Concurs: Cand se recomanda Imunorezistan Junior?
Raspunsuri - Pagina 7
Anda08 spune:
Mai asteptam datele castigatoarei senty_mary pana maine seara (5 aprilie - inclusiv) - nume complet, adresa, cod postal, nr de mobil, si daca aveti o fetita/baiat.
In cazul in care datele nu sunt trimise la timp, castigatorul va pierde premiul.
O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)
Anda08 spune:
Deoarece senty_mary nu a trimis datele cerute la timp, a avut loc o alta tragere la sorti, iar castigatoarea este RHYANNA
Astept pe PM datele personale cat mai curand posibil (nume complet, adresa, cod postal, nr de mobil, si daca aveti o fetita/baiat)
Felicitari!
O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anda08 Deoarece senty_mary nu a trimis datele cerute la timp, a avut loc o alta tragere la sorti, iar castigatoarea este RHYANNA Astept pe PM datele personale cat mai curand posibil (nume complet, adresa, cod postal, nr de mobil, si daca aveti o fetita/baiat) Felicitari! O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin) |
va multumesc mult pentru acest premiu
nu castig foarte des ceva
se vor bucura fetitele mele de produs
o zi frumoasa!
simonabn spune:
am primit premiul care este foarte dragut si practic este modelul cu ochisori...si cred ca o sa-l si purtam zilele astea pt ca la noi astazi o nins:d
multumim pt premiu !
crialex06 spune:
Am primit si noi astazi premiul...setul este superb,pacat ca este mic,doar fularul il poate purta la iarna.
Oricum,multumim mult.
RHYANNA spune:
multumim mult
am primi si noi premiul
este grozav si chiar il folosim acum ca este ff frig la noi 5 grade