Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 54 -
Raspunsuri - Pagina 21
brotacel83 spune:
dragelor va citesc cu acelasi interes ca intotdeauna chiar daca acum numai scriu asa des.Chiar ma gandeam ca voi ramane fidela mereu acestui forum si atunci cand voi putea voi ajuta cu informatii din experientele prin care am trecut.
eu am ajuns si in sapt 36 +, am fost la eco joia trecita si bebelina e grasana are 3,1 kg deci inca cateva zile si scapam si de prematuritate si ne putem intalni :)
Vreau sa ma credeti ca se poate si vreau sa va dau curaj cu experienta prin care am trecut eu! Vad din ce in ce mai multefete noi care din pacate au trecut prin pierderi si de acceea e important sa va faceti analizele, sa mergeti la fundeni si la eco la max 3 sapt pentru a urmari indeaproape evolutia.
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara DPN 13.04. 2011 la Elias cu Dr Rotaru
flyhigher77 spune:
brotacel ma bucur pentru tine si bebelina! Doamne ajuta sa fie bine pana la capat! Si da, orice informatie si experienta de graviduta "mutanta" e importanta! Sanatate! 

20+ cu 
Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot-sarcina obtinuta prin FIV
floaredemac spune:
Aristica 

Brotacel drag, ma bucur ca sunteti bine!!! Azi-maine dai vestea cea buna aici, abia astept!!!!
Noi avem abia joi control cu NST si eco, ma asteptam mai devreme dar doctorul atunci a considerat ca trebuie. Pana atunci imi rod unghiile, ba ca nu misca destul, ba ca misca prea tare... aceeasi paranoia de gravida de care tot spuneam.![]()
36+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
afanghi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antoemma Afanghi, ti-am trimis adresa. Mami de 2004 si 2010 |
multumesc ffffffffffff mult antoemma!!!
Ruxandrada spune:
Brotacel, Floricica, 

va imbratisez cu drag si va tin pumnii- ma rog la Doamne-Doamne sa va ajute! Acusica intrati in clubul scutecelor
!
Arina21 spune:
Buna,
Am si eu o intrebare: a facut careva Tipaj HLA-DQ la Synevo sau in alta parte? Trebuie trimitere?
Eu ma confrunt cu esec de implantare (probabil) si as dori sa fac si aceasta analiza.
Multumesc si succes tuturor.
Arina 
danylini spune:
Viotimis, balanta--- ce sa va spun am ramas dezamagita, stiu mai multe de la voi decat mi-a spus ea, mi s-a parut plictisita si prea usor tratata trombofilia din partea ei, mi-a spus sa i-au aspenter si cand am un test pozitiv de sarcina sa merg la ea sa imi prescrie Fragmin pentru ca Clexane nu se gaseste tot timpul, eu cred ca ea la toata lumea da acelasi tratament nu conteaza cate mutatii si de ce fel....si a lasat impresia ca nu este sigur ca asta e cauza opriri in evolutie...concluzie : nu mai ma duc la ea si am sa ii spun dr. genetician care m-a trimis la ea parerea mea
Fetele va rog sa ma ajutati, spuneti-mi ce tratament se i-a pentru inducerea cm ului...multumesc anticipat
--------------------------------------------
Gena MTHFR mutatia C677T –genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot
O sarcina oprita in evolutie la 17 saptamani si o sarcina cu gemeni identici oprita in evolutie la 9 saptamani
viotimis spune:
Ciao Danylini !
Imi pare rau de experienta ta !
Deci, avea dreptate balanta_tm. Ai intrebat-o cum monitorizeaza Clexane in sarcina ?
De curiozitate, cat a fost consultatia ?
Unde mai cauti un dr. hematolog ?
balanta_tm spune:
danylini, imi pare rau ca dr Mihaescu nu a fost ok.
vio, eu m-am "stabilit" la un hematolog de la Viena.
Insa ar fi fost mare lucru si pt mine sa avem in zona TM un hematolog pe care sa ne putem baza cu trombofilia in sarcina...

2004 si
2010