cun sa modific un videoclip?
buna.am o inregistrare cu baietelul meu,un vidioclip filmat de mine si e de 36,18 MB si am nevoie sa fie de max 10 MB..se poate modifica?daca da cum anume?va rog daca stie cineva sa-mi explice pe indelete ca nu le am cu PC multumesc
Raspunsuri
marius spune:
Trebuie o aplicatie de conversie in alt tip de fisier video care estte mai mic insa se pierde din calitate.
Pot sa intreb de ce ar trebui redus la max. 10 Mb?
www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
adi2003 spune:
Daca folosesti Windows ca sistem de operare, vei gasi programelul "Windows Movie Maker" in "Program Files".
Eu pe asta il folosesc cand vreau sa redimensionez filmulete, insa se pierde din calitate.
Banuiesc ca vrei sa-l trimiti cuiva pe email, de aceea zici sa nu depaseasca 10 MB.
Mai intreaba daca nu te descurci.
_
Ma gandeam si la varianta gmail - ca idee iti spun, acolo limita unui fisier atasat este de 25 MB. Deci tot ar trebui redimensionat filmuletul tau, dar nu neaparat de 10 Mb, daca ai avea o casuta de gmail.
Pe yahoo - stiu ca limita la fisiere atasate e de 10 MB.
oanap85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi2003 Daca folosesti Windows ca sistem de operare, vei gasi programelul "Windows Movie Maker" in "Program Files". Eu pe asta il folosesc cand vreau sa redimensionez filmulete, insa se pierde din calitate. Banuiesc ca vrei sa-l trimiti cuiva pe email, de aceea zici sa nu depaseasca 10 MB. Mai intreaba daca nu te descurci. _ Ma gandeam si la varianta gmail - ca idee iti spun, acolo limita unui fisier atasat este de 25 MB. Deci tot ar trebui redimensionat filmuletul tau, dar nu neaparat de 10 Mb, daca ai avea o casuta de gmail. Pe yahoo - stiu ca limita la fisiere atasate e de 10 MB. Micul paradis |
am intrat in programul Windows Movie Maker dar nu-mi dau seama cum sa redimensionez,care insructiuni sa folosesc?
Androix spune:
citat din mesajul lui oanap85 trebuie sa-l postez undeva,multumesc |
Fa-ti cont pe youtube si posteaza-l acolo.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
adi2003 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oanap85
am intrat in programul Windows Movie Maker dar nu-mi dau seama cum sa redimensionez,care insructiuni sa folosesc? |
Deschizi programul - alegi import video, selectezi de pe calculatorul tau fisierul video pe care urmeaza sa-l redimensionezi, iar softul ti-l va imparti in cateva fragmente. Fiecare fragment il muti in bara albastra de jos, unde scrie video, tinand click stanga apasat.
Dupa ce ai facut asta ti se activeza optiunea save to my computer, unde ii dai un nume, alegi calea de salvare, alegi setarile de salvare si astepti sa se redimensioneze. Dureaza 1-2 minute in functie de marimea filmuletului.
_
Nota, inainte de orice modificare, mai fa-ti o copie a filmuletului in original undeva pe calculatorul tau.(asta pentru siguranta filmuletului in original)
oanap85 spune:
mie imi apare un singur fisier adica un singur fragment..l-am mutat in bara de jos dar cand dau clic dreapta nu imi apare save to may computer,imi apare asa:cut,copy,paste,delete,play storyboard,select all,video efects,fade in,fade out,properties..
adi2003 spune:
Da, asa este ti-l face .wmv
Dar se poate transforma din wmv in avi
Uite ce-am gasit acum:
http://www.convertfiles.com/
adi2003 spune:
citat din mesajul lui oanap85 mie imi apare un singur fisier adica un singur fragment |
Daca vei incarca cu import video un fisier si mai mare decat cel pe care il ai, ai sa vezi ca il imparte automat in fragmente. Fisierele mele video toate au fost mai mari.