Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 54 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor!

Din pacate intru cu vesti proaste...inca o sarcina oprita in evolutie la 5 saptamani. Daca vrea cineva sa adauge pe prima pagina in dreptul numelui meu

Felicitari celor care au nscut, felicitari celor care is gravidute si le doresc o sarcina usoara. Si mult succes celor care se afla inaintea unei nasteri, sa aveti nasteri usoare bebici sanatosi si mancaciosi.

Eu am sa iau o pauza de forum si de tot ceea ce inseamna net. Sper sa revin cu forte proaspete.

Paula ti-am lasat mail.

Va pup pe toate si va doresc muuult succes.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)

MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta

Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Multumesc, Paula! Din pacate, eu nu am idee ce analize ar putea face, ca sa dureze putin. M-am tot gandit, dar... Eventual APCR? nu stiu cat dureaza. Oare daca i-ar scrie d-nei Uscatescu nu ar putea sa o ajute?
Uite ce am facut eu la synevo cand nu am putut merge la Fundeni: timp de protrombina Quick, APTT, Antitrombina III, Proteina C, Proteina S, Homocisteina si suplimentar progesteron. Am studiat buletinul de analize de la Fundeni si impreuna cu medicul de la synevo am decis ce sa fac. Poate si la synevo daca suna si intreaba o poate ajuta,pe mine m-au sfatuit mereu.
Sunshine, imi pare tare rau ca nu ai reusit. Sa iti ajute Dumnezeu sa ai putere sa mergi mai departe.
O sa fac eu modificarea, macar ca nu ma bucura deloc lucrul asta.
Iti multumesc pentru urari!

35+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

buna fetele, cu intarziere va doresc La multi ani si o primavara plina cu bucuri

Lia , Sarrah- felicitari pentru sarcina , sa fie usoara si la termen

Viotimis- n-am inteles bine dr. hematolog este din TM dar vine la cab. de 2 ori pe saptamana, ideea e ca si-a facut un doctorat in Italia pe tema asta, o cheama dr. Mihaescu Rodica... eu de joi incolo aste[pt restulanalizelor si ma voi programa la ea si iti povestesc dupa ce impresiile

Balanta am primit raspuns de la dr . Imre BOdo dupa o luna, mi-a scris ca la urmatoarea sarcina trebuie sa i-au heparina si mi-a dat un nr. de tel unde sa imi fac programare la el

flyheger- felicitari pentru fetita, cum o va chema?

Denisa- ceea ce ai facut tu nu multa lume are puterea, felicitari sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea

Ruxandra- asteptam sa ne mai povestesti, pe mine una ma incanta sa aud ce ne asteapta si pe noi intr-o zi

sunshine4ever- imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta, sa iti de Dumnezeu putere sa treci peste asta ca e cumplit de greu

--------------------------------------------
Gena MTHFR mutatia C677T –genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot

O sarcina oprita in evolutie la 17 saptamani si o sarcina cu gemeni identici oprita in evolutie la 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele, din pacate si Sarrah a pierdut sarcina...Si era sub Clexane...Offf ce de vesti triste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Sunshine Sarrah imi pare sincer rau pt amandoua, multa putere.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

Buna fetelor!
Tocmai am fost la ginecoloaga mea si mi-a recomandat toate analizele pe care trebuie sa le fac pt trombofilie. Ideea e ca am facut un calcul la Synevo si m-au cam luat durerile de cap cand am vazut cat m-ar costa. Asa ca, m-am gandit ca ar fi mai indicat sa fac un drum la Fundeni, fac si o parte din analize acolo si stau de vb si cu dna dr Uscatescu. Ce vreau sa va rog de fapt...eu va scriu ce analize mi s-a recomandat si voi daca puteti sa-mi spuneti care dintre ele le pot face la Fundeni:
-Proteina S
-Proteina C
-Homocisteina
-Rezistenta la proteina C activata
-Antitrombina III
-Anticoagulant lupic
-Anticorpi anticardiolipinici
-Anticorpi anti-beta-glicoproteina
-Mutatia factorului V Leiden
-Mutatia protrombinica -factorul II
-Gena MTHFR
-Gena PAI
-Factorul III

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

Scuze, ultima e de fapt Factorul XIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

sunshine ufff fetito, imi pare nespus de rau. ai apucat sa faci Clexane ?
sarrah, sushine sa aveti putetea de a depasi aceste momente si ... sa o luati de la capat cu curaj.

flyhigher77 felicitari pt fetita luptatoare !

Lia ai ajuns la Fundeni ? Ce tratament ai primit ?

MeAlex, SARA_HS nici o veste de la voi ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, acid folic 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Vit E 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Sarrah, Sunshine Imi pare sincer rau.

MRN, oare voi ce faceti, sunteti bine? Doamne-ajuta!

35+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural

Mergi la inceput

Irina, mutatiile si genele sigur nu, factorul ala nu stiu sigur, dar nu cred. Daca te uiti mai sus vezi ce analize i-am spus Paulei ca am facut la synevo : alea mi le-a facut si la Fundeni. De restul nu stiu din pacate.

35+ DPN 15 aprilie 2011

Mergi la inceput