PRIETENE FARA TITLU (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ce zapacita sunt, am uitat sa va multumesc la toate pentru frumoasele urari! La fel va dorim si noi!

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata ,prezenta si eu la cafea
INGRID ce ma bucur ca e ok Diana!
Eu n-am trimis-o inca la gradi azi,dar s-ar putea sa o trimit maine ca vine nu stiu ce teatru de papusi.
Azi-noapte a dormit bine,n-a tusit deloc,dar de cum s-a trezit iar a inceput sa isi dreaga glasul.La Tudor invers: a dormit ok,dar pe la miezul noptii s-a trezit,a baut apa cat cuprinde si dupa aia da-i si tuseste si te invarteste si iar tuseste Totusi dupa ce aadormit,n-a mai tusit si vad ca nici acum la trezire nu mai tuseste.
DANIELA sper ca si-a revenit Ioana.

INGRID da ,pot sa zic si eu ca la Timisoara a fost cumintica Diana.Dar acum? De cand s-a trezit o rog sa se imbrace si nimic.Acum e cu cartea de matematica langa mine deja - desi e dat si TV pe desene - dar nu o bag in seama.I-am zis ca daca nu asculta,nu mai vorbesc cu ea! Dupa cum vezi nu prea pot sa o iau incet cu matematica, ca ea ca ea vrea musai sa le faca acum.Sa vedem si cat o tine pasiunea ca asta e problema,se aprinde rapid si inflacarat ,dar se si dezumfla repede daca devine mai neinteresant.Dar merita sa o vezi cum face cand vede exercitii noi care i se par ei grele (desi nu-s deloc): "da' de ce imi dai asa greleeeee? Nu vreau astea/nu le stiuuuu " Si aseara ii ziceam,pai lasa-le atunci ca nu-i musai sa le faci.De unde,ca tot voia sa le faca si daca i-am aratat frumos despre ce-i vorba le-a facut rapid.Doar ca pe moment cand nu voia nici sa ii arat nimic,zicand din start ca-s din alea grele
Parca ii place mai mult matematica decat literele / cititul.
MIRA poate ca lui David nu-i place matematica,de aia n-are chef de asa ceva mai ales suplimentar.Tie iti placea matematica? Dar sotului? Ca si asta se cam mosteneste cred.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna

Ingrid am notat reteta de prajitura. O sa o fac si eu odata sa vad ce iese.
Ioana este mai bine...am si dus-o la gradi. N-am primit telefon deci este ok. Nu stiu de unde s-a lipit virusul asta de ea. Sper sa nu-l afecteze si pe Rares. De vomat a vomat doar de la medicamente, nu-i place smecta si basta.
Eu am fost la sala dimineata..deja este a treia zi. Sper sa fie astia mici ok sa pot merge in continuare.
Monica fa si tu o poza la cartea aia de mate sa vad dupa ce carti faceti voi exercitii.
Adevarul este ca la mine nu exista program...Ar trebui sa institui unul..dar cred ca in priml rand nu voi fi eu consecventa..
Mira eu n-am cunosct inca un copil care sa fie la scoala si sa faca cu placere extra teme!!! Banuisc e ca una va fi Diana lui Ingrid si atunci am sa ma laud si eu cu ea
Mie imi este o lene de zile mari.
Asteptam Cm si am o pofta de ciocolata si mi-e o foameeeee.. si eu vreau sa slabesc

Mergi la inceput

DANIELA uite noi pe-asta o avem: http://www.dropshots.com/diatudor#date/2011-03-16/11:56:21
Ingrid are alta.Sunt de cumparat o gramada de genul asta.Nu cred ca difera ff.mult.
Ai mei sunt pe-afara,le-am pus si ustensilele de nisip cu ei.Si la amiaza pe Tudor il pasaportez la mami,o las pe Diana acasa.Ca am de lucru la acte ,cu ea mai pot chiar daca face mate si ma tot bruiaza cu exercitiile ei.Macar nu sta agatata de pantalonii mei cerand sa ii pun PATLA (Cleopatra Stratan desigur) si HAMA (videoclipul CUTU)

