Sezatoarea canadiana (211)
Raspunsuri - Pagina 16
iselin spune:
Uite Nelia oferta pe care ma primit-o eu astazi:
La Place des Arts
Produit par Les productions Rubin Fogel et Evenko
DEEP PURPLE
Lundi 6 juin – 20h
Salle Wilfrid-Pelletier
AVEC ORCHESTRE SYMPHONIQUE
incluant leurs plus grands succès et beaucoup plus !
« Un soirée avec Deep Purple et leurs chansons qui ont marqué le Rock ! »
DEEP PURPLE a récemment annoncé sa première tournée nord-américaine en quatre ans. Le groupe rock mettant en vedette Ian Gillan (voix), Roger Glover (basse) et Ian Paice (batterie et percussions) performera pour la première fois en Amérique du Nord avec un orchestre symphonique dans chaque ville. Débutant le 3 juin et se terminant le 25 juin, cette tournée, qui s'intitule « Une soirée avec Deep Purple et leurs chansons qui ont marqué le Rock ! », s'arrêtera le 6 juin prochain à la Place des Arts de Montréal.
Deep Purple a été acclamé partout dans le monde avec la présentation de son rock symphonique… et pour la toute première fois de ce côté de l'océan, ses admirateurs pourront apprécier les succès intemporels tels Smoke on the Water, Highway Star, Space Truckin, My Woman From Tokyo, et bien d'autres, dans une nouvelle dimension grâce à l'ajout d'un orchestre symphonique.
Alors que le groupe travaille sur son nouvel album qui sortira en 2012, Deep Purple continue de parcourir le monde en tournée. Le groupe se produira en Russie ce mois-ci pour la huitième fois, performant à Ekaterinbourg, St-Pétersbourg et Moscou, avant de se rendre à Kiev (Ukraine) et Minsk (Biélorussie). Le groupe visitera également Césarée (Israël), Istanbul (Turquie) et Athènes (Grèce) avant de se produire en Amérique du Nord.
Deep Purple a vendu plus de 100 millions d'albums à travers le monde grâce à sa musique combinant le rock progressif, le pop, le blues et le classique.
Code promotionnel :
PURPLE
•••RÉSERVATION*•••
Lundi 6 juin - 20h
* Offre limitée jusqu'au 24 mars 2011, valable sur le tarif régulier, catégories I, II et III pour le spectacle DEEP PURPLE uniquement.
Ne peut s’appliquer sur les réservations antérieures.
COMMANDEZ EN LIGNE et utilisez le code promotionnel PURPLE ou appelez la billetterie de la Place des Arts au 514-842-2112 / 1 866 842-2112.
iselin spune:
https://billetterie.pda.qc.ca/06.wdsc?XGIyxwHnyRsSxeZsVDy0vCnqWroO0Ei7ekrcHeiaiGw
pentru comanda on-line
Sa ne spui cum a fost Nelia!
delia79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana2007 Am uitat, Delia, am salvat si toate algele alea de ai scris tu. Am citit acolo cacao beans, pai asta inseamna ca putem sa mancam ciocolata ???? De-aia neagra ??? Tu cauti niste chestii din alea gelatinoase care se tin intr-un borcan si se inmultesc acolo ? Imi amintesc ca mama avea asa ceva intr-un timp, nu mai stiu cum le folosea dar stiu ca le zicea alge si le consuma intr-un fel :) Noi facem kefir cu pliculete de la Loblaws, thanks to Simonna |
Diana, cacao beans la care ma refeream sunt raw si sunt pline de antioxidanti si minerale. Uite www.upayanaturals.com/Cacao_Beans_Peeled_16_oz_Balinese_75_fermenta_p/nfl-1429.htm" target="_blank">AICI ce frumos sunt descrise toate proprietatile acestui superfood. Cu ciocolata neagra te las pe tine sa apreciezi cat e de benefica .
Da, chestii din alea gelatinoase caut . Kefirul de la Loblows il cunosc si apreciez, doar ca e pt lapte. Ca sa exemplific, uite AICI despre ce vorbesc. Abia astept sa intru in posestia acestor granule de kefir .
pup
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
oanagabriela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nelia
Eu nici macar printre cititori... dar acum am citit. Woau!!!! Oana, multumesc! Nu stiam. Oare cit or fi biletele? Nici Octav nu cred ca stie. Ce teatru e in aprilie, ca habar nu am... CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon) |
Informatii despre teatru gasesti pe Pagini Romanesti.
Teatru - Variatiuni enigmatice - Alexandru Repan, Mircea Diaconu.
15 Apr - 20:00 - Théâtre du Gesù
Teatru - Craii de Curte Veche - Alexandru Repan
16 Apr - 20:00 - Centrul Segal
delia79 spune:
citat din mesajul lui iselin Fata care ne pupa, multumim pentru denumirea algelor, si eu le-am salvat, nu sunt convinsa ca le-am incercat pe toate. De cea mica nu zici nimic? Macar ea si-a terminat impozitele? Si la noi in casa sunt la loc de frunte goji, niste fasole chinezeasca indicata de acupuncturista noastra, gingembre, quinoa, orezul ramane intre preferinte, soya, seminte, in, chanvre, sarea roz, etc. Nu ne-au placut toate de la inceput, copilul are si acum unele pe care le refuza. Dar noi nu mancam ble, si incercam sa nu tinem in casa nimic cu gluten sau/si lactoza. Acum caut sa comand niste nuci, dar nu mai gasesc site-ul. Cred ca l-am salvat ep alt calculator. Ce-o fi la CGE in casa, ei sunt de meserie, dar sa vedeti ce e la noi cu computerele astea. Avem cateva, dar nu merge niciunul bine. UNul e la subsol, e prea frig acolo, unul nu are unitate, la unul nu mai tine bateria, mai e asta nou, dar n-am nici un Favorit pe el... |
Soimita scumpa a avut gastro zilele astea si am suferit ca un caine alaturi de ea. A fost o curajoasa si a suportat totul cu zambetul pe buze. In rest e o mare pupacioasa si vorbareata, incepem sa ne intelegem, negociem si ne ''certam'', ascultam muzica, urcam si coboram scari si asteptam primavara (care nu mai vine!!!)
