Sezatoarea canadiana (211)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Exclusive spune:

Buna seara Fetelor si deja noapte buna ca e 11:42 pm deja pana am apucat sa intru sa va citesc (recunosc, nu am rasfoit prea mult in urma din lipsa acuta de timp). De vreo 3 zile tot imi promit sa o sun si pe mama, si de fiecare data cand ma uit la ceas, deja imi dau seama ca acolo la ei e deja seara prea tarziu.
In alta ordine de idei, ma bucur ca v-a placut concertul lui Alifantis
Cat despre intrebari-raspunsuri, nu stiu exact de unde sa incep fara a omite nimic si fara a scoate lucrurile din context, cred ca cel mai usor ar fi sa pun niste articole (publicate de mine in ziarul Accent) pe tema nutritiei + retete de primavara + alte chestii pe contul sezatoarea de pe yahoo.

BTW, Iselin, asa cum am promis am pus pozele din orasul meu natal (de la recenta vizita in Ro) pe contul meu de FB (sincer, nu mai am timp de alte sezatori)

Casandra, de abea acum ti-am interceptat e-mailul si ti-am raspuns Sorry for the delay ...

Gata, ca iar ma luuuuuuuuuuuungesc cu vorba.

Si DanaP, tot am vrut sa te intreb dar de fiecare data am uitat: Ti-ai comandat pana la urma Maca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Neata si de la mine. Se mai anunta azi vreo 10-15 cm de zapada la Montreal. Rectific, m-am uitat pe geam si deja a inceput sa ninga.

Si eu eram datoare cu ceva raspunsuri... Delia m-ai intrebat de podiatru.Eu am dat cautare pe google ptr unul aproape de casa si am gasit la Mail Champlain http://www.yellowpages.ca/bus/Quebec/Brossard/Clinique-Podiatrique-Rive-Sud/2188821.html uite si adresa si telefon. Mi-au dat relativ repede rv si mi s-au parut profesionali: luat repede, rezolvat problema. Eu nu mai am nimic la unghii si ptr asta ii multumesc lui Iselin ptr sugestia podiatrului.

Simona, flax seeds au peste tot daca stii ce cauti. la Costco sunt cite 2 pungi si eu am aruncat una ca expirase deja. La o lingura /zi cit iau eu o punga de 500 g tine multa vreme. A doua oara am luat de al Jean Coutu, dar verifica termenul de garantie.

Alina ti-am raspuns deja dar o fac si aici. Am luat maca pastile de la un magazin naturist.

O saptamina buna si sa vina primavara aia mai repede inainte s-o luam razna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

DanaP, vine primavara, e aici, dar cea canadiana ! Nu mai are putere baba iarna, o sa se topeasca zapada asta asa cum a venit.

Exclusive, multumim pentru articole, eu sa stii ca am pus in practica ce-ai scris tu si celelalte fete aici, relativ la suplimentele alimentare, am luat flax oil, n-am gasit spirulina, dar ma duc la TAU ca am vazut unde s-a deschis, iau si Chia sa pun peste cereale (pana acum puneam germeni de grau, nu strica o schimbare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Intrebasem si eu despre colegiu...
Nimeni nu are vreo idee pe partea de engleza?
Am nevoie de o indicatie: pentru un cineva nou venit, ce ati recomanda intre John Abbott si Dawson?
Ambele sunt alese pentru ca sunt in engleza, iar programul urmarit este acelasi in ambele institutii.
Care e cota de popularitate si/sau plasament pe piata aveti idee?
Eu nu prea stiu, tot ce am facut a fost pe la institutii fr.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Citat:
citat din mesajul lui iselin

Am nevoie de o indicatie: pentru un cineva nou venit, ce ati recomanda intre John Abbott si Dawson?
Ambele sunt alese pentru ca sunt in engleza, iar programul urmarit este acelasi in ambele institutii.

Multumesc.

Eu am auzit pareri bune despre amandoua. Cunosc absolventi de amandoua care si-au gasit de lucru imediat (pe programe diferite, e adevarat).
Cred ca depinde unde stau, ca unu-i in centru, celalalt in Ste Anne si-i mai greu accesibil daca persoana respectiva nu sta in West Island.

Mergi la inceput

Exclusive, eu nu prea inteleg de ce ai un ton usor suparat in mesaje. Te putem ajuta cu ceva, ti s-a intamplat ceva?
Bine, poate e doar opinia mea, dar asa am citit eu mesajul, sorry daca e doar o impresie

Cum zicea si Diana mai sus, e binevenita orice sugestie, ramane ca fiecare sa judece ce e capabil sau nu sa puna in practica.
Articolele nu le-am citit inca, n-am intrat pe adresa aceea de luni de zile, dar o sa le citesc.

