Prietene la bine si la greu - 111
Raspunsuri - Pagina 15
Lumi_Richard spune:
Japan Meteorological Agency: "Estimating from the occurrence of aftershock so far, the possibility of aftershocks with magnitude of 7 or higher is 70% until 10 a.m., 16 March, followed by 50% until 10 a.m., 19 March. "
Richard e la birou,noi stam cu un bagaj in caz de urgenta(mancare,apa,haine pt fata),"pregatite" in caz de urgenta. Vom pleca de aici miercuri,Richard incearca sa ne schimbe biletele sa plecam maine...
El va ramane aici,alaturi de angajatii sai....
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Japan Meteorological Agency: "Estimating from the occurrence of aftershock so far, the possibility of aftershocks with magnitude of 7 or higher is 70% until 10 a.m., 16 March, followed by 50% until 10 a.m., 19 March. " Richard e la birou,noi stam cu un bagaj in caz de urgenta(mancare,apa,haine pt fata),"pregatite" in caz de urgenta. Vom pleca de aici miercuri,Richard incearca sa ne schimbe biletele sa plecam maine... El va ramane aici,alaturi de angajatii sai.... My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1 www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2 www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3 `Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.` Mahatma Ghandi |
Ziua buna
Sper sa reuseasca sa schimbe biletele R. Imi dau seama ca sufletul tau e tare stresat cu gandul ca fata e acolo.... si ma gandesc la faptul ca si dupa ce vei pleca tot nu vei putea respira usurata stiind ca el ramane acolo... dar macar printesica va fi in siguranta. Asteptam vesti bune
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 7+
padi spune:
Lumi, te imbratisez cu drag si ma rog sa treceti cu bine peste aceasta incercare.
Adriana de Laura (08.12.2009)
lylyana.ion spune:
Va salut cu drag!
Am ramas in urma cu cititul si cu noutatile (nu ca ati fi scris tare mult zilele astea )
Sunt cu gandul la Lumi si japonezii incercati atat de greu zilele astea. Lumi sper sa ajungeti cu bine acasa, iar Richard si colegii sai sa nu fie afectati de nenorocirea asta
Alex a avut iarasi un episod de bronsiolita, am fost sambata la spital dar am refuzat internarea. L-am tratat noi acasa, l-am pazit o noapte intreaga si acum e bine. Am sarit peste antibioticul prescris, nu a acceptat Aerius-ul deloc, vomita de la el, Flixotide-ul nu l-am mai gasit si nici Singulairul.
Mai astept niste recomandari pentru un alergolog, si am sa fac programare si la unul de la CMU.
La munca....multa munca, vineri a fost control mare de la garda, politia economica si vama, agitatie e la ordinea zilei, trece ziua de nu stiu cand se face ora de plecare.
in rest, toate bune, ce a mai ramas...
va pup pe toate, iar we urmator poate facem intalneala in parc, de va fi la fel de frumos
laurairina13 spune:
Niatza!
Many, facut testu, baiet iese...Oricum am si eu un mare presentiment ca tot baiat este. Oricum mi se pare o maree mare marja de eroare, adicalea toate care au 30 ani si au conceput in decembrie fac baiat??hmmm....ma indoiesc
Lumy, tin pumnii sa reusiti sa plecati mai repede!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 15+ cu Iris/ul
Firefly's shop
BLOGUL MEU
grigore_tina spune:
Ziua buna si de la noi.
Nu am vazut testul de care zicea Lumi dar stiu ca se face un test asa:varsta mamei+luna de conceptie = nr. par (fetitza)/nr. impar(baiat).Tre' sa ajungi la o singura cifra(adica daca iti da 11 la mai aduni o data).Sper ca am explicat bine.
Laura mi-e ca nume de baiat imi place Stefan Alexandru,
Filip Andrei,Mihnea Stefan,Gabriel Alexandru.
Lumi ma bucur ca plecati de acolo.Am vazut ca sunt tot mai multe probleme cu centrala de la Fukushima.
Noi ieri am stat toata ziua la curte.Nu am reusit sa il fac pe Geo sa doarma asa ca la 18.00 a picat.A dormit pana la 07.20.
Copilul meu e marait de 4 zile si uneori imi vine sa fug de acasa.Ii dau caninii si plange mai rau ca la masele.Astept sa treaca si sper sa am iar un copil ok.
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many!
gabitza35 spune:
ziua buna
De cand a venit primavara am inceputsa iesim de 2 ori la joaca,la 10.30 si pe la 16 (le dau masa de dimi pe la 9.30 ca sa putem iesi pana ne apuca somnul...am inceput sa ne trezim la 6.30 )
Am tot citit pe apucate zilele acestea pt ca am fost doar eu cu mucosii singuri acasa de vineri pana duminica seara cand a venit sotul cu soacra (mea) din dotare bonus..
Magda,Lumi
Meniuri,pe scurt in we si azi
9.30-10 fructe blenduite(banana,cirese,mar)/ ou+bv(1 lingura)+ iaurt/iaurt +cereale
14 ciorba peste/ ciorba de pui a la grec
mancarica de linte cu pui/ paste stelute cu sos de rosii si carne pui
19 cereale cu lapte/piept pui la gratar + gris cu lapte
.... si la orice ora/masa Eva papa felii de hrisca,chiar si cu gris ..arata la sertar si tipa
Si eu tot cam de la 1 an nu le mai fierb carnea separat ( o prepar ca pt noi),mai mananca in aceeasi zi si ou si carne,noi papam Lp cu bibe la culcare si sculare,dar la gris,orez,cereale folosesc LV UHT si nu diluez
Monis,am facut bombonelele,Eva refuza sa le guste,Dragos papa,ieri aproape a mancat 2 una dupa alta
Many,scutece LIBERO marimea 5 sunt numai tip chilotel? Ca numarul 4 ii sunt cam fixi peste burtoaca Evei si 5 gasesc doar chilotel... sa mai caut sau nu exista genul "clasic"?
Licurici, ai luat o decizie ref la crosetat... ca m-ar tenta niste brose modificate ca agrafe de par...
Am fost aseara pe la 20 in AFI sa cumpar incaltari mucosilor ca nu-i mai puteam tine in ghete pe motiv det ranspiraciosi...ce scoruri sunt la incaltari de copii . Macar avem hanorace / treninguri cel putin pt inceput,ca la modul cum se joaca acum,cred ca bag o masina la 2 zile... azi au stat numai la groapa cu nisip... cand i-am descaltat am facut de un castel si in casa.Trebuie sa le iau si niste adidasi ceva,ca pantofiorii eleganti ai Evei nu se potrivesc cu tinuta sport
Cam atat imi amintesc,poate mai recitesc in urma si fac un refresh
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
poze
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 ziua buna Many,scutece LIBERO marimea 5 sunt numai tip chilotel? Ca numarul 4 ii sunt cam fixi peste burtoaca Evei si 5 gasesc doar chilotel... sa mai caut sau nu exista genul "clasic"? |
Sunt si normale, dar nr. 5 se gasesc cel mai greu, motiv ptr. care noi am trecut la nr.6, chiar daca Vlad are numai 11,800kg, folosim nr.6 care au avantajul ca se gasesc si la megapack. La vara am zis ca incercam si noi libero up&go.
Cel mai bine aprovizionati la Libero sunt Cora si Auchan
Ce maniuri bogate au mucosii tai.
mami de Vlad (29.10.2009) si 5+
Multumesc Doamne
gabitza35 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Sunt si normale, dar nr. 5 se gasesc cel mai greu, motiv ptr. care noi am trecut la nr.6, chiar daca Vlad are numai 11,800kg, folosim nr.6 care au avantajul ca se gasesc si la megapack. La vara am zis ca incercam si noi libero up&go. Cel mai bine aprovizionati la Libero sunt Cora si Auchan Ce maniuri bogate au mucosii tai. mami de Vlad (29.10.2009) si 5+ Multumesc Doamne |
Multu de raspuns... apoi nici noi nu suntem departe,Eva are 11.600 kg si dragos cam 11,nu vrea sa stea la cantar deloc
Meniurile erau pe mai multe zile, in general mancam cam 2 zile o mancare, dar daca nu a avut succes azi felul doi,maine le fac altceva... ciorba nu o refuza niciodata,orice ciorba e superbunna, de la cele cu carne (cea de peste este the best) pana la cea de sfecla rosie(le-am dat saptamana trecuta pentru prima data si chiar le-a placut)
pupam burtica
mucosii
poze
gabitza35 spune:
daca tot rup mucosii patul,am apucat sa incarc 2 filmulete facute in WE acesta cu Eva la masa
aici papam ciorbita de peste
si aici a descoperit la ce mai e buna felia de hrisca cand papam linte
mucosii
poze