Alegere gradinita de stat Drumul Taberei
Vom incepe gradinita in toamna aceasta. Si binenteles ca si noi ca parinti o incepem, indirect, cu emotiile de rigoare. Insa pentru inceput este ne este mai greu sa ne decidem la ce gradinita sa o inscriem pe fetita noastra. Locuim in Drumul Taberei si cautam o gradinita de stat. Stiu ca printre criteriile de alegere sunt locatia fata de gradinita, educatoarea, preocuparea pentru copii, activitati, curatenia, mancarea. Si daca primul criteriul ma orienteaza spre 2 gradinite aflate aproape de noi, Gradinita nr. 208 din Str Valea Oltului nr.14, respectiv, Gradinita nr. 210 din Str Arinis Nr.1 bis, celelalte criterii nu le pot analiza pentru ca nu am informatii prea multe despre aceste doua gradinite.
Banuiesc insa ca mai sunt si alte gradinite bune in cartier.
De aceea as vrea sa intreb pe cei ce stiu, ce recomandari si comparatii ar face intre 208 si 210 sau daca au si alte recomandari in zona?
Va multumesc.
Raspunsuri
geniest spune:
Nu cunosc cum este la 210, insa la 208 a fost baietelul meu. Este o gradinita la fel ca toate gradinitele de stat. Personalul ok. Educatoarele la fel. Directoarea o draguta.
Tala spune:
Baietelul meu e la 208. Desi gradinita nu e aproape de noi am facut alegerea asta pt ca au grupe step-by-step. Curatenia si personalul sunt ok. Educatoarele (de la clasa lui) sunt ok. Sunt chiar multumita.
Insa nu am cum sa compar cu 210 pt ca nu cunosc.
p.s. directoarea nu mi se pare chiar draguta (e un fel de bau-bau pt copii - mai ales pt aceia care nu manamca tot)
http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!
diciu spune:
Multumesc Tala pentru informatii. 208 e destul de aproape de noi si e de luat in calcul.
Am mai aflat insa si de gradinita 218, ca fiind buna si frumos amenajata, dar cam atat.
greiere spune:
Diciu, fetita mea este la 218. Despre 210 nu stiu nimic.
Pe mine cel mai mult m-a atras aspectul gradinitei, al gradinii, al locului de joaca... Apoi m-a incantat educatoarea principala. Insa ea e titulara, cealalta educatoare s-a schimbat. Pentru fimea a fost ok, ei ii place toata lumea acolo si s-a atasat mai mult de copii decat de doamne cred. Pentru mine conteaza ce educatoare nimeresti si ar fi fost ideal sa si ramana la clasa, dar la gradinitele de stat oricum asta e o problema, ca daca nu sunt titulare pot oricand sa fie inlaturate. (Iar la noi, peste toate, eduatoarea titulara a ramas insarcinata... ).
N-am auzit plangeri despre 208 in afara de aceeasi problema de schimbare de educatoare, si cam toti copii din cartier sunt acolo (din cate imi aduc aminte suntem vecine).
In concluzie cea mai buna gradinita nu cred ca exista
diciu spune:
Multumesc greiere Si eu am informatii pozitive legate de 218-Aleea Calatis, dar mai mult legate de dotarea gradinitei. Stiu insa ca si educatoarea e foarte importanta, intr-adevar, dar nu le cunosc si sunt informatii putine despre ele. Probabil cele tinere vin si pleaca, asa cum spui si tu.
Inca mai tatonez intre 218, 210 si 208.
crissteo spune:
Buna ziua. Diciu, te-ai hotarat cu privire la gradinita? Ti-am urmarit subiectul pentru ca si noi suntem interesati de aceste gradinite.
diciu spune:
Da, ne-am hotarat pentru 218, ne place cel mai mult, au o gradina faina si personalul pare dedicat copiilor, directoarea cu bun simt si interesata de tot. Insa se intra destul de greu. Iar de curand, dupa o sedinta la minister, se pare ca se va reduce drastic numarul de copii din gradinitele de stat (max 24 in grupa) si daca nu pleaca din grupele mari, multi copii la scoala , nu prea mai raman locuri, chiar dimpotriva, se pune probleme sa mai dea afara din copiii deja inscrisi! Acelasi lucruri le-am aflat si de la 218, 210 sau 208. Este descurajant deocamdata.
Kariris spune:
Eu am auzit ca vor fi maxim 20 copii admisi la grupa si ca va fi pe bune, nu se vor mai putea inscrie ca anul acesta si 26-28 in ideea ca nu au frecventa.
P.S. esti diciu-liciu?