After school - rog ajutor

After school - rog ajutor | Autor: irinuca

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!

Sunt membra a acestui forum de aproximativ 8 ani asa ca stiu cam tot ce s-a scris pe aici.
De data asta am nevoie de un mare ajutor.Cochetez de ceva timp cu ideea deschiderii unui after school micut (5-6 copii).Acum 2 nopti am facut si blogul si intentionez sa "ies pe piata" cat de curand.
Inainte de asta,va rog pe voi,pritenele mele virtuale,daca aveti putin timp sa aruncati un ochi pe blog si sa-mi spuneti parerea voastra.Conteaza mult pentru mine sfaturile voastre.Va multumesc mult!
Daca e considerata reclama, imi cer scuze si rog inchiderea topicului.

Uitati aici:http://casutavesela.blogspot.com/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Irina, am aruncat o privire, mie mi se pare excelenta ideea si f misto si activitatile voastre. daca as fi in ro si as avea nevoie, mi-as aduce si eu copiii. cat ii vei taxa pe parinti? asta nu am vazut mentionat nicaieri? si am vazut la program 11.10, preluarea copiilor de la scoala, numai atat stau la scoala copiii in ro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Da,acum pe perioada iernii programul piticului meu de clasa a doua e de la 8 la 11.10.
Vara iese la 12.Si gata.La scoala e un semi-internat care tine copiii in clasa de curs pana seara la 6.Piticii stau pe bancile alea amarate si fac lectii,mananca (din pachet),dorm (cu capul pe banca)si se plictisesc ingrozitor sub "atenta" indrumare a unui "institutor" care nu se misca de la catedra si care asculta muzica la casti ca sa nu fie deranjat de galagia copiilor.

Multumesc pentru timpul acordat si pentru aprecieri.
Cat despre taxa....Incerc din rasputeri sa fac in asa fel incat sa usurez parintii cat mai mult.Adica sa fiu cel mai ieftin after school existent.Problema mea este transportul caci stau la distanta de 10-15 km de scolile din Militari.Asta inseamna undeva la 3-4 mil/benzina unui autoturism.In functie de nr. de copii pot stabili si pretul corect pe transport.
M-am gandit initial la un pret de 7000/copil cu scaderea tarifului proportionala cu cresterea nr. de copii.
Profitul meu e minim dar chiar vreau sa fie bine si pentru parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mie mi se pare cam multicel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

7000 ron sau 700 ron?

Mergi la inceput

700 Ron.Am gresit un 0.

Am calculat - masa la 15 Ron/zi si iese - 300 ron/luna
- consumabile 5 ron/zi - 100 ron/luna
- benzina 150 ron/luna
- profit max.150 ron/luna

Unde credeti ca as mai putea scadea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

De la consumabile. E mult 5 lei/zi... Poate si de la masa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

nu-i asa de rau 700 RON pe luna.... eu cand eram in "cautari" am gasit numai la 800-850 RON pe luna.. acum platesc intr-adevar 600 RON, nu prea sant asa de multumita, singurul avantaj este ca imi este foarte aproape de casa.

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

De la masa nu prea vreau sa scad.Chiar vreau mancare buna,adica nu mezeluri,nu porcarii.S-ar putea intr-adevar sa fie mai putin.Dar trebuire vazut.Vreau fructe bune,paine de casa,prajituri...Si astea home made din pacate costa mai mult decat pe piata.

Din consumabile posibil sa pot scadea.Dar nesemnificativ.Adica din 100 ron/luna sa ajungem pe la 70.Si am zis ca scad si din transport cu cat am mai multi copii.
As ajunge la 650 sau chiar la 600.

Problema e transportul inapoi acsa.Pe asta nu l-am inclus in pret.M-am gandit ca poate parintii ii pot lua ei sau ca pot face cu randul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladinc spune:

Buna Irina,ai aparut ca o minune....tocmai cautam after school pentru micutul meu care va incepe scoala anul acesta,surpiza este ca ne vom muta si noi in Dragomiresti(acolo am inteles ca este sediul),dar problema este ca fiul meu va invata la Scoala Centrala(in Piata Romana).Crezi ca ma poti ajuta cu inscrierea?in principal cu preluarea copilului de la scoala.Astept datele tale de contact.

Mergi la inceput

Hi,hi,hi...ce mica e lumea!
Daca va mutati in Dragomiresti,ar fi culmea sa nu poata beneficia si "vecinul".Gasim noi o solutie.
Ai nr.meu pe blog si in afara de after school poate te pot ajuta si cu informatii " hot" despre satul nostru.Suna-ma oricand!

Mergi la inceput