Televizor LCD Samsung, 81cm, FullHD, 32C530
Buna,
am sa fac si eu evaluare pentru un produs cumparat de curand.
Un tv lcd Samsung.
Cum aveam in casa televizoare doar vechi, cel mai nou avea 7 ani si ne-am tot dorit un televizor mai modern, ne-am decis sa cumparam unul.
Dupa vreo 2 ore de discutii in magazin intre noi (eu si sotul meu) si agentul de vanzari al magazinului, am reusit sa plecam cu unul acasa(plus o masina de facut paine).
Noua ne-a placut pentru ca:
-este cu diagonala mare (81 de cm), desi acasa mi s-a parut mic si imi pare rau ca nu am luat un pic mare mare
-are intrare USB si pe noi ne ajuta mult, am putut conecta un hdd extern si ne putem uita la ce vrem noi
-citeste o gramada de extensii video, inclusiv MKV- cele pentru blue- ray
-putem vedea de asemenea si poze
-copiii si sotul meu sunt extrem de incantati ca se joaca la play- station conectat la acest tv, se aude si se pot vedea imaginile extraordinar
-este usor de folosit pana si copiii se descurca ok cu aprinsul si opritul din telecomanda dar si din butonul tv-ului
- butoanele depe el sunt digitale asa ca cel mic nu le mai poate scoate cum a facut la cel vechi
-pare sa fie fabricat dintr-un material durabil, imi place cum ii stralucesc marginile, ai impresia ca tot timpul e luna de curat
- am platit 1800 ron - sper sa nu gresesc am factura acasa
- e un pret foarte bun
- imi place ca il pot suspenda pe perete si urmeaza sa facem lucrul asta curand, chiar am cumparata si un suport de perete.
L-as recomanda prietenilor care doresc sa-si achizitioneze curand un astfel de aparat, pe o colega de birou, chiar am convins-o si urmeaza sa si-l cumpere.
- nota acordata de mine este 5 din 5 maxim.
Un singur lucru mi-e teama la el ca nu stiu inca cu ce pot sa-l spterg, de praf am reusit cu carpa uscata, dar are niste urme de degetele si trebuie sa ma interesez cu ce il pot sterge fara a-l strica, probabil cu o soltuie speciala.
CAm astea ar fi impresiile mele vis-a-vis de produsul nou cumparat.
O zi buna
Ilinca si Rares
Raspunsuri
NicoletaB spune:
multumita si eu de acest produs
l-am luat cu aprox 1200 ron (prins promotie cu 24 % mai ieftin).
a fost omor in carrefour pe 1 si 2 aprilie la promotia samsung
redai spune:
Ar fi fost bune si niste date tehnice, contrastul de exemplu
pentru curata gasesti in magazinele IT, ar trebui sa gasesti si in supermarket, un fel de servetele umede dedicate pentru display,glossy sau mate.
Sa-l folositi sanatosi