LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***312***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Noi suntem mai bine, tot ragusite, am fsot azi la control cica e laringita din aia serioasa nu gluma asa ca ne-a mai datceva prafuri preparate pt raguseala dar i le dau numai de maine, adica incerc pt ca in spital le-a vomitat

Gina, si eu cred ca nu sunt chiar asa grave probleme, trebuie doar sa le identificati si sa le discutati, sa le tii in tine clar nu e o solutie

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Am vb cu Miha si de maine debuteaza cu talent in campul muncii si va avea si ea acces la net, deci...va redeveni activa.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

La multi ani, Maria!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

LA MULTI ANI MARIA !!!!

Novus, pe Ada sa ii treaca!

Anaan, cum mai esti?

Oare Olga si David cum se simt?

M-am saturat de iarna asta, vreau VARA!!!! Chiar daca e cald, macar nu ne imbolnavim atata.

Am vazut poze de la serbare, Adelake si Ana frumusele. Sa nu mai vorbim si de mamici. Pisik, mi-a placut tare mult cum aratai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

LA MULTI ANI MARIA, copil frumos si cuminte!!! Sa te adaptezi repede la gradinita si sa nu se prinda nici o bolicica de tine!!!

Si daca tot e trecut de 12:

LA MULTI ANI Damian Serban, Albert Gabriel, Marina Alexandra!!!

Multe pentru mamici!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Cami noi suntem binisor. Inca raciti, deci stam acasa. De 4 saptamani, de cand ne-am intors de la Roma, David a fost doar 2 zile la gradinita

Am fost si ceva mai ocupata, dar in mare suntem bine. Sper sa-l pot duce pe Dvaid la gradi caci de luni incep si eu munca M-am angajat la firma la barbata-meu. I-a plecat o fata si ma ia pe mine in locul ei la munca de birou, deocamdata. Sper ca o sa ma plateasca bine

Mergi la inceput

Am vazut poze SUPERBE cu ghioceii la aniversari si la serbari. Imi pare rau ca am ratat si serbarea de 8 martie. Pana acum am avut 3 serbari si pe toate le-am ratat pe motiv de boala

Multumesc fetelor pentru aprecieri, sunteti tare dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata dragelor,

vin cu cisterna de cafea caci ne asteapta un super wk cu caldura, soare, ciripit de pasarele

olishka - si noi am lipsit 2 saptamani si sper sa reincepem de luni (sincer am ajuns sa ma bucur ca am stat acasa in perioada asta doar cu problema mucusorilor ca la ce viroze horor au circulat, multumesc lui Dumnezeu ca le-am ratat)

denisamada - cum e cu varicela? pupacim bubitele lui adelake sa dispara repede

spunem si noi LA MULTI ANI! dragilor nostri
Damian Serban,ghiocel de Eseea
Albert Gabriel,ghiocel de Ciresica5
Marina Alexandra,ghiocel de Alexa101
pupacim de zor si sarbatoritii si mamicile

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

olguta - care 3 serbari le-ati pierdut ca noi nu am avut "decat" doua: de craciun si de 8 martie
voi ce altceva ati mai sarbatorit?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna dimineata, tufetele mele dragi!

Multumesc pentru sfaturi si pentru gandurile bune. Of.

OLI si noi vrem sa mergem de luni la gradinita. Dar doamna a zis ca vorbim azi pentru ca au fost multe cazuri de viroza si sa vedem daca venim de luni sau mai amanam. Am amanat-o cu gradinita de aproape ca nici n-ar exista "pericolul" asta. Dar sper totusi sa venim odata!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput