Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Lia!!!(649)
Raspunsuri - Pagina 12
draguta spune:
Kitty 

la anul pe timpul asta vei fi graviduta cu o ditamai burtica si o sa fi tare mandra de ea

kitty-27 spune:
draguta..nu stiu ce sa zic..sa dea d-zeu..sper doar sa nu mai recidiveze boala..o sa ma apuc sa iau naturiste ca am inteles ca ar fii foarte bune..
tu? ce-ai mai facut?tratamente ceva?

ASPIRANTA LA BEBE
camcris spune:
neata fetele
va invit si eu la o cafeluta acasa nu am mai baut ca nu mai aveam lapte si fara nu merge, dar mi-am cumparat un ruj cafea cu lapte
super misto 
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianamoga Moni pai sigur ca facem sezatoare ![]() ![]() ![]() Eu mi-am analizat ieri testele se ovulatie si ieri a fost f pozitiv(daca pot spune asa .Am prestat aseara ca am avut si eu sot pentru o dupa masa .In dimineata asta a plecat din nou , asa ca eu luna asta nu prea ma gandesc la tinand cont ca am prestat odata in toata perioada fertila ![]() ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
pai oricum Luci, mai mult de 3-4 ori nu prinzi in perioada fertila, daca prestezi ca la carte (adica o data la 2 zile)
kitty-27 spune:
| citat din mesajul lui camcris neata fetele va invit si eu la o www.reclama - reclama mascata /imgblog/949_big/cafea-cu-lapte.jpg" target="_blank">cafeluta acasa nu am mai baut ca nu mai aveam lapte si fara nu merge, dar mi-am cumparat un ruj cafea cu lapte ![]() www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
neata camcris

ASPIRANTA LA BEBE
gabyv spune:
Neata
Am venit si eu la cafeluta.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
camcris spune:
| citat din mesajul lui kitty-27 mi-a dat sa iau augmentin si flamexin...si mai iau eu cate un no-spa. si eu am starea aceea de rau..nu pot sa mananc nimic...nici singura din pt nu ma pot scula...ma doare umarul de parca ma injunghie cineva..si nu mai vorbesc de gazul acela care se plimba prin burtica de colo-colo...sper sa scap cat mai repede de toate astea... ![]() ![]() ![]() ![]() ASPIRANTA LA BEBE |
eu nu am simtit gazul ala de care vorbesti tu, ma simteam doar un pic balonata, mi se pare ca ai platit o groaza de bani, de ce nu ai incercat sa faci la spital cred ca era mult mai ieftin, sa stii ca spitalul elias este foarte curat si conditiile foarte bune (eu am fost tratata cu respect) oricum dr. nu vine la tine si sta de vorba tot asa..(deloc)

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
lucianamoga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
pai oricum Luci, mai mult de 3-4 ori nu prinzi in perioada fertila, daca prestezi ca la carte (adica o data la 2 zile) |
Da nici nu vroiam mai mult de atat , dar eu am prins 1 data
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
draguta spune:
Kitty nu am mai facut niciun tratament, vreau sa-mi vad luna asta ovulatia prin teste si grafic, am refacut secretia, dupa per. fertila reface si sotul spermograma(vreau una proapata) cu toate ca mereu a iesit bine si sa merg la alt medic, cel de pana acum imi spune ca totul este in regula, ma chema luna asta sa-mi mai prescrie o stimulare dar eu nu vreau acest lucru, nu vreau sa mai bag hormoni aiurea daca nu este nevoie, vreau parerea altuia, poate ca am nevoie de altceva care fostul nu a stiut sa-mi recomande

.Am prestat aseara ca am avut si eu sot pentru o dupa masa .In dimineata asta a plecat din nou , asa ca eu luna asta nu prea ma gandesc la
tinand cont ca am prestat odata in toata perioada fertila 
sa fiu