Am cazut de sus si nu mai am puterea sa ma ridic

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Mylady, fara suparare dare cele doua cazuri, cel prezentat de Tala si cel expus de tine n-au nici o legatura.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Invingatorii nu renunta, iar cei ce renunta nu ajung invingatori

stiu.ideea era alta,dar s-a pierdut pe drum.
nu-i cu suparare kariguld!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrelin09

Pe scurt:

Sotul NU a plecat a doua oara de acasa. Dupa ce am gasit SMS-ul relatia noastra este incordata dar el vine in fiecare seara acasa. Sta pana tarziu la servici si am verificat ca sta la servici. In todeauna a lucrat pana tarziu. Daca se vede cu ea se vede probabil la pranz. Noi am avut in todeauna dormitoare separate asa ca nu s-a pus problema sa-l trimit sa doarma in alta camera. Pana sa vad SMS-ul relatia noastra era normala si eram fericita. Cred ca fiecare femeie care isi iubeste sotul stie imediat cand acesta o inseala. Eu nu am simtit nimic. Prima oara v-am spus ca relatia nu mai mergea si eram bantuita de ganduri negre, chiar daca el m-a luat prin surprindere. Acum nu am avut nici cea mai mica banuiala. Stiu. O sa radeti de naivitatea mea.

Locuim in Bucuresti. M-am nascut in alt oras din Romania dar nu in Iasi. O sa fiu mai atenta cu amanuntele personale. Multumesc de sfat.
....

pana la urma in ce era doctoratul ala inceput imediat dupa prima facultate? hai sa fim seriosi... mai greseste omu' dar nici chiar asa.
ce e aia "servici" si "in totdeauna" ?!
dar o fi bun si subiectul asta la ceva. Tala daca imi poti lasa pe Pm detalii despre familia Lupu please....

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
dar o fi bun si subiectul asta la ceva. Tala daca imi poti lasa pe Pm detalii despre familia Lupu please....

Cu siguranta este, uite cum ne mobilizam noi, oamenii de rand. In schimb, cine sustinea ca doneaza lunar sute de euro a disparut subit...
Tala, ne auzim zilele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

de asta iubesc io forumul asta.

trimiteti-mi si mie datele familiei Lupu sau deschideti la Umanitare, sa nu se trimita unui copil sute de haine si altuia nimic. poate ne coordonam mai bine.

dar Tala, totusi nu numai tatal concepe.

mami de andi si ilinca
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Promit sa fac azi toate demersurile pt postarea cazului la umanitare (strict pt haine si poate alimente).
Saptamana viitoare incerc sa ajung la ei (daca am cu ce - am eu cate ceva insa cum spunea Pitzinuca nu vreau sa duc unui copil o gramada de lucruri si altuia nimic)
Legat de intrebarea ta Pitzinuca,e adevarat, nu numai tatal concepe dar nu cred ca e greu sa facem un exercitiu de imaginatie despre cum se imntanpla acest lucru intr-un loc uitat de lume (am un feeling ca mama nici nu trebuie sa-si dea acordul pt acel act). Insa aici eu nu stau sa judec (ma abtin in general de la asa ceva), ma limitez doar la a verifica.
Si ma opresc aici pt ca nu am avut nici cea mai mica intentie sa deturnez subiectul

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

daca vrei poti sa imi trimiti un cont sau paypal sa iti trimit ceva poate cumperi niste laptic pt cel mic, ceva strict necesar.

mami de andi si ilinca
_

traduceri si asistenta

Mergi la inceput

adrelin?unde disparusi?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

la viena.

mami de andi si ilinca
_

traduceri si asistenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

adrelin?unde disparusi?

Citat:

dupa tot ce s-a scris aici voi credeti ca mai apare?
poate subiectul e teapa, dar daca nu e...s-au spus atatea rautati despre un om care poate sufera cu adevarat...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Antoanela23

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

adrelin?unde disparusi?

Citat:

dupa tot ce s-a scris aici voi credeti ca mai apare?
poate subiectul e teapa, dar daca nu e...s-au spus atatea rautati despre un om care poate sufera cu adevarat...

Anto, mamica de Sonia Gabriela ( 22iunie 2007) si Victor Andrei (8 octombrie 2005)

eu am aparat-o

Citat:

Mergi la inceput