Gravidute prin FIV(68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Gabi sa va traiasca micutul, care nu a fost prea micut, poate iti faci timp si ne spui si povestea nasterii
Monas, o sa recuperati voi, la odiseea lui Vlad avem doua perechi de gemeni, prin FIV, 2 baietei si o fetita cu un baietel, vreau sa-i spun ca la un annu mai era nici o diferenta intre ei, prematurii, si ceilalti copii, sanatosi sa fie.

Stiu drumul asta, l-am mai parcurs, insa acum sunt tare nerabdatoare sa treaca primul trim.
Pisuc, Alina

mami de Vlad (29.10.2009) si 7+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Emily, imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asta. Si eu as inclina spre o clinica de la Viena, daca va permiteti. Va tin pumnii. Doamne ajuta!

Mirela, doar o trezire pe noapte? Super! Ma bucur ca sunteti bine!

in S 36+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 3 saptamani

a fost o raritate

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

gabi felicitari si sa va traiasca Vladucu

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Gabi, felicitari!!! Sa fiti sanatosi si fericiti!!! Ai vazut, a fost greu, dar s-a terminat cu bine

Mirela, buna si asa o raritate, macar una pe saptamana de-ar fi...

Monas, sa vezi ce frumos vor recupera Eva si Fabian. Acum la inceput e putin mai greu. Sotul meu are o verisoara care s-a nascut de 1 kg si n-a avut alte probleme fata de ceilalti copii nascuti normal. Acum e mai plinuta ca mine, sanatoasa si cu un job de succes.

Many, asa am avut si eu cel mai mare stres in primul trimestru, dar nici dupa aceea nu pot sa spun ca m-am calmat

Cristy?

Va pup

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Gabi felicitariiiiii!!!

Sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatos bebele si bucura-te din plin de el...pupici

24+

Mergi la inceput

Many, nu mai tin minte, cu cat timp inainte sa incepi tratamentul ai oprit alaptatul?

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Many, nu mai tin minte, cu cat timp inainte sa incepi tratamentul ai oprit alaptatul?

AMR 2 saptamani

Profesorul cu care am facut eu recomanda ca intre intarcat si o noua procedura sa fie de min. 3 luni. Atat a fost si la mine, sa aiba timp sa scada prolactina.

Sa ai telefonul incarcat sambata, da?

mami de Vlad (29.10.2009) si 7+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Gabi, FELICITARI! Sa va traiasca Vladut, sa fie sanatos, norocos si papacios! Si tie refacere rapida!

Pisuc, sa ai o nastere usoara, tinem pumnii sambata sa decurga totul bine!

Alina, se apropie si la tine ziua cea mare! Curaj, o sa fie totul bine!

Mirelala motanei, sa creasca mari si sanatosi!
Monaspt Eva si Fabian, sa se faca dolofanei!

Melisa, ce mai faci?
Emily, sa te ajute DD sa iei o hotarare inteleapta! E greu sa renunti la puii tai, dar si riscul de a pierde sarcina este mare...
Cristy, te simti bine?

27+ cu

Mergi la inceput

Many, multumesc frumos pt raspuns.
Sambata sunt cu ochii pe telefon.

Pisuc abia asteptam vestea. Imi dau seama ce emotii ai tu

Adria, mai am si eu putin. Inca nu m-au apucat emotiile...

Pup toate fetele!

in S 37+ cu minune de sanatos si fortzos!!!

AMR 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Gabi, felicitari! Sa fie sanatos, mancacios si vesel! Si tie multa sanatate si refacere rapida!

fericita de

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput