Am cazut de sus si nu mai am puterea sa ma ridic
nu stiu de unde sa incep...
Incep cu esenta lucrurilor: Sotul meu si cu mine am trecut printr-o criza majora. Am crezut ca s-a terminat, dar am luat-o de la capat.
Socul
-----
Acum cateva luni a venit acasa de la sevici si mi-a spus ca are o relatie cu o colega de servici (o subalterna, el fiind General Manager la o firma internationala f. mare). Mi-a spus ca o iubeste si ca se muta cu ea. Dupa 20 de minute era deja plecat lasandu-ma pe mine intr-o balta de lacrimi. Am aflat ca in dimineata zilei discutase deja cu baiatul nostru cel mare Vlad (10 ani) si ii explicase ca pleaca de acasa. Tot in dimineata aceea isi cumparase 2 geamantane noi, si isi mutase deja o serie de lucruri. Am aflat de la bona care a vazut totul. Celor mici (4 si 5 ani) nu le-a spus nimic si la rugat pe Vlad sa le spuna ca este plecat cu serviciul pentru mai mult timp. Ei nu au stiut niciodata nimic.
Dupa unda de soc:
-----------------
ganduri, ganduri...
Cateva zile am fost nauca. Plangeam pe ascuns sa nu ma vada cei mici. Stiam ca relatia noastra nu mai functiona ca pe vremuri, ba chiar l-am banuit acum vreo 2 ani ca are o amanta dar gandurile negre sau imprastiat rapid. M-am intrebat ce s-a intamplat. Am aflat intre timp ca aceasta colega de servici este mai tanara ca mine. Nu stiu cum arata si nici nu ma intereseaza. Desi am nascut 3 copii eu m-am mentinut foarte bine. La cei 37 de ani sunt inca claxonata pe strada. La servici (si eu am o functie destul de importanta si nu am renuntat niciodata la cariera, in ciuda celor 3 copii) sunt curtata la greu. Chiar "agresiv" uneori. Desi am fost tentata de o relatie nu am calcat stramb niciodata. Nu am depasit un flirt decent (in limite admisibile) care mi-a alimentat oarecum "criza" cauzata de trecerea anilor. Oare ce a gasit la ea? Poate intelegeam un "one night stand" dar chiar sa se mute la ea?
Am fost niste oameni norocosi. Si el si eu castigam foarte bine. Am batut lumea in lung si in lat in cele mai scumpe vacante. Avem case si masini in mai multe tari, si cel mai important: 3 copii sanatosi.
Ne-am cunoscut in Belgia. Eu imi terminam doctoratul inceput imediat dupa facultate. Nu stiam ca este roman si mi-a ascuns acest lucru timp de 4 luni. Aveam deja o relatie intima si eu locuiam mai mult la el decat la mine. Vorbeam intr-un amestec de Flamanda si Engleza. El le vorbea pe amandoua perfect alaturi de Spaniola, Germana si Franceza. Locuia in Leuven de 4 ani dupa ce mai locuise in New York, Dormund, Haga si 2 ani in Arabia Saudita. Avea o functie importanta, o situatie materiala deosebita, era plin de umor, plin de povesti care ar putea fii scenarii de film, si arata si bine pe deasupra! M-a cucerit imediat. Nici eu nu eram mai prejos. Vin dintr-o familie de medici, bine educata, stilata, fosta miss boboc in liceu si facultate. Puteam sa succesc usor capul multor barbati dar mi-am dorit in todeauna sa ma afirm pe cale profesionala si nu prin marimea sanilor sau lungimea picioarelor.
Intr-o seara m-a invitat la restaurant si mi-a spus intr-o romana impecabila ca ar dori sa ne casatorim. L-am felicitat pentru accent si pentru straduinta de a invata pe dinafara atatea fraze, dar el mi-a spus calm: sunt nascut in Romania, in Sibiu. A locuit acolo pana la varsta de 15 ani cand parintii lui au emigrat fiind cu radacini germane. Din aceasta cauza numele lui nu suna a nume romanesc.
Momentul feeric si fericirea evenimentului au fost alterate substantial de acest secret care l-a ascuns mai mult de 4 luni. De ce? Bulversata total... l-am refuzat. Am spus ca inca nu m-am gandit la casatorie, ca vreau sa fac cariera. Asta l-a inebunit. Ma coplesea cu cadouri scumpe, vacante de lux. Dupa un an m-a convins. Ne-am casatorit in Las vegas, numai noi. Totul a fost scurt. Ne-a costat mai mult timp echivalarea actelor de casatorie in Belgia decat ce s-a intamplat in State.
Constat ca imi face bine sa scriu... Sunt de mult pe forum, citeam des povesti de acest gen dar nu am crezut ca voi ajunge in aceasta situatie. Dar imi face bine sa va scriu. Sa-mi deschid sufletul...
Remuscari:
----------
Dupa 3 saptamani de stat la ea m-a sunat. Mi-a spus ca a facut o prostie. Ca ma iubeste la nebunie. Vrea acasa. La mine si la copii. Am acceptat.
Am facut cateva sedinte de consiliere familiala dar am renuntat repede pentru ca lucrurile mergeau foarte bine. Dupa scurt timp viata noastra a fost ca inainte. Mai mult, parca flacara dragostei noastre primise carbuni noi. Faceam dragoste de cateva ori pe saptamana. Am lasat copii cu mama la Braila si ne-am dus singuri la Paris pentru 4 zile. Parca eram doi liceeni, ne inghesuiam in liftul de la hotel, am urcat din nou in Tour Eiffel, ne-am plimbat cu vaporasul, lucruri pe care nu le mai faceam de mult cand mergeam la Paris. Incepusem sa cred ca Dumnezeu l-a ademenit special ca sa reinoiasca legamintele noastre si dragostea ce ne-a unit candva.
Tsunami numarul 2:
------------------
Ciudat, situatia din Japonia imi da titluri.
Acum cateva saptamani Vlad se juca cu Iphone-ul lui. La un moment dat i s-a blocat jocul lui preferat cu pasari trase cu prastia si m-a rugat sa-l ajut. In timp ce incercam sa-i dau de cap a venit un SMS. Un SMS ciudat. Un SMS de la EA! Aceeasi EA! Cerul s-a prabusit din nou.
Cateva zile nu i-am spus nimic. Stiam ca EA nu mai lucra acolo. Mai intai a mutat-o la alt departament iar apoi ea a plecat din companie. Aveam sursele mele care imi spuneau ce se intampla (sotia unui coleg de servici de-al lui care era la curent cu situatia noastra). Am crezut ca poate ea il bate la cap. Ca il preseaza, ca incearca sa-l recastige. Dupa cateva zile nu am mai rezistat si l-am intrebat direct. Cu acelasi sarcasm cu care mi-a spus o data ca este roman mi-a recunoscut ca inca are o relatie cu ea.
Aceasta stire m-a debusolat. M-am gandit sa-l insel, m-am gandit sa plec de acasa la mama, m-am gandit sa divortez. Dar il iubesc. M-am amagit cu gandul ca un barbat la nivelul lui, la puterea pe care o are, are nevoie de o relatie extraconjugala. M-am gandit ca poate ar trebui sa incerc si eu. Poate suna ca in filme de duzina dar primul la care m-am gandit a fost antrenorul de tenis al lui Vlad. M-am gandit sa-l stigmatizez facandu-i o scena la serviciul lui. M-am gandit chiar sa-l otravesc.
Starile mele emotionale variaza si simt ca-mi pierd capul. M-am programat ieri la o clinica de chirurgie estetica din Viena pentru un consult. Singurul lucru care ma ajuta acum este sa va scriu... Scrisul are un efect terapeutic.
M-am gandit si la Dumnezeu. Am inceput sa ma rog. Cineva spunea ca Dumnezeu e o disperare care incepe acolo unde se sfarsesc toate celelalte. Ca omul se roaga la Dumnezeu numai cand are nevoie. Am zambit cand am citit aceasta cugetare... acum plang. Plang de cat de crud este adevarul. Am avut o viata la care multe femei nici nu pot visa. Imaginatia lor este prea saraca. Si vad acum cum se naruie... Mi-as dori acum sa fi fost saraca. Sa locuiesc in mahalaua Brailei cu el si cu copiii, sa ma bucur la un gratar la marginea padurii si sa numar cati bani mai avem pentru primul Logan. Sa fiu saraca dar sa ne iubim.
Cea mai mare prostie a fost cand ne-am intors in Romania. El a primit aceasta functie si eu mi-am gasit imediat un post la o firma mare, dar sub nivelul pregatirii mele.
Ma opersc aici. Nu stiu daca o sa mai am curajul sa va scriu. Nu stiu daca exista coerenta in ceea ce am scris mai sus. Nu stiu daca am scris cu greseli. Nu vreau sa mai citesc. Apas pe "Creaza subiect nou" fara sa stiu la ce sa ma astept.
Raspunsuri
lara_c spune:
wow...faza cu sunt roman...m-a dat pe spate.
Chiar e pe bune? Dar in atata timp si intr-o relatie serioasa ( caci tocmai te cerea de nevasta) nu i-ai vazut pasaportul, nu ati calatorit nicaieri, nu ai vazut nici macar un act care sa ii sugereze locul nasterii???
Nu te acuz...ma intreb sincer..
L-ai intrebat cu ce scop a omis acest amanunt?? Mi se pare bizar rau...
In rest ce nu stiu ce sa spun, parerea mea este ca nu te merita..si nici pe copii. Mi s-a parut ff crud ca i-as spus baietelului de 10 ani ca pleaca la aia si chiar inainte sa iti spuna tie...
Nu iti dau sfaturi ...doar iti spun ce as face in locul tau....In primul rand mi-as lua copiii si as pleca.Nu retin in ce tara aveti domiciliul, dar cred cadeparte de el ar fi cel mai bine .
Si l-as da uitarii ...De tot
I-ai dat o sansa si s-a intors la ea...
Ce nu as face? Nu m-as duce la nici o clinica estetica...ma indoiesc ca acesta ar fi motivul pt care te-a inselat...Si daca erai mai frumoasa tot te insela...
Si nu mi-as dori sa fiu saraca...si daca erai saraca tot te insela poate nu cu sublaterna si cu ..vecina..la fel de saraca.
Iti doresc multa putere sa depasesti acest moment pt ca sincer din postare el reiese a fi bizar si crud..
Lara mami de Errie si Jamie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal*Thailand
Un_cabotin spune:
Andrelin,
Iti raspund doar fiindca esti disperata, debusolata... altfel ti-as fi spus in doi peri ca n-are importanta faptul ca aveti o situatie materiala excelenta, cu excursii la Las Vegas, la Paris, la la ... cu bani sa va luati nu una, nu doua, ci trei Logan-uri...
Scuza-ma, sunt sarcastic, dar ma intreb totusi de ce ai simtit nevoia sa pedalezi atat de mult pe situatia voastra materiala si profesionala de vis(-e rele)?!
Ah, sa nu uit de iPhone !!!
Ce zic eu iPhone, tocmai eu, care am un super Nokia 1100
Sa revenim:
Eu sunt un barbat care si-a inselat nevasta timp de vreo doi ani.
Gasesti mai multe la topicul meu: Un Cabotin, sau cum si de ce... partea I"
Pe scurt, iti descriu lucrurile din perspectiva mea, a trairilor mele, fara sa-ti dau vreun sfat:
Sotul tau o iubeste nebuneste pe doamna respectiva.
Cand a plecat de acasa, se poate sa fi avut remuscari, copii, familia etc.
La putin timp a reluat relatia si acum va minte pe amandoua, si pe tine, si pe ea.
Tie iti spune ca a terminat-o cu ea, sau ca e pe cale s-o faca.
Ei isi zice ca va divorta, sa aiba putina rabdare...
Asa faceam eu!
Eram un las si un mincinos ordinar !!!!
Se pare ca sotul tau are macar curajul sa-ti spuna in fata adevarul. Nu stiu daca-i o dovada de cinism sau de lipsa totala de iubire fata de tine. Stie ca suferi enorm si ti-o zice totusi verde, in fata.
Citat: |
M-am programat ieri la o clinica de chirurgie estetica din Viena |
Anuleaza programarea! Nu va avea niciun efect!
Nu-l intereseaza cum arati, poti sa fii Miss Las Vegas, pardon!, Miss Univers, degeaba!
Din descrierea ta, pare un om fara scrupule, egoist, care se iubeste mai presus de orice.
N-a adus vorba de copii vis-a-vis de aceasta situatie? Nici de ei nu-i pasa?!