Despre ce alta Sezatoare zici tu acolo? Nu de alta, dar ai facut ramarca pe langa numele meu, dar in afara celei canadiene nu sunt interesata de alta, abia o citesc pe a nostra, cand sa mai intru si in alta parte?
Multumim pentru imagini, fac bine la DOR, cum am timp, cum o sa fug sa ma uit la album.

Ieri a fost ziua maicutei mele, am vorbit noi destul de mult, i-am urat LMA, dar acolo in voce o simteam ca nu prea e interesata de persoana ei, ci mai mult de noi, de cea mica, se pare ca are ea alte framantari interioare decat aniversarea ei. Imi lipseste ca om, ca suflet, dar nu o pot aduce aici , adica nu ar putea ea in primul rand, e prea bolnava.

Ati scris voi pe undeva ca flax-ul e bun ca ulei doar, pentru ca semintele le elimini cum le ingerezi? E adevarat? Pai cum asa? Sau am citit eu pe diagonala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Iselin La multi ani mamei tale! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa, fericita si sa va vedeti cu bine!

Exclusive nu te supara pe mine, dar si eu am remarcat tonul tau , sper sa fie numai o impresie... Si eu sint impresionata de modul tau de viata si de determinarea ta, citesc cu interes link-urile puse de tine, numai ca nu-mi plac extremele de genul "ce fac eu e perfect, ce faceti voi e zero". Am gasit ca ai jignit-o pe Dragaica atunci cind i-ai spus ca tu nu esti o oarecare in spatele unui comptoir Brunet (sau cam asa ceva, nu am retinut exact, numai tonul m-a zgiriat un pic, dar cum nimeni n-a remarcat m-am facut ca nu remarc nici eu)
Asadar, noi gasim ca esti foarte inteleapta, nu ai nevoie sa ne intepi! Suntem aici sa schimbam opinii, experiente, sa ne ajutam, nicidecum sa ne intzepam!

Am mai vrut sa zic ceva, dar m-am luat cu altele si... am uitat!

Aaa, da, ce ziceti de zapada de-afara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

simi, La multi ani cu intirziere!

Fetelor, mi-a facut mare placere sa va revad si sa intilnesc Doamne dragute si elegante pe care nu avusesem placerea sa le cunosc.

Oana ,simi si nelia we mised you

iselin, Dawson e ceva mai bine cotat, dar asa la muchie de cutit, nu e mare diferenta. Depinde foarte mult ce inclinatii ca au programe diferite dar si mai mult depinde unde stai ca daca stai in West Island, J. Abbott un no brainer, Dawson e central si are metro asa ca e mai accesibil multora din alte zone.

nelia si Diana, sper ca jumatatile voastre sa se refaca cit mai rapid.

Aripa Ontario & BC lipseste la apel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Iselin - La multi ani cu sanatate si numai bucurii mamei tale

Vorbind strict la caz general: atunci cand un om primeste o "ploaie" de intrebari si de remarci - care au exprimat in mare majoritate - doar curiozitatea - e posibil sa sa le perceapa ca un atac... si tinde sa intre automat in defensiva... E doar o simpla idee.

Va tzuck cu drag si o zii faina va doresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pitilache

Citat:
citat din mesajul lui iselin

Multumesc.

Eu am auzit pareri bune despre amandoua. Cunosc absolventi de amandoua care si-au gasit de lucru imediat (pe programe diferite, e adevarat).
Cred ca depinde unde stau, ca unu-i in centru, celalalt in Ste Anne si-i mai greu accesibil daca persoana respectiva nu sta in West Island.

Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta.
Cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare. (Mark Twain)

Multumesc. E adevarat ca locatia face diferenta, cum dosarele sunt depuse in ambele colegii, iar programul este acelasi, de aici si intrebarea. Iar pentru locatie: fata sta oarecum la mijlocul drumului, face 20 minute si pana la Dawson, 20 minute si pana la John Abbott. Doar ca intr-un sens ia trenul, iar in celallat doar masina. La John Abbott am inteles ca se plateste parcarea anual.

Eu ma gandeam ca poate la Dawson intalnim mai multi asiatici ( nu stiu sigur, presupun), pe cand la John Abbott e alt gen de clientela.
Presupun ca programele sunt serioase in ambele institutii, dar despre capacitatea de plasare a lor nu se stie nimic.

Ar mai fi fost College Vanier pentru ce cauta ea, dar s-a speriat de ceva la sedinta de in formare si nu a mai depus dosar si acolo.

Mergi la inceput