Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Lia!!!(648)
Raspunsuri - Pagina 21
draguta spune:
lorena nu ma supar, luna trecuta am avut sanii moi pana au aparut uratii, e adevarat ca atunci nu am facut niciun test de ov. doar dureri specifice si mucusul, stiu despre ce vorbestu dupa ov de regula ii simt mai tensionati, acum parca simt o jena dar nu tensiunea de dupa
oricum luna asta m-am pregatit sa o descopar pe toate caile
ca luna viitoare merg la doctor si sa stiu ce sa-i spun
cami_antonia spune:
fetelor
dureri de sani eu am avut inainte de a o avea pe antonia in permanenta
uneori nu treceau cu lunile
deci la cele care aveti probleme hormonale
nu sunt un indicator bun de existenta sau nu a sarcinii
eu nu ma luam niciodata dupa asta
draguta te pup si pe tine
stiu ca promisesem ca te trag dupa mineeeeeeeeeeee
hai multi

de molipsireeeeeeeeeeeee
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
36+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 28 ZILE
lorena_86 spune:
cami, stiu ca sunt pupicii pt draguta dar am furat si eu
nu se supara draguta.....noi suntem ca surorile....impartim totul....si bucurii, emotii si suparari.....de multe ori si butoiul....sa ne vezi cate 5 la gramada in el acolo![]()
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
PaulaFrida spune:
Va invit la:
CAPITOL NOU

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
elenusht spune:
De ce se poate deregla ciclul daca nu iau pastile, nimic? Daca nu am racit? Mie mi-a venit mai devreme cu 4 zile de cat era normal (la 31 de zile)...Il asteptam de abia pe 12 martie cand colo...de fapt nu-l asteptam deloc ca dimineata mi-am facut si test de sarcina care evident a iesit negativ! In mintea mea creata am zis ca e ziua mamei, poate cine stie? Dar nu...Voi ce credeti?
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!