Probabil stie ca marea lui pasiune ptr. 'colega de serviciu' se va termina, si vrea sa aiba o solutie de back-up: familia.
Depinde de tine daca vrei sa-l astepti inca vreo doi ani, cat dureaza in medie o astfel de dragoste/relatie.
Ma abtin cu greu sa nu iti dau un sfat, dar am luat-o de cateva ori pe cocoasa de la colegele de forum, cand am indraznit sa dau sfaturi in situatii asemanatoare (insa fara iPhone, Las Vegas, multinationale etc.)
Lara, foarte frumos si la obiect raspunsul tau
UC
PS. Niciun PS.
cristoiu spune:
Andrelin, tu nu poti avea incredere in nimic din ce iti spune el acum. Pina nu o termina cu cealalta definitiv e ca un alcoolic, va minti, va minti intruna. Deci ca sa poti merge mai departe trebuie sa termine relatia cu cealalta. Si pentru asta ai nevoie de dovezi clare, nu doar ca iti spune el ca ateminat sau nu. Fiindca asta a fost minciuna. A avut nevoie sa se intoarca la voi, fiindca evident ca inca ii mai implinesti anumite nevoi pe ca le are si pe care cealalta nu i le poate satisface. Cum ar fi familia, stabilitatea familiala, astea nu le poate avea cu cealalta. L-ai primit prea usor inapoi. El trebuie sa inteleaga ca exista consecinte. Ce consecinte a avut de tras? Nimic, l-ai primit cu bratele deschise. Concluzia a fost ca poate continua linistit cu cealalta, ca tu esti ok cu ideea asta, din moment ce poate pleca de aca, intoarce, face dragoste cu tine in continuare, fara consecinte negative. Deci he can have his cake and eat it too. The best of both worlds.
Deci ce arme ai? Cum le faci praf adulterul? E secreta relatia lor? Cit de secreta, doar fata de tine sau stiu si altii? De multe ori relatiile de adulter infloresc si cresc si le merge bine sub umbra misterului. Adu la lumina affair-ul si e posibil sa nu le mai apara asa romantic in lumina realitatii prozaice.
PS: deschide bine urechile la cabotin.
Un_cabotin spune:
Tot eu, cu rautate de data asta:
Avem case si masini in mai multe tari, si cel mai important: 3 copii sanatosi. |
Andrelin,
De ce nu te-ai oprit din descriere la cei trei copii minunati pe care-i aveti?!
Cunosc familii fericite fara nicio casa si fara nicio masina.
Chiar daca nevasta-mea imi mai reproseaza ca nu am fost in stare sa-i iau (cumpar) o masina.
Se pare ca pentru femei conteaza mult si casa si masina.
Chiar daca n-aduce fericirea...
Un_cabotin rau !
Andrelin09 spune:
El este cetatean german. La cetatenia romana a renuntat cu mult timp in urma. In primele luni nu m-am gandit sa ma uit in pasaport. Nu cred ca cineva implicat intr-o relatie serioasa scotoceste prin buzunare sa caute astfel de amanunte. Vorbeste perfect romaneste dar nu se mai simte roman de mult.
Acum suntem in Romania. Probabil ca o sa plec mai ales ca Vlad nu s-a adaptat la scoala internationala de aici si fratele lui ar trebui sa mearga si el la scoala din toamna. Incerc sa nu mai dau nume pentru ca nu doresc sa-mi dezvalui identitatea. Nu ca m-ar recunoaste cineva dar sotul meu ar putea avea de suferit. Nu ca mi-ar pasa, dar cred ca s-ar ajunge la tensiuni suplimentare in familie si copiii ar avea si ei de suferit.
Sotul termina contractul in Septembrie si ar trebui sa se intoarca in Belgia. Are o oferta de GM si in Dubai dar nu mai doreste sa se intoarca in tari arabe. Mai ales acum cand viata din tarile arabe este din ce in ce mai tulbure.
Eu am vorbit deja la compania unde lucram in Brussel si ma pot intoarce acolo. Am aplicat si la un job in Paris la o organizatie internationala si sunt foarte avansata in interviuri. Am facut-o fara sa-i spun lui nimic. Inca din perioada cand era plecat de acasa. Cand mergeam la interviu ii spuneam ca plec la shopping in Paris. Ma gandesc sa ma mut acolo cu copiii si bona fara sa-i spun nimic.
