Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Lia!!!(648)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor eu sunt suparata ca nu imi creste aluatul de sfintisori.
Astazi cand am fost la baie am observat ca am secretie albicioasa ca dupa perioada fertila dar ovulatia nu am observat-o, adevarul e ca nu mi-am dat silinta sa imi iau temperatura ca nu prea pot dormi si ma trezesc la ore diferite iar test in ziua 14 a iesit pozitiv, dar dureri foarte putin si mucus ioc.
V-am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

madabout eu sunt ziua 6, facem teste, trebuie, altfel ne punem tot felul de intrebari, am avut, nu am avut ovulatie, luna asta imi iau si temp.

Paula imi pare rau de urati dar ma bucur ca esti optimista, asa trebuie sa fim toate, eu nu reusesc mereu

lorena si celelalte fete care sunt in per. fertila spor la jap,jap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Lorena stiu cum e cand iti cauti de munca de mult timp..standardele scad proportional cu timpul care trece si nu gasesti... Sper sa gasesti ceea ce iti doresti!
Si testele cred ca ai dreptate o sa incep mai devreme, parca Bebelu spunea ca a ramas in Z7-8 din 31.. Oricum testele eu le fac asa orientativ ca de prestat prestam cu placere si fara test

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

foarte bine mada
eu acum am mai facut unul si e negativ....nu stiu ce sa mai cred....

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

lore cand l-ai avut pe cel pozitiv?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

foarte bine mada
eu acum am mai facut unul si e negativ....nu stiu ce sa mai cred....

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Pai poate e negativ pt ca ai avut concentratia maximal de LH ieri si deci ieri(sau mai ales azi) ovulezi...oricum sunt sigura ca ai jap jap in perioada asta deci mai ai de asteptat 10 zile inainte de primul test

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui draguta

madabout eu sunt ziua 6, facem teste, trebuie, altfel ne punem tot felul de intrebari, am avut, nu am avut ovulatie, luna asta imi iau si temp.

Si eu Z5, Draguta tu ai noroc cel putin ca ai ciclurile mai scurte si aflii repede...eu ultimul a fost de 36, am timp sa ma de toti peretii pana aflu de e laie sau balaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

pai ieri si alalteieri dar nu am simptome deloc.....fara mucus, fara intepaturi....mi-e sa nu fie alarma falsa
oricum am facut jap jap si tot mai fac....nu ma las pe testele astea....ca sunt abia z9....pana in z15-17 tot o sa-mi obosesc sotul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

La multi ani fetelor !!! O primavara frumoasa cu multa sanatate si sa fiti iubite, eu va va daruiesc un brat de si spor la liniute II
Ce faceti fetelor?

asteptam un ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

la mine durerile de ovare au inceput inca de ieri si sanii au inceput sa ma doara , cred ca pana in ziua 10 se va produce si la mine

Mergi la inceput