Aspirante optimiste. Felicitari Bella!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

katy cand e ziua ta?parca stiu ca tot in martie,nu?sau.....bat eu campii?

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Kitty si mie mi-a iesit prolactina marita si am dureri mari la ciclu, imi e o frica sa nu fie si la mine aceeasi chestie. Asta e, o sa vad . Bafta multa, sa te vindeci complet dupa tratament si sa vina si bebe.
Fetele va pup pe toate, tb sa ies ca intra sotul pe mess.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

katy eu nu am avut niciodata dureri la cm..si am endometrioza.nu e neaparat daca ai dureri la cm sa ai endo.de ex..in ziua cand m-am operat eu s-a mai operat o fata care se pregatea de fiv...ea a zis ca are dureri mari la cm..dar n-avea endo.

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Katy eu am inteles de la doctora mea ca e mult mai buna si mai complexa laparo, pe care am facut-o si eu de altfel. Ea spunea ca substana de contrast care o baga in trompe la hsg e daunatoare organismului, ca ar fi usor radioactiva (bine in limite normale) pentru ca la hsg iti face mai multe radiografii simultane ca sa urmareasca acea substanta cum trece sau nu orin trompe. Asta a spus dr.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nouasnrs

Katy eu am inteles de la doctora mea ca e mult mai buna si mai complexa laparo, pe care am facut-o si eu de altfel. Ea spunea ca substana de contrast care o baga in trompe la hsg e daunatoare organismului, ca ar fi usor radioactiva (bine in limite normale) pentru ca la hsg iti face mai multe radiografii simultane ca sa urmareasca acea substanta cum trece sau nu orin trompe. Asta a spus dr.

exact asa mi-a zis si mie dr..sa fac direct laparo..ca e cea mai buna metoda

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Fetelor noi am comandat mancare chinezeasca si tocmai a venit asa ca va pup si ne auzim maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lorena imi pare foarte rau pentru starea ta.Poti face un pic de mamaliga din malai si tarate daca ai daca nu numai malai fa-l moale si pune-l intr-un prosopel subtire si fierbinte cat poti pune-l la gat si tine-l pana se raceste.
Eu am invatat acum la scoala ca foarte bun e si gargara cu iod si scuipi dupa ca dezinfecteaza foarte bine, culoarea iodului e nasoala dar efectele sunt miraculoase.
Iti doresc multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor....nu imi vine sa cred ca ma simt cu totul alta
imi vine sa plang .....
am bagat picioarele in sosete cu otet si imediat mi-a scazut febra si tahicardia....pulsul a revenit la normal
dar durerile crunte de ovare ma termina....si ma inspaimanta

va multumesc fetelor....multumesc katy pt sfatul cu sosetele

va iubesc pe toate
sunteti minunate!!!

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor mi s-au uscat sosetele
sa le mai inmoi o data....dar deja ma cam ustura picioarele

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetele am mai facut si un test barza si aparte liniuta de test da e asa de firava.... trb sa stai foarte bine cu vederea....la sure check a fost mai pronuntata. acum ma gandesc ca barza am facut-o si seara si am baut ceva apa azi

Doamne deci nu imi vine sa cred ca sunt Gravida

apropo mai fetelor ia spuneti-mi si mie daca as merge acum de ex la eco s-ar vedea ceva?oricum maine dupa ce fac beta il sun pe dr. si 100% ori maine ori marti ma cheama la el. sper sa se vada ceva

am si eu un bebe mic in burtica...un samburel... al meu sot e in al noualea cer. nici nu imi mai zice iubi acum imi zice mami
saracu inca sta cu morcovu ca nu e si ii e frica sa creada prea tare ca sa nu fie maine dezamagit, si ma tot intreaba da cum arata un test negativ...e alb,alb ...

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

ma bucur lorena ca te simti mai bine
baga iar sosetele si stai la caldurica

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png

Mergi la inceput