Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Lia!!!(649)
Raspunsuri - Pagina 17
Monique77 spune:
asta-i sotul meu deci...
l-am gasit apoi in sufragerie, cand am iesit buimaca dupa jumatate de ora de la bezna, manca seminte ca tractoristii. se bucura ca a scapat de automatismul fortat de liniute ![]()
![]()
![]()
lorena_86 spune:
pai moni, hai sa te mai invete baba ceva...
inainte de momentul final....iti pui ceva sub fund ca sa stea mai sus....ca restul corpului sa fie mai jos decat fofo, eu imi pun o perna si un prosop peste ca sa nu curga nimic ....si chiar nu curge, decat dupa vreo ora doua cand merg la baie
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
al meu se bucura ca e "eploatat"....asa imi zice, ca il folosesc doar cand am nevoie, dar oricum lui ii place
e asa incantat, ca inainte nu faceam asa des....nici pe departe...
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lucianamoga spune:
Moni ti-am pregatit si o lingurita , o telecomanda si o lanterna(pentru astfel de cazuri de urgenta ) dar nu reusesc sa le pun aici 
![]()
![]()
![]()
![]()
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
PaulaFrida spune:
Sunteti tari fetelor,dar ce nu facem noi pt bebe

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
ioana_iasi spune:
buna fetelor
ce active sunteti...foarte frumos....eu am vesti dar nu stiu daca sa ma bucur de ele,deocamdata.
Urati nu au aparut slava domnului,burtica ma mai doare asa ca si cum asi fi balonata
si ce sa va zic eri noapte am facut un test si a iesit foarte putin vizibil pozitiv dar dupa cele 5 minute
Apoi am mai luat unu nu foatte performand si a iesit pozitiv dar se vede slabut II de asta nu stiu daca sa ma bucur sa nu?!!!

si am observat zilele trecute eri si alalta eri cand faceam pipi dupa ce ma stergeam observam pe hartia igienica secretie maro si eri am vazut si cu firicel de sange?!ce complicat...

nu stiu ce sa fac ....oricum clar rabdare si sa astept

voi ce ziceti...astept opinii si sfaturi va pup

asteptam un
,teodor de 2 ani,tati si
eu!
lucianamoga spune:
Mai fetelor la mine cu exploatatul nu a mers(rectific:cand i-am spus ca-l exploatez).L-am stresat cu ouale mele , si cu perioadele mele , si cu ovarele mele si nu s-a putut concentra
.Asta a fost odata(prima luna de incercari) , pentru ca mai apoi nu am mai spus nimic si a fost bine .
Deci si lui ii place sa-l exploatez la maxim dar sa nu i-o spun in fata ![]()
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 al meu se bucura ca e "eploatat"....asa imi zice, ca il folosesc doar cand am nevoie, dar oricum lui ii place e asa incantat, ca inainte nu faceam asa des....nici pe departe... ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
hahha, la noi era mai des inainte. acum, programat, sotzului nu-i mai place asa tare
adevarul e ca nu e asa misto ca si inopinat
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianamoga Moni ti-am pregatit si o lingurita , o telecomanda si o lanterna(pentru astfel de cazuri de urgenta ) dar nu reusesc sa le pun aici ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
sper ca bateriile de la lanterna sunt duracell
ca tot le fac reclama la TV
lucianamoga spune:
Ioana eu chiar nu vreau sa ma pronunt.Am fost in situatia ta si e aiurea , doar ca eu am facut un singur test.Asteapta cumintica pana dimineata si mai fa unul.
Doamne ajuta sa fie bebe 

Si putina galeria sa-l insufletim pe bebe sa se arate