu sunt norocoasa sa am atit cit am, fiindca unii n-au dupa ce bea apa, asa stiu ca sunt altii care au muuuult mai mult ca mine. treaba lor!
am in jurul meu oameni care traiesc ca andrelin.. le admir ceasurile, doar fiindca imi plac ceasurile dar cam asta e tot, nu ma intereseaza mai multe..
cred ca ati omis un amanunt important, andrelin are 3 copii. din cite stiu eu o femeie face 3 copii din dragoste, nu pt ca se plimba la Paris.. cu oarece exceptii, desigur, dar nu mi se pare ca asta e o exceptie, de gen piti care l-a gasit pe virinel..
hai sa ne intoatcem la a sustine o femeie indragostita, care e inselata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

adrelin, esti mult prea desteapta pentru secolul acesta.si cred ca vei depasi momentul.din relatarea ta reiese ca esti puternica, mai puternica decat crezi.
nu bogatia este buba in povestea voastra, buba este ca nu te-ai oprit la timp.te-a inselat?a plecat? te-a lasat cu trei copii pentru nush ce "bunaciune" fara obligatii dupa care ii alergau ca magnetul...trebuia sa te gandesti de 7 ori inainte sa "te faci ca ai uitat" si sa o iei de la capat.s-a intors pentru ca se simtea vinovat.avand iertarea ta a continuat relatia cu madama..de ce nu?!?stia ca va obtine mereu iertarea ta..usoar chiar..de asta a recunoscut cu nonsalanta ca inca mai mentine relatia cu ea!
faptul ca ai bani...nu ma insulta pe mine ca om..faptul ca un gratar la marginea padurii si numaratul banilor pentru un logan cat si locuitul la intr-o mahala ti se par lucruri de joasa clasa..asa este..poate asa li se pare si celor care fac gratare si au loganuri..locuitul la cort, mancatul de mamaliga cu ceapa si spalatul la balie..odata ce te obisnuiesti cu o viatza, ceva inferior nivelului de trai normal ca ti se pare o raritate, o gluma, o pedeapsa si uneori o cale de izbavire.
eu cred povestea ta.ai intrat aici si ai scris din prea mare disperare.nu esti obisnuita sa te plangi..si mai ales strainilor...

"am cazut de sus si nu mai am puterea sa ma ridic"...eu am inteles sintagma..acel "sus" era lumea perfecta in care credeai ca traiesti..iar caderea "criza sotului tau, minciunile, inselatul, reimpacatul si continuatul inselatului"...

ultima parte cu "nu mai am puterea sa ma ridic"...TE MINTI, BA O AI!stii de ce?pentru ca ai trei copii..si le esti datoare!deja au un tata imoral..iresponsabil care penduleaza intre "care imi ofera senzatii mai tari"...tu trebuie sa mentii echilibrul si mentinandu-l pe al copiilor il vei mentine si pe al tau.esti prea lucida ca sa te pierzi!

Curaj!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

aaaa...si uitasem, doamnelor si domnisoarelor carora nu va place povestea acestei femei..nu o credeti, va simtiti insultate, ii faceti analize gramaticale pe text si va legati pana si de dunga chilotilor ei...
poate intr-o zi cu soare va veti trezi in papucii ei(inselat si tot tacamul)...nu cred ca atunci v-ar pica asa bine la mucoasa stomacala si sinapsa neuronala cateva postari de pe aici.

vi se pare asa ciudat ca mai intra pe acest forum si persoane care se disting de card?ca au curajul sa se planga...sunt o raritate..dar asta nu le face mincinoase...
si sunt fffffff multe persoane ca ea care citesc zilnic, dar nu au curajul sa isi spuna oful ca cineva..sau o intreaga ceata sta cudupa colt!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Raza de soare si a_alinta, am sa va rog sa respectati acest topic si sa terminati cu rautatile, Din pacate, multe mesaje si topicuri sunt distruse de rautatile celor fara suflet si univers. Eu cred ca trebuie apreciata o persoana care are curajul sa se deshida in fata unui forum.
Deci, va rog respect si decenta.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Andrelin, nu face operatie estetica! Parerea mea e ca ar fi degradant pentru tine, data fiind situatia.

Si... lasa-l! Mincinosi carora sa nu le pese de propriii copii gasesti pe toate drumurile. Saraci, bogati, e pe alese .
Mi se pare cruda si iresponsabila discutia cu fiul cel mare si plasarea responsabilitatii asupra fratilor mai mici pe umerii lui .
In plus, putin ii pasa tatalui de copiii mai mici, nu avea de gand sa-i vada prea curand, trebuia ca ei sa stie ca tatal lor e plecat intr-o lunga calatorie .

Numai bine!

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stockholm spune:

Eu cred ca in goana dupa lumea voastra pperfecta v-ati schimbat amandoi , ati uitat unul de altul, poate v-ati pierdut chiar si anumite trasaturi de caracter pe care le aveati la inceputuri ; au aparut alte prioritati, alte lucruri care sa va framante , ati inceput sa va instrainati unul de altul.

