Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 10
crissy77 spune:
Cris2010, asa e cu racelile mai serioase, tusea persista mult timp.
la Natali sa se refaca repede.
Alice, eu sunt treaza de la 5 ca a trebuit sa scot flaconul pt injectie din frigider
. Apoi am hranit minunea, m-am uitat la Happy hour in reluare si m-am hotarat ca nu mai am somn. Asa ca acum fac ce face orice femeie de ziua ei: adica GATESC
.
Sotul posteste si nu stiu ce sa mai fac. Aseara am facut varza calita, azi am pus la oala minune niste naut sa-l fac iahnie (humus), aproape e gata mancarica de ghebe (la care o sa fac si o mamaliguta si mujdei
). Alte idei?
ilinca79 spune:
Buna dimineata mamici,
Va urez si eu La Multi Ani de 8 Martie, sa va bucurati de aceasta zi, prima pe care o petrecem multe dintre noi in postura de mamici. Multe
si 
scumpului Matei, Marei si lui Yanis! 
cris, bravo tie pentru masaj, Doamne da sa se duca toate grasimile!
rubia, ce frumusete de fetita ai 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
bumblebee spune:
Neata!!
La multi ani scumpe mamici de delfinasi!! Sa fiti sanatoase voioase, ca de frumoase sunteti toate frumoase!! Putere multa sa va dea Dumnezeu sa va puteti creste puiutii dupa cum va dicteaza inima!! Va sarut si va imbratisez din suflet!! Un brat de
pentru fiecare si muuuuuulti
!!
Scumpetea Matei de Oana 

Yanis
Mami, ce mai faci? 
Mara Madalina 
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 7
bumblebee spune:
Pufescu, eu am o pietena care s-a intors cam in aceleasi conditii la servici, cand bb avea 5 luni, si-a facut un PFA si acolo primeste banii. In seara asta mergem impreuna la destrabalare
si o pot intreba mai multe.
Mai, eu zic ca daca ai scoate o ora de somn din timpul zilei, poate si-o baga pe dimineata si asa da trezirea la 7. Eu zic, dar sincer nici nu stiu daca merita, ca programul per ansamblu e superOK!
Sa va zic de cate ori m-a trezit azi noapte?
Nu mai tin minte efectiv! Pe la nr. 10 am pierdut sirul. A bocit si in dimneata asta...
Diseara n-o sa fiu buna de nimic...
Crisu'
... exagerezi
. Mai am 3 kg de dat jos, nenegociabil
, ca mai am niste stratulete, nu-i mult, stiu, dar e greu, mai ales fara efort fizic...
Crissy, si sotul tine post ca la carte, eu tin numai de carne si miercurea si vinerea cum trebuie. La cina vom avea o salata (maaaare) din bobi mari de fasole, cu o salata verde, spanac, ceapa/praz, eventual si un ardei (am vazut ca astia Kapia de Italia au si gust de ardei
).
Alina
Mamica fericita de
Luna 7
ilinca79 spune:
Crissy, si eu incerc sa tin post (sa vad cat voi reusi) si pe langa ce ai enumerat tu deja, ma gandesc la mancare de cartofi, iahnie de fasole, si un fel de guacamole (avocado tocat, amestecat cu rosii si usturoi, mie imi place mult combinatia asta da nu stiu daca se gaseste avocado in GH) Aaa, si bruschete cu rosii taiate marunt, usturoi si ulei de masline. In rest sunt cam in pana de idei dar daca mai gasesc ceva interesant iti spun 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
racusor2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
racusor, eu de tine cel mai bine imi amintesc ca ne pregateai micul dejun cand eram gravidute ![]() . eu eram acasuca, tu inca munceai ![]() delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |

deschideam intai forumul, si apoi la treaba
racusor2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crissy77
Stiu ca glumesti...Acum, serios, spuneam de mamicile care nu au mai postat de mult dar nici nu citesc. De acord cu schimbarea parolelor. Eu deja m-am gandit la una noua. De azi mi-am reactivat contul de facebook ![]() de comentariile la poze. Sa stiti ca eu ma uit tot timpul la pozele puse de voi, dar de multe ori nu apuc sa comentez sau nu am inspiratie de momentCristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
glumeam, cum sa nu

ma gandeam cu tristete ca nu mai asa mult timp de forum 

sa te caut pe FB, sa iti cer prietenia
deci, schimbam parola? mai citesc sa vad ce s-a votat
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bambi_bv Buna seara fetelor, cele care ati introdus fasolea verde la bebelusi...de unde sau de care ati luat?Se gaseste proaspata pe undeva?Sau exista conserve fara sare, conservanti sau alte minuni?Ca eu asta vara nu stiu ce am pazit de nu am bagat la congelator...ca doar aveam o gramada si la mama si la soacra la curte... Mamica lui Matei-Alexandru (22.07.2010) |
eu am luat congelata (sincera sa fiu am uitat sa ma uit pe ea daca mai contine altceva

mama denaturata, dar nu i-am dat decat vreo 10 bucatele in supica. sunt de la Casa Taraneasca (cumparate de la Mega Image), ma uit azi pe punga si iti zic
bumblebee spune:
Fasolea pastai congelata nu are adaos de sare, de fapt congelatele nu au adaosuri(fructe/legume). 
Alina
Mamica fericita de
Luna 7
adrianaBuc spune:
neata
La Multi Ani Mamici! 
pufescu, daca apari actionar la firma pierzi indemnizatia. Sfatul meu: mai bine pentru nervii tai e sa iti faci pfa si iti spun avantajele: dispui oricand de banii tai fara sa te intrebe nimeni cum i-ai cheltuit, platesti o singura data 16% impozit (la SC platesti 16% imp profit si 16% imp dividend), ai o singura raportare pe an (la SC ai minim 4 raportari, 2 blanturi, 1 decl imp profit, 2-3 declaratii informative anuale). La pfa nu esti obligat sa iti iei contabil, la SC esti obligat. La pfa poti plati un contabil sa te ajute cu decl 200 (adica ii dai 2-3 mil si gata), la SC platesti contabil lunar, cel mai mic tarif pe care poti sa il dai e de 200-300 lei pe luna (pt un contabil bunicel). Dezavantajul la pfa este ca platesti sanatate la venitul impozabil, adica 5,5%. Chiar si asa, daca pui pe hartie iesi mai ieftin.
revin...
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010

delfinasul
printesita
Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
lui Matei-Alexandru
(22.07.2010)