Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 54 -
Raspunsuri - Pagina 23
inna08 spune:
Buna fetelor.Voi la ce ora faceti clexanul?
Eu fac de 0,4 si il fac la 18,30.O fi prea devreme?
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
floaredemac spune:
Inna, hematologul nu ti-a spus nimic legat de asta? Mie mi-a fost recomandat intre 8 si 10 seara, dar sunt fete care au facut si la alte ore si a fost in regula. Teoretic noaptea sangele are tendinta de coagulare mai ridicata, si probabil asta e motivul. In prospect nu am vazut nicio mentiune. Mie imi este cel mai comod la 10 seara.
Alla 
Fetelor, deseara fac capitol nou, promit!
36+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
balanta_tm spune:
stefy
, daca nu stie cauza exacta a opririi din evolutie, este bine sa ceara atat examen anatomopatologic (pe fetus si placenta), cat si cariotip fetal.
mada
brotacel83 spune:
Jasmine eu am luat aspenter pana in sapt 28 cand e oprit ca nu mai e ok pt bebe. dupa aceea mi s-a dat clexane de 0,2 cateva zile pentru a obisnui corpul ( 5 zile) si dupa de 0,4 pe care il fac si acum in fiecare seara. de mentionat ca ecografiile mele arata f bine cu placenta ok si in termen, fara pete iar Ir au iesit mereu in limite. fac de 0,4 caci am ajuns la 90 de kg din luna a 8-a, plecand de la 72kg.dr uschi asa mi-a zis ca la greutatea mea facem de 0,4.orium merg la eco cam la 2 sapt asa am fost toata sarcina pentru a observa orice intarziere de crestere alui bebe si cum se prezinta placenta.
Bafta!
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara DPN 13.04. 2011 la Elias cu Dr Rotaru
aristica spune:
Floricica, Brotacel Doamne dar ce putin mai aveti!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
elena74 spune:
Vin si eu cu o intrebare:
Are cineva Medyn Forte in plus?
Am inceput de ieri protocolul pentru Fet, si tocmai mi-au spus ca trebuie sa suplimentez acidul folic, B6 si B12.
Acid folic as putea suplimenta cu cel de 1mg, dar B6 nu gasesc combinatia necesara.
Elena
stefy13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui balanta_tm stefy , daca nu stie cauza exacta a opririi din evolutie, este bine sa ceara atat examen anatomopatologic (pe fetus si placenta), cat si cariotip fetal. |
balanta

nu stie si eu nu am vrut sa o sperii cu n-spe mii de analize. Insa am sa o instruiesc deacuma.
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
FIV 2+IMSI Germany, feb 2010 nereusit, hiperstimulare severa
FET mai 2010 nereusit
sarcina obtinuta natural
+ 14 
floaredemac spune:
Aristica
eu parca nici nu constientizez inca ...
Am fost cu moralul cam scazut zilele astea, ma asteptam sa fiu chemata marti la dr si mi s-a parut o vesnicie pana maine, parca mi se parea ca nici bebelina nu mai misca asa de bine. Dar acum stand aici la calculator mi-a facut niste miscari de balet zdravene, care seamana mai mult a fotbal
, asa ca mi-am mai revenit. Am fost tot cu fundu-n sus, vorba aia.
Noaptea nu prea mai pot sa dorm in nicio pozitie, am revenit la "dormitul" in sezut.
Sa vedem maine ce zice dr-ul, sper sa imi dea macar o data aproximativa pt cezariana. Parca e mai simplu cand stii ceva concret, de care sa te agati.
Stefy
, ai grija cum pui problema cu fina ta: unele persoane nici nu vor sa auda de analize mai complexe si prefera sa accepte doar ce zice medicul, iar tu poti parea exagerata sau cine stie cum. Mie mi s-a intamplat ![]()
36+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
aristica spune:
floricica eu sunt egoista si ma gandesc ca-n 3 saptamani vei intra sporadic....uita-te la doamna profesoara...dar am sa va bantui pe PM peste cateva luni, cand m-o stimula grizonatul![]()
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
balanta_tm spune:
elena, eu am disponibile doua folii de Medyn forte (20 capsule, deci pt 3 sapt). Daca esti interesata, da-mi MP.