Bona mea este tailandeza. Am cunoscut-o in Tailanda unde a facut babysitting pentru noi la hotel cand eram in vacanta. Ne-am luptat mult sa-i facem acte si sa o aducem in Belgia, si este foarte atasata de noi si de copii. O luam cu noi peste tot, in toate vacantele.
Citind ce am scris in primul mesaj m-am gandit ca multe dintre voi o sa ma judece. "Ia te uita si la fitoasa asta!" Nu vreau sa parvin dar credeti-ma ca noi am avut sansa sa traim la acest nivel. Exista altii si mai sus ca noi, cum exista si foarte multi saraci.
La inceput m-am acomodat greu la viata luxuasa desi nu veneam dintr-o familie saraca. Dupa o vreme nu mai vezi in jos ci numai in sus. Castigi mult si lucrurile scumpe de odinioara ti se par brusc ieftine. Primul ceas pe care l-am primit cadou de la el a fost un EBEL Brasilia de cateva mii de dolari. Cand am vazut cat costa (recunosc ca l-am cautat pe Internet) am crezut ca inebunesc. Nu vreau sa va spun cati bani am cheltuit impreuna in ultima vacanta. Probabil ca nu mi-ar mai raspunde nimeni. Da suntem bogati nu o ascund. Dar bogatia nu fereste pe nimeni de boala, tristete, dezamagiri.
In fiecare luna donam cateva sute de euro (ne ies automat din cont) la cateva fundatii din Belgia. Pentru copii bolnavi de inima si de cercetare in lupta impotriva cancerului. Nu ma falesc cu asta. Faptul ca banii ne ies automat din cont arata cat de inumani am devenit. Nu o facem ca sa ne simtim mai bine sau ca ne simtim vinovati ca avem bani. O facem pur si simplu... probabil din principiu.
As pleca departe de el. Dar ce le spun la copii? Si nu ascund: il iubesc. Cu cat ma simt mai respinsa cu atat ma ambitionez sa-l recastig. Alteori il urasc si as dori sa i se intample ceva. Sa-mi fie scos din viata...
Sunt o fire luptatoare si nu ma dau batuta prea usor. Am terminat facultatea cu 10 pe linie. Cand luam o nota mai mica ma duceam la marire. Dupa anul 3, profesorii i-mi dadeau 10 chiar daca aveam o gresela. Nu doreau sa-mi strice media. in anul 4 au inceput sa apara bursele in strainatate. Colegii mei plecau pe capete si eu nu primeam nimic. Chiar si cei cu medii mai mici plecau. M-am dus l-a decan si i-am spus ca ma duc sa ma plang la ziar. "Conduceti o armata de corupti care dau bursele pe spagi". Nu pot sa uit ce fata a facut! In 3 saptamani primeam si eu prima bursa in Franta. Tata, medic celebru, nu a miscat nici un deget pentru aceasta bursa. Ba mai mult mama l-a rugat sa-mi puna bete in roate sa nu plec din tara si de langa ei. Am plecat si am tinut-o din bursa in bursa.
Va las ca suna telefonul....
Na ca iar am scris desi am spus ca nu o mai fac.
ayleen spune:
offtopic: Un cabotin, ba eu iti jur ca aduce fericirea Eu de cand mi-am luat masina sunt o fericita, ma uit pe geam la ea si rad. Cand mi-oi lua si casa, jur ca nu ma mai opresc din ranjit.
Andrelin, imi pare rau ca ai trecut prin asa niste socuri, dar, din pacate, decizia de a continua sau nu relatia o poti lua numai tu, dupa ce te perpelesti bine, tragi linie si aduni.
Insa este naiv sa crezi ca, stergandu-ti cativa ani de pe chip, el o sa te iubeasca din nou. Nu gasesti raspunsuri si rezolvari in bisturiu. Mai degraba in "racheta" instructorului de tenis. Nu e o idee chiar rea...
Barbatul tau a dat de gustul desfraului, atata tot. Nu e o noutate faptul ca banii strica uneori caractere. Multa intelepciune iti doresc!
