Aspirante optimiste >20 ani (650)
Raspunsuri - Pagina 16
Monique77 spune:
l-ati vazutr pe baiatul asta de la spalatorie?
cum a putut sa cante...cu cata naturalete... ce finut e
extraordinar..
oameni amaratzi...
Cinste lor!
lorena_86 spune:
si eu si eu cu sotul....ne uitam....dar asa haiosi sunt uneori....

uni au talent dar altii....de tot rasul
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
madabout2003 spune:
..pe ce post va uitati ca m'as uita si eu... Am innebunit azi cu cutremurul..toata ziua la servici numai despre asta am vb ca avem birouri in Tokio, si indonezia si prin toata zona...Uffff!
Lorena al meu mi'a dat un remediu suuuper bun pt gat (chiar daca cand mi-a spus am crezut ca face misto): 3/4 apa calduta+1/4 otet alb + 1 ligura rasa de bicardonat de sodiu - le amesteci intr_un pahar si faci gargara. Functioneaza garantat! Sanatate multa!
Corina un we minunat si tie! Si la toate aspirantele!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
nouasnrs spune:
Buna seara fetelor sa aveti un sfarsit de saptamana minunat. Am si eu nevoie de ceva sfaturi, va rog sunt tare confuza
. Sunt in a 10-a zi de la inseminare si de vreo saptamana ma dor sanii din ce in ce mai tare, mai ales sfarcurile. Iar acum spre de vreo jumatate de ora a inceput sa ma doara burta si ovarele de parca mi-ar veni rushii, dar e pre devreme, luna trecutaa mi-a venit pe 17 iar eu am CM regulat.

Help ! Eu tot speram sa fi ramas dar dupa cum se prezinta situatia cred ca o sa imi vina mai devreme.

lorena_86 spune:
mada, multam
deja se ingoasa gluma...a inceput sa ma doara
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
noua....nu e obligatoriu sa-ti vina
multe fete care sunt gravidute au confundat starile de gravideala cu cele de rusi.....si ele credeau ca vine armata....si nu a mai venit
asa ca sunt sanse sa nu vina....
poti face maine un test daca zici ca au trecut 10 zile de la IA dar nu e neaparat sigur ca o sa-ti si iasa chiar daca bebe e acolo
incearca sa te linistesti, stiu ca e greu...
ia un no spa pt durerile de burtica
pupicei
sa ne tii la curent
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
nouasnrs spune:
Sigur ca va tin !! Doar ne uneste cel mai nobil tel din lume, suntem prietene pe vechi. 

Va multumesc pentru tot.
gabyv spune:
Fetele, am intrat sa va zic inca de pe acum weekend placut. Eu plec maine intr-o scurta vacanta
. O sa va citesc sigur, ca sunt dependenta
dar nu stiu daca o sa raspund.
Va pup si sper sa aveti liniute duble in weekend.
Noapte buna
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lary74 spune:
Buna dimineata fetelor!

Va astept cu o cafelita fierbinte

Hai IOANA cu testul pozitiv!Chiar daca nu am scris nimic zilele astea am asteptat cu sufletul la gura liniitele duble ale voastre
Hai IOANA 

GABBY frumoasa masina,sa o stapanesti sanatoasa si sa te bucuri cit mai mult timp de ea!!!!
nouasnrs spune:
Buna dimineata
. Eu sunt in a 11-a zi de la IUI, mai am ceva de asteptat, am eu ceva simptome dar mai degraba sunt de rusi decat de
. Asta e, o sa mai astept, doar ca vreau sa se intample ceva odata ca ma innebuneste durerea de sani iar de sfarcuri nici nu mai vorbesc. De vreo sapt ma scol cu noaptea-n cap si nu mi-e somn deloc in timpul zilei