Dulce&papanasi-sept-oct '07 (423) Bun venit Luiza!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Bun venit Luiza Alexandra ! Mada

Mergi la inceput

Sanatate multa Maria ! pupici Irinei sa strea departe de virusi !
Luy putere multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna ziulica, si sper ca va e buna, ca a mea e la pamant. Mi e tare tare rau si a trebuit sa zac pe la birou sa termin ceva, ca saptamana trecuta am comis o si am primit observatii. Dupa-amiaza e ultimul periplu pe la scoala si gata sper.

Pana una alta sa urez bun venit micutei Luiza, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Alina , sanatate si bucurii si tie! Sper ca nu ai injurat sms ul tarziu. Bine ca n-am sunat la ora aia.

Adimercedes, pai Adam face deja o multime de lucruri, e baiat mare, ce sa mai. Cu relatia dintre frati, ce sa zic, e cam ca la noi. Alexandra cand ii pastreaza si ii aduce bomboane din proprie initiativa, cand ii smulge punga lui din mana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Maria a facut ieri 39.2 si a zacut mai toata ziua, acum suntem pe antitermice la 4 ore si maine dimineata mergem la dr, noroc ca aveam programare pt Irina. Am chemat-o pe bunica sa incercam sa le tinem separate pe fete, sa nu se imbolnaveasca si Irina.
Imi vine sa-mi iau campii, m-am saturat de boli, vreau sa vina odata vara

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Of, of, of! multa multa sanatate!

Mergi la inceput

Fetelor , fetelor
ce era in mancare de vorbiti asa ? !
Bernix ai batut recordul la descrieri , in ce oglinda te uiti tu dragutzo? Lasa prostiile
Da' sa stii ca m-ati molipsit , eu sunt prea fatza-palida
Erina

Rox am fost la bran chiar de ziua Alexandrei , adica din 5februarie pana pe 12 . Pe 10 eram la AMR
La intoarcere am reusit sa agatam si radarul

Sa zic si de primul gradinitzar al tarii
Nici un sunet , nimic . M-a intrebat doar unde plec si si-a vazut de treaba.
Cand m-am dus sa-l iau tocmai facuse pe el si nu-i mai placea ca altfel ar mai fi stat. I-a spus educatoarei ca vine dupa ce doarme la noapte.
Doamne ajuta sa nu fie doar o stare trecatoare ! Mi-as dori sa stea la gradi in primul rand pentru el , apoi pentru sistemul meu nervos

Mergi la inceput

Alexia felicitari ! Yaia esti o norocoasa !

Adam Adimercedes

Mergi la inceput

Gataaa, am ales in sfarsit scoala si cred ca este cea mai potrivita alegere pentru Alex, si cea mai pe sufletul meu ca si viziune educatioanala (unde mai pui ca e si aproape de noi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Gataaa, am ales in sfarsit scoala si cred ca este cea mai potrivita alegere pentru Alex, si cea mai pe sufletul meu ca si viziune educatioanala (unde mai pui ca e si aproape de noi).

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Buna ziulica, si sper ca va e buna, ca a mea e la pamant. Mi e tare tare rau si a trebuit sa zac pe la birou sa termin ceva, ca saptamana trecuta am comis o si am primit observatii. Dupa-amiaza e ultimul periplu pe la scoala si gata sper.

[...]

Adimercedes, pai Adam face deja o multime de lucruri, e baiat mare, ce sa mai. Cu relatia dintre frati, ce sa zic, e cam ca la noi. Alexandra cand ii pastreaza si ii aduce bomboane din proprie initiativa, cand ii smulge punga lui din mana.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Rox, iti doresc sa iti revii rapid si sa ai o saptamana faina!

Multe felicitari pt alegerea scolii si va doresc sa iasa totul cum va doriti, sa fie totul pe masura asteptarilor si, in primul rand, sa ii placa mult scolaritei ;) Eu cu scoala am cam ramas in aer, ca ma uitam la o scoala catolica si tocmai ce mi-au zis ca inscrierile se fac in primul rand pt copiii catolici din parohie, apoi din parohiile invecinate, apoi alte denominatii :( Scoala e fff buna si populara, deci ma gandesc ca sunt sanse mici sa prindem un loc, iar inscrierile se fac in anul cu pricina, deci nu functioneaza sa punem numele pe lista de pe acum ca sa ne asiguram un loc. Scoala publica din zona nu e nicidecum o optiune pt noi, mi se par prea lejeri, prea putine provocari intelectuale si educationale pt elevi, un fel de "e bine cat e bine". O alta optiune ar fi o ala scoala publica oarecum mai de vaza, la vreo 20' de mers pe jos, tot aici in cartier si alte scoli private. Dar eu am ramas setata pe cea catolica, mai ales ca am primit recomandari de la prieteni buni ai caror 3 copii merg acolo, tipa a mers tot acolo etc...

Va doresc sa va mearga totul din plin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!
Noi cu vesti nu prea bune, de duminica am internat-o pe Antonia la spitalul Medlife, cu pneumonie interstitiala,aveam diagnosticul de pneumonieinca din 27.02, am urmat o saptamana de antibiotic Klacid si aerosoli, dar dupa tratament facea febra asa ca nu am avut de ales.Acum e mai bine, face antibiotic intravenos, aerosoli, analizele i-au iesitbine, fara ceva infectios, sta internata cu mamaie si eu ma duc dimineata is dupa-amiaza, nu mai are febra a inceput sa manance, sper sa fie tot mai bine.

Mergi la inceput