Andrelin09 spune:
citat din mesajul lui Un_cabotin De ce nu te-ai oprit din descriere la cei trei copii minunati pe care-i aveti?! Cunosc familii fericite fara nicio casa si fara nicio masina. Chiar daca nevasta-mea imi mai reproseaza ca nu am fost in stare sa-i iau (cumpar) o masina. Se pare ca pentru femei conteaza mult si casa si masina. Chiar daca n-aduce fericirea... Un_cabotin rau ! |
Am gresit. Am vrut sa scot in evidenta faptul ca tot luxul din viata mea nu ajuta cu nimic in situatii de acest fel. Probabil ca am incercat sa va sensibilizez aratandu-va de cat de sus am cazut.
Cand m-am pus pe scris, m-am simtit bine. Ideile au curs fara sa ma gandesc ca multe dintre ele ma pot eticheta ca parvenita, laudaroasa si cum doriti sa ma mai etichetati.
Nu m-am asteptat sa primesc raspunsuri asa de repede. In timp ce raspundeam la primul mesaj au aparut celelalte.
Un_cabotin: mi-ai deschis ochii. Nu m-am gandit la toate dimensiunile pe care le-ai adus in discutie. Am incercat sa citesc povestea ta de la celelalte mesaje, dar ma doare. Nu am putut....
Androix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrelin09
Am gresit. Am vrut sa scot in evidenta faptul ca tot luxul din viata mea nu ajuta cu nimic in situatii de acest fel. Probabil ca am incercat sa va sensibilizez aratandu-va de cat de sus am cazut. Cand m-am pus pe scris, m-am simtit bine. Ideile au curs fara sa ma gandesc ca multe dintre ele ma pot eticheta ca parvenita, laudaroasa si cum doriti sa ma mai etichetati. Nu m-am asteptat sa primesc raspunsuri asa de repede. In timp ce raspundeam la primul mesaj au aparut celelalte. Un_cabotin: mi-ai deschis ochii. Nu m-am gandit la toate dimensiunile pe care le-ai adus in discutie. Am incercat sa citesc povestea ta de la celelalte mesaje, dar ma doare. Nu am putut.... |
Pai ce legatura are averea si situatia voastra profesionala cu culmile de pe care ai cazut? Ai pierdut cumva toata averea? Ai ramas somera si pe drumuri cu 3 copii? Eu nu cred ca are absolut nicio legatura, stai linistita ca te-ar fi inselat si daca numarati banii pentru primul logan si ai fi fost la fel de nefericita. Si saraca pe de-asupra.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
ilia_99 spune:
oho, andrelin, cit te inseli.... luxul din viata ta iti foloseste abia acum - frumos ceas Ebel, apropo:) - ca sa-i poti face tu bagajele domnului cit mai repede. sau ca sa ti le faci pe ale tale si ale copiilor spre Paris. ah, si in treacat, as lasa in telefon si un mesaj de la antrenorul lui Vlad despre cit de bine s-a simtit noaptea trecuta, cind tu ai spus ca, de fapt, ai un team building.. oops!
si eu am un topic pe forumul asta, care mi se pare chiar mai chinuitor decit al lui cabotin, de aceea nu ti-l recomand, fiindca e despre cea inselata, nu despre cel care inseala si apoi regreta.
dar mi-as fi dorit din suflet, acum 2 ani pe vremea asta, sa am banii care sa-mi dea independenta de a-mi creste 3 copii fara dureri de cap.. pt ca abia cind a vazut ca nu-mi mai pasa s-a intors acasa. asa ca, de unde stau eu, esti chiar mult mai privilegiata decit alte femei care trec prin chinul asta. stiu ca suna aiurea acum, dar crede-ma pe cuvint, ca am fost in locul tau. asa ca sfatul meu e sa folosesti tot ce ai in favoarea ta.
ca il iubesti tu e aproape irelevant in situatia asta, important e sa afli cit sau daca te mai iubeste si el.
editez sa adaug: mare grija la ambitia ta. s-ar putea sa te mine in lupta pt a-l recistiga in fata celeilalte. iar mai tirziu, cind se va fi intors acasa - if ever - sa te intrebi daca mai vrei un barbat care s-a dovedit mai slab decit tine. fiindca de uitat nu vei uita niciodata. nimic.
desprecopii spune:
De ce ai cazut de sus?
Ai tot timpul si toata puterea sa mergi puternica mai departe. Stii si tu ca poti. In rest, bine ca s-a intamplat acum, cand esti inca ... claxonata pe strada.
Succes si putere!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook