Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 54 -

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Buna fetelor.Voi la ce ora faceti clexanul?
Eu fac de 0,4 si il fac la 18,30.O fi prea devreme?

Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Inna, hematologul nu ti-a spus nimic legat de asta? Mie mi-a fost recomandat intre 8 si 10 seara, dar sunt fete care au facut si la alte ore si a fost in regula. Teoretic noaptea sangele are tendinta de coagulare mai ridicata, si probabil asta e motivul. In prospect nu am vazut nicio mentiune. Mie imi este cel mai comod la 10 seara.
Alla
Fetelor, deseara fac capitol nou, promit!

36+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

stefy, daca nu stie cauza exacta a opririi din evolutie, este bine sa ceara atat examen anatomopatologic (pe fetus si placenta), cat si cariotip fetal.
mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

Jasmine eu am luat aspenter pana in sapt 28 cand e oprit ca nu mai e ok pt bebe. dupa aceea mi s-a dat clexane de 0,2 cateva zile pentru a obisnui corpul ( 5 zile) si dupa de 0,4 pe care il fac si acum in fiecare seara. de mentionat ca ecografiile mele arata f bine cu placenta ok si in termen, fara pete iar Ir au iesit mereu in limite. fac de 0,4 caci am ajuns la 90 de kg din luna a 8-a, plecand de la 72kg.dr uschi asa mi-a zis ca la greutatea mea facem de 0,4.orium merg la eco cam la 2 sapt asa am fost toata sarcina pentru a observa orice intarziere de crestere alui bebe si cum se prezinta placenta.
Bafta!

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara DPN 13.04. 2011 la Elias cu Dr Rotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Floricica, Brotacel Doamne dar ce putin mai aveti!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Vin si eu cu o intrebare:

Are cineva Medyn Forte in plus?

Am inceput de ieri protocolul pentru Fet, si tocmai mi-au spus ca trebuie sa suplimentez acidul folic, B6 si B12.
Acid folic as putea suplimenta cu cel de 1mg, dar B6 nu gasesc combinatia necesara.

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

stefy, daca nu stie cauza exacta a opririi din evolutie, este bine sa ceara atat examen anatomopatologic (pe fetus si placenta), cat si cariotip fetal.

balanta
nu stie si eu nu am vrut sa o sperii cu n-spe mii de analize. Insa am sa o instruiesc deacuma.

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
FIV 2+IMSI Germany, feb 2010 nereusit, hiperstimulare severa
FET mai 2010 nereusit
sarcina obtinuta natural
+ 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Aristica eu parca nici nu constientizez inca ...
Am fost cu moralul cam scazut zilele astea, ma asteptam sa fiu chemata marti la dr si mi s-a parut o vesnicie pana maine, parca mi se parea ca nici bebelina nu mai misca asa de bine. Dar acum stand aici la calculator mi-a facut niste miscari de balet zdravene, care seamana mai mult a fotbal , asa ca mi-am mai revenit. Am fost tot cu fundu-n sus, vorba aia.
Noaptea nu prea mai pot sa dorm in nicio pozitie, am revenit la "dormitul" in sezut.
Sa vedem maine ce zice dr-ul, sper sa imi dea macar o data aproximativa pt cezariana. Parca e mai simplu cand stii ceva concret, de care sa te agati.
Stefy, ai grija cum pui problema cu fina ta: unele persoane nici nu vor sa auda de analize mai complexe si prefera sa accepte doar ce zice medicul, iar tu poti parea exagerata sau cine stie cum. Mie mi s-a intamplat

36+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

floricica eu sunt egoista si ma gandesc ca-n 3 saptamani vei intra sporadic....uita-te la doamna profesoara...dar am sa va bantui pe PM peste cateva luni, cand m-o stimula grizonatul

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

elena, eu am disponibile doua folii de Medyn forte (20 capsule, deci pt 3 sapt). Daca esti interesata, da-mi MP.

Mergi la inceput