Aradence DC - (160)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI lasa mai ca e bine si politist,macar e hotarat baiatul .Diana vrea sa se faca DOCTORITA IN GERMANIA - cand am intrebat-o de ce in Germania,a zis ca sa aiba bani multi.De unde o fi auzit ea de-astea?
Si mi-a zis ca vrea sa invete si germana.Dar asta nu e tot,pentru ca ea vrea sa se faca si COAFEZA in acelasi timp ! Si sa lucreze dimineata ca doctorita si dupa-amiaza coafeza (sau invers? )
Cum va ziceam,ea le vrea pe toate dar nu se prea tine mult de ceva ca se plictiseste.Azi s-a apucat de pictat, dar deja a abandonat dupa vreo jumate de ora.Sa vedem de ce se mai apuca pana diseara,ca pe Tudor l-am "evacuat" la mami.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mirelusha, l-am vazut azi pe Bodgan si m-am gandit ca poate ati venit toti din cauza celor petrecute in Japonia! sanatate multa baietilor!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Aradencele alaturi de maria_rubi

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni, imi place ca au imaginatie copiii. Cand eram noi mici nu stiam asa multe profesii. Eu de exemplu am vrut sa ma fac doctorita.
Hai sa va zis si voua cum sunt impartite profesiile/meseriile la Tudor in clasa, daca tot sunt cu ziarul in fata.Baietii nu sunt 2 care aiba aceeasi meserie( are paleontolog, bucatar, barman, avocat, procuror, medic stomatolog, constructor, cantor la biserica, pilot de avion, arhitect, fotbalist, mecanic auto, sef de firma). Fetele in schimb sunt 3 categorii: 1.(balerine, fototmodele,dansatoare, cantarete) 2.invatatoare/profesoare,3. doctorite( de familie, veterinare) si mai sunt 3 exceptii:una militar, o pictorita, iar cealalta e convinsa ca va deveni presedintele tarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GABI m-am spart de ras
Dar stai calma ca si Diana mea mai avea si alte optiuni,odata zicea una,odata alta ... mai avea pe lista educatoare,profesoara de inot Sau "sefa" Asta cu doctorita e ultima varianta.

Ala cu cantor la biserica e bestial
Mai dar chiar ca multe meserii cunosc ei deja.Diana nu cred ca a auzit inca de toate astea.

PS am "scapat" si eu de Diana,i-am pus DVD cu Gulliver,ca nu i l-am pus pana acum,i-am citit doar cartea de mai multe ori.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Multumim tuturor pentru aprecieri!

Cristale, ai un "like" de la mine.

Relusha, bine ati revenit si sanatate puiutilor!
Ati venit cu totul?

Gabi, mortali copiii cu meseriile lor!

Moni, si Adelina vrea coafeza.

Clau, asa telegrafica?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata,

Va invit la o .

Cristale, nu am cont pe facebook, sorry. Ma bucur ca David e cumintel.

Relusha bine ati venit acasa. Sanatate copilasilor.

Ce draguti copii cu meseriile lor. Bogdi nu a zis niciodata ce vrea sa se faca cand o sa fie mare. Trebe sa-l intreb, acum is chiar curioasa.

Io is iara aproape fara voce, ma arde in piept cand tusesc, macar nu tusesc des, ma duc azi la dr sa vad ce zice, ca la mine fara voce e rau de tot la munca.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Gabi ce mortali pruncii,care mai de care mai inventivi. Noi habar n-aveam de atatea meserii ,auzi tu paleontolog sau sef de firma .Acum de la gradi deja invata meseriile ,mie intr-o zi David a inceput sa-mi insire cate meserii stie el ,no bravo.
Meseriile lui David is de coma ,bine le schimba mereu ,nu e constant ,odata vrea sa fie asa pe limba lui "fabricator de roboti" sau pilot de racheta sau avion sau orice cu ce poate sa ajunga in spatiu ,pe el i-l intereseaza la greu ce e dincolo de nori .Deci pluteste al meu fiu ...,alta data mai vrea si doctor dar inca nu stie de care ceva de inima zicea ...
Moni in legatura cu mate si lectiile si David are zile cand e setat pe lectii ,ma tot bate la cap hai sa facem lectii de nu se mai satura,pe urma numai vrea cu zilele. Am si eu niste carti interesante de la Teora pt nivel de gradi si din alea mai lucram ,ca cu iarna asta lunga chiar numai stiam ce face de jucarii e satul ar vrea mereu altele,de jocuri dintrastea cu zarurile is satula eu ,mai colorat -pictat si lectiile astea care is tare interesante momentan ,sper sa-l tina. Oricum Diana stie multe din cate zici ,David nu scrie dupa dictare doar daca is spun fiecare litera pe rand ,iar de citit cunoaste fiecare litera dar de legat nici vorba ,ca ma si distreaza cum naiba e atat de simplu si pt mintiuta lor cat poate fi de dificil .
Ce de meserii are si Dia dar doctorita in Germania aia e cea mai tare .E pe interes domnisoara .
Te-ai hotarat la ce scoala o inscri ? E intrebare ?????
revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Alina frumoase printesele ,care mai de care ,dar Ade le intrece pe toate ,ii place in fata aparatului .Ia intreab-o ea ce meserie alege ,fotomodel?
Relusha urata cred revenirea asta asa fortata. E definitiva?
Flavia cum ai reusit sa ragusesti asa ,ai baut ceva rece ? Sanatate ,sa-ti revi cat mai repede . Sunt curioasa Bogdi ce meserie va alege ,sa ne scri.
Cristale te-am like-uit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Ia intreab-o ea ce meserie alege ,fotomodel?

Ildi, ea vrea "din aia care face parul frumos" (coafeza).

Flavia, refacere rapida iti doresc!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Alina, Ildi multumim.

Mergi la inceput