Zicea cineva odata ca oamenii care sufera de depresii si care se sinucid nu vor neaparat sa moara ci vor doar sa nu mai traiasca o viata chinuita sa nu mai sufere, extrapoland asa cred ca e si cazul celor care inseala,nu vor neaparat sa insele insa e o modalitate f .buna de a rupe pisica in doua

Relatia voastra s- a pierdut prea mult in detalii somptuoase sau nu . Lupta voastra pentru a va fi bine voua si familiei v-a macinat prea mult nervii si sufletul astfel incat cred ca undeva ati uitat sa traiti , sa va bucurati impreuna de lucruri marunte.Sindromul asta il ntalnim la maj . oamenilor fie ca au mii de euro in cont sau milioane , undeva lenea, dezinteresul ,imposibilitatea de a face sacrificii scoate coltii si relatia cade in derizoriu .

Important este insa si ce tip de relatie iti doresti tu :o iubire ca in filme plina de scantei , o familie fericita si implinita alaturi de copii , sau o supa de pui calaie in care in fapt fiecare aveti viata voastra, preocuparile voastre , interesele voastre si 3 copii ?

Sncer eu zic ac te-ai cam incadrat pana acum in categoria numarul 3 si v-a mers f bine deci ceva a scartait de mult intre voi si inca scartaie . Nu cred ca relatia voastra are vre - o sansa spre un happy end . Nici nu cred ca-l iubesti cu adevarat . Daca l-ai fi iubit nu ai fi permis acestei supe de pui sa se insatleze si sa reprezinte definitia casniciei voastre .

Iti urez sa iei cea mai buna decizie pentru tine insa in momentul cand vei lua decizia in cauza fii atenta la consecintele ei si asumati-le.

multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Nu inteleg de ce deranjeaza pe unii ca Andrelin povesteste despre situatia ei materiala. Probabil ca daca avea salariul minim pe economie plangea tot forumul pe cand asa compasiunea se rarefiaza. Dar deh, asta e natura umana, e mai usor sa-ti fie mila de cineva fata de care te simti superior din toate punctele de vedere.

Eu cred ca problemele ei pe undeva decurg din situatia lor financiara foarte buna. Nu ca as face apologia saraciei, Doamne fereste (banii poate n-aduc fericirea, dar saracia SIGUR n-o aduce) dar cu bani iti cumperi timp (bona, menajera, bucatareasa etc). Si cand ai timp, iti vin idei si iarba ti se pare mai verde peste gard.

Cred ca cea mai buna tactica e sa-i arati ca esti puternica si te descurci fara el. Barbatilor nu prea le place sa le dai de inteles ca pamantul se invarteste si fara prezenta lor. Si e un exercitiu bun pentru tine. La urma urmei, in viata nu ne putem baza cu adevarat decat pe noi insine si e bine sa fim pregatiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Nu inteleg de ce deranjeaza pe unii ca Andrelin povesteste despre situatia ei materiala. Probabil ca daca avea salariul minim pe economie plangea tot forumul pe cand asa compasiunea se rarefiaza. Dar deh, asta e natura umana, e mai usor sa-ti fie mila de cineva fata de care te simti superior din toate punctele de vedere.Eu cred ca problemele ei pe undeva decurg din situatia lor financiara foarte buna. Nu ca as face apologia saraciei, Doamne fereste (banii poate n-aduc fericirea, dar saracia SIGUR n-o aduce) dar cu bani iti cumperi timp (bona, menajera, bucatareasa etc). Si cand ai timp, iti vin idei si iarba ti se pare mai verde peste gard.

Cred ca cea mai buna tactica e sa-i arati ca esti puternica si te descurci fara el. Barbatilor nu prea le place sa le dai de inteles ca pamantul se invarteste si fara prezenta lor. Si e un exercitiu bun pentru tine. La urma urmei, in viata nu ne putem baza cu adevarat decat pe noi insine si e bine sa fim pregatiti.

Scuza-ma dar nu pot decat zambi :) adica bogatia materiala e ceva superior si de admirat. Scuze atunci avem alte repere in viata, si principii deasemenea. Niciuna dintre personalitatile de admirat pe lumea asta: Dalai Lama, Micrea Eliade, Albert Einstein etc nu dadeau pe dinafara de bone, masini, ceasuri (neaparat de precizat de care ca altfel e nasol nu se prinde lumea de nivelul de bogatie atins).

Ok, deci sa o luam ca si cum nu ar fi fost: deci nu pricep, cazatura se refera la nivelul material, la faptul ca uite: am fost sotie de manager si acum sunt divortata, la ce se refera clar, scurt, precis si la obiect?

Ca nici cu catusele nu poti tine un om legat :) daca vrea pleaca, indiferent de cati copii ai cu el, de credite, amintiri, etc.

Oare e asa greu de inteles ca oamenii nu numai ca se schimba, dar si evolueaza?

De acord cu ce au zis doamnele mai devreme: daca ai toate aceste atuuri, job bun, fizic (aici e discutabil ca doar nu numai fizicul tine un barbat langa o femeie) de ce te mai agati de el? Fii demna si mergi mai departe! Asta atrage mai mult decat 20000 de operatii estetice si pantofi Jimmy Choo :).

Mergi la inceput