Ajutor transfer la Liceul Waldorf in Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea05 spune:

Buna,
Ziua portilor deschise,probabil va fi tot la sfarsitul lui martie cum a fost si anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analias spune:

Stie cineva ce se intampla exact dupa clasa a IV-a? As vrea sa duc fetita la Liceul Waldorf (str. Soldat Savu Marin, nr 29) din clasa a V-a si sa faca si liceul acolo. La gradinita totul suna minunat, ba chiar si la clasele primare: copiii sunt implicati in tot ce tine de arta, ceea ce fiicei mele i-ar placea nespus. Dar nu m-am lamurit cum merg lucrurile din clasa a V-a. Se mai studiaza instrument din gimnaziu? Care sunt costurile exacte pe semestru? Nu de alta, dar fondul clasei difera de la o clasa la alta chiar in cadrul aceleiasi scoli, ca sa nu mai vorbim de diferentele de la o institutie de invatamant la alta.

Am observat ca au foarte putini absolventi de clasa a VIII-a (3-7 absolventi), ceea ce e cam ingrijorator. In plus, nici unul nu pare sa ramana in liceul Waldorf, ci au fost repartizati in alte licee.

Daca exista parinti cu copii in Liceul Waldorf (mai mari de clasele I-II) si pot de detalii, ar fi excelent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_sma spune:

buna ziua mamici,

as vrea si eu sa dau fetita la clasa 0 liceul waldorf, cine ma poate ajuta cu niste "impresii" despre ei? caut si un after school care sa o preia de acolo.....

multu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analias spune:

Eu am transferat fetita la Waldorf anul acesta, deci nu imi pot da cu parerea vis-a-vis de clasele I si a II-a, insa ce am vazut pana acum m-a facut sa ma felicit ca am facut acest pas. Este insa important de mentionat ca sistemul Waldorf nu se adreseaza oricui, ci in special copiilor cu inclinatii spre latura umana si artistica. Probabil ca in scoala primara toti copiii se simt bine la Waldorf, dar un copil cu reale inclinatii matematice, cu interes pentru olimpiade si competitii la mate, fizica etc ... s-ar putea sa nu gaseasca acest mediu ca fiind chiar cel mai potrivit.

Exista si un afterschool de tip Waldorf, dar cum fetita mea vine acasa dupa scoala ... nu stiu prea multe despre ei.

Daca ma contactati pe PM, va dau mai multe detalii.

Citat:
citat din mesajul lui mama_sma

buna ziua mamici,

as vrea si eu sa dau fetita la clasa 0 liceul waldorf, cine ma poate ajuta cu niste "impresii" despre ei? caut si un after school care sa o preia de acolo.....

multu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Chiar azi am facut cererea de inscriere la clasa 0.
Sper sa si apuc loc pana la final...

Exista si un AS in sistem W, e privat si mi s-a parut destul de scumpicel...asta e, vedem ce-o fi si cum ne descurcam.
AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_Agatha spune:

Salutare!

Am depus si eu cererea de inscriere ieri la Liceul Waldorf.

am incercat sa o contactez pe analias pe PM insa se pare ca fiind membru nou..nu am inca suficiente postari pentru a putea trimite astfel de mesaje:(

imi puteti spune daca la clasele mici fac limbi straine cu profesor? ce limbi si cate ore?
spunea o mamica ca nu prea raman copii la liceu..stie cineva de ce?

Multumesc frumos!

Mergi la inceput