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

DANIELA deci fugisi la librarie dupa carte de matematica Sper sa gasesti si sper sa ii placa Ioanei.Poate ii va placea si lui Rares,mai stii?
Ioaii apropo de-asta, Ghita s-a tot prostit cu Tudor si l-a invatat cu una-doua (acum cand il intrebi cati ani are zice UNA-DUOUA )
Si azi dimineata cand imi pun sutienul,Tudor striga incantat ca de obicei TZATZE! Doar ca de data asta vine fuga la mine,pune mana si zice: "TZATZE! UNA ... DUOUA" Deci macar a priceput ce inseamna si doua,putem sa trecem si cu el la mate serioasa
Mama ce lene am in mine,orice as face in afara de actele astea.Pana acum am trebaluit pe la bucatarie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neata,
Sunt zombie, cu a 2-a cafea, caci de la 4 Alex nu mai doarme,aseara m-am culcat la 11 ,am facut sarmale si blaturile pt tort,azi il asamblez si sper nimic altceva ca am de toate si cu copiii ajung acasa abia pe la 6.30 ca am de facut un test la masina si reinnoit stikerele,asa e aici se fac inainte de ziua ta
Ma bucur ca Ioana si Dianele sunt mai bine cu sanatatea si ca s-au apucat de mate, la noi e putin mai lejer,Emma mai mult cu muzica si cu baletul acuma.
Revin.

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

N-am gasit mai Moni caiete. Am luat e ceva dar nu se compara...Sunt de fapt set, limbaj, mediu si mate..6-7 ani. Pai cu exceptia catorva pagini de la sfarsit in rest sunt pentru Rares. Bine macar ca mi am unul in urma ca altfel faceam cu nervii acasa. Mai ales ca erau in folie si nu puteau fi desfacute decat dupa cumparare. Mi-am comandat de pe net alea ce le-am vazut la tine. Am gasit mai multe. Ioana ar face si ea dar nu i-au trezit interesul formele geometrice si multimile
Acum fug ca le pregatesc cina.
Denisa chiar ai facut multe bunatati.

Mergi la inceput

DENISA spor la treaba,hai ca esti pe ultima suta de m
DANIELA am vazut ca aveau si mate distrativa de clasa a doua, as lua-o si pe aia (sa vad cand am parale sa comand mai multe carti odata) ca si-asta a noastra are doar 64 pag si Diana a ajuns la 21 deja.Sper sa o gasesc pe aia ce-o are INGRID ca mi se apre ceva mai groasa si mai complexa.Numai sa apuce sa imi zica editura.Oricum vad ca n-am gresit mult cu liniutele sau "ouale sparte" ce i le desenam eu: si in carte sunt ff multe exercitii cu imagini ajutatoare.
La noi a inceput deja sa picure,asa ca mami a urcat cu ei deja.Acum sunt la fratelo sa-l mai inebuneasca si pe el de cap
INGRID va sa zica tot nu te lasasi cu patul ala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela-lasa ca vin si carticelele,sunt bune si alea pt cateva zile-eu ii sriam adunari simple pe hartie si la inceput folosea degetele.
Ingrid-despre ce pat e vorba??
Moni-am vrut sa fac pt noi tortul asta cu cirese si ciocolata, nu am musafiri, cum ziceam astept ziua de vineri pt delicatese
Numai ce am aflat ca bunica-meu,singurul in viata e nasol si e internat,cu lichid la plamini,halal chef de iesit am acuma....

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Mor de ras: http://www.realitatea.net/baba-vanga-a-prezis-dezastrul-nuclear-din-japonia-abia-e-la-inceput-catastrofa_814465.html

si niscaiva comentarii de pe forumul articolului :

zdranga a spus:
(acum 2 ore) r#259;spunde
0 Proprietar planeta, ofer cazare cu demipensiune pentru anul 3797. Cei interesati trebuie sa plateasca anticipat pana la sf. anului 2011. Depuneti cererile la Spitalu' 9. Va contactez eu.

.vlad a r#259;spuns:
0 (acum 56 min) Cumpar pamant pe una din planetele: Venus, Jupiter sau Saturn. Conditii : sa fie intravilan, sa fie intabulat, acces apa si canal cu posibilitati de deschidere carciuma. Contra terenului ofer la schimb : 6 tone de genunchi de sarpe, 2 tone de umbra de curcan si 7 litri de miros de cartofi prajiti. Over. Astept provincia.

Costel a r#259;spuns:
0 (acum 33 min) Pamant pe unele planete,n-avem! Daca vrei, iti aduci de acasa, noi punem la dispozitie gazul pe care sa-ti pui pamantul!
Semnat: gazoductul de tzarana

Mergi la inceput