site-ul cu alunele e www.upayanaturals.com/category_s/82.htm" target="_blank">ACESTA, dar precizez ca eu aleg calea internetului din lipsa de timp, cu siguranta se gasesc la multe magazine naturiste.
va pupa fata....merg la munci
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
Podeanu spune:
Diana eu am ramas de la Monti cu cioco 70%. 2 cubulete pe zi sunt ok sa-ti sature pofta de dulce si sa si slabesti.
simi spune:
Podeanu asta am zis si eu, sintem aici sa schimbam impresii, sa invatam cite ceva una de la alta.
Tot ce m-a suparat un pic la mesajele lui Exclusive e tonul folosit, nu continutul, pe care-l gasesc foarte interesant. No offence si de la mine! Daca eu am interpretat gresit atunci mii de scuze!
Simona foarte apetisant suna reteta ta, azi merg sa cumpar si eu quinoa si o incerc!
Delia multa sanatate micutei, pupa mama pe ea de scumpa!
delia79 spune:
citat din mesajul lui Exclusive Am reusit in sfarsit sa-mi fac un pic de timp sa pun pe contul sezatoarea de pe yahoo.com linkuri-le la articolele promise. Cine are timp/ e interesat e bine-venit sa le resfoiasca Noapte buna _ Everyone's duty is to feel and look great! _ |
Foarte interesante articolele, desi scurte . Mi-au placut in mod deosebit cele legate de apa si de sare. Din ce stiu eu, sarea de Hilamaya si Celtic Sea sunt foarte bune, tu ce consumi? Ai cartea lui Bragg? Daca da, mi-o poti imprumuta?
Pozici Sofia botez
Photos
mimitete spune:
iselin, LMA mamei si multa sanatate. Numele meu e in semnatura fiecarui mesaj, nu e secret.
Oana, eu vin la teatru pe 15 aprilie.
pitilache, fac bine, nu mai plec in Japonia cica sa nu ma iradiez.
AnaStroe, iar scrii cu litere mici, ca sensul tot nu mi-a fost deslusit. Asta a fost o conspiratie sa ma trimiteti pe mine la optometrist si m-am captusit cu ochelari de citit, arat ca tovarasa profesoara. Fii-mea a zis ca imi da un aer intelectual, am preferat sa nu intreb cit de intelectual aratam inainte...
Cine imi spune si mie cum se face pomana de 40 de zile ca vreau sa-i fac socrului meu si eu nu prea sint dusa pe la biserica.
Pot sa cumpar coliva/colaci si sa o impart la servici/prieteni? Trebuie musai dusa la biserica (I know, stupid question dar incercarea moarte nu are) si daca da cind (nu rideti ca eu chiar nu stiu).
simi, tu ce parere ai de tooth implant? Merita facut? ca lista de potential side effects e lunga...si pretul pe masura...
O zi buna,
Exclusive spune:
delia79, foarte interesant kefirul de apa, nu am stiut ca exista. Merci de info Eu am folosit kombutcha (nu stiu cum se scrie), un fel de fungus (cineva mi-a dat un baby kombutcha) pe care il puneam intr-un borcan la fermentat cu ceai negru (sau alte feluri de ceao in functie de gustul dorit), zahar, lamaie. Avea un gust f. bun, ca un fel de sampanie! Din pacate in procesul de intretinere si inmultiere al kombutchei, I killed the baby (care crescuse la un moment dat, exact cat a fost diametrul borcanului - ala de pui gogonele, adica mai mare). Deci m-am lasat, din lipsa de timp de pitroceala si spatiu la frigider ptr. sticle, etc. Acum, folosesc Acidofilus (capsule) pe care le tin la frigider si kefirul de lapte. Sa ne spui cand il procuri si sa ciocnim un pahar virtual! Aaaa, si nu in ultimul rand: Sanatate fetitei Aaaa, si am toate cartile lui Bragg, dar asta cu Miracle of Fasting e imprumutat-a la o prietena si cum mi-o da inapoi ti-o dau iar cea a Dr. Perricone (The Wrinkle Cure) e data la o prietena/clienta (asta nu cred ca o mai imprumut, ca arata deja jerpelita )
Si eu am boala grea cu ciocolata amaruie 70%-80% si la un moment dat mancam si cate una ciocolata pe zi si ma simteam chiar bine ca mancam multi anti-oxidanti fara sa dau in diabet Dar mai apoi am observat pe lista de ingrediente ca cu cat o fac mai amara, cu atat contine mai multe grasimi saturate :( Deci nu dadeam in diabet, dar daca continuam asa, dadeam in grasimi la ficat si vezica biliara Asadar si prin urmare acum ma limitez si eu la 4 cubulete pe zi.
Hai ca ma duc la munci - o zi senina la toata lumea and LET's move on