*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (481)
Raspunsuri - Pagina 8
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui teodora racz Mariana suntem muuult mai bine!Mai tusim dar speram sa o depasim si pe asta! Am in cuptor niste briose cu mascarpone ca nu mai stiu ce sa le fac copiilor;din cauza medicamentelor si-au cam pierdut pofta de mancare; Si noi ne-am saturat de atata frig dar la noi se anunta peste10 grade in weekend deci adio iarna macar pt.cateva zile! ![]() |
Ma bucur foarte mult ca sunteti mai bine!

Referitor la tuse, o colega ca a reusit sa o vindece pe cea mica (4 ani) cu sirop Stodal:
<<STODAL Prospect
Descriere: Produs natural pe baz#259; de extracte homeopatice, recomandat în tratamentul tuturor tipurilor de tuse care apare în afec#355;iunile acute #351;i cronice ale sistemului respirator.
Denumire comuna internationala HOMEOPATE
Actiune terapeutica HOMEOPATE CU INDICATII TERAPEUTICE HOMEOPATE CU INDICATII TERAPEUTICE
Prescriptie OTC - Medicamente si produse medicamentoase care se pot elibera in farmacii sau drogherii fara prescriptie medicala.
Forma farmaceutica Sirop
Ambalaj Cutie x 1 flacon din sticla bruna x 200 ml
Valabilitate ambalaj 5 ani
Volum ambalaj 200ml
Cod ATC XRNIT
Firma - Tara producatoare LAB. BOIRON SA - FRANTA
Autorizatie de punere pe piata LAB. BOIRON SA - FRANTA>>
Va doresc insanatosire grabnica!

Mariana, mamica de
Bianca Alessia, berbecutza mea draga
MarianaPop spune:
Fetelor e jale la noi in oras!
Citat dintr-un ziar local:
<<Virozele fac ravagii printre copii
Din ce în ce mai mul#355;i br#259;ileni s-au îmboln#259;vit în ultimele zile de viroze respiratorii. Potrivit datelor de la Direc#355;ia Jude#355;ean#259; de S#259;n#259;tate Public#259; Br#259;ila, num#259;rul celor cu infec#355;ii respiratorii a atins 1.121 de cazuri în ultima s#259;pt#259;mân#259; dintre care cele mai multe, 461, s-au înregistrat la copii între cinci #351;i 14 ani. Nici cei foarte mici nu au sc#259;pat de îmboln#259;vire, peste 230 de copii cu vârste sub patru ani fiind diagnostica#355;i cu infec#355;ii respiratorii acute.
Pentru a evita contactarea unui virus gripal sau al unei viroze, medicii recomand#259; s#259; ave#355;i grij#259; la igien#259; #351;i evitarea aglomera#355;iilor, mai ales c#259; virusul AH1N1 poate fi transmis de la o persoan#259; la alta prin tuse sau str#259;nut dar #351;i printr-o simpl#259; atingere ori prin intermediul unui obiect care a fost atins de o persoan#259; infectat#259;.>> ![]()
Ei, cum sa-mi trimit copilu' la cresa? Cu manusi chirurgicale si masca de protectie?
Offf...fug la munci
!
Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
la randunici, bebice si bebici!
Am poposit pe ramurica sa va urez o dupa amiaza placuta! 
Noi avem program de
, urmat de plimba'le cu tenuletul Thomas si calut!
. Si apoi fuga la programul de seara!![]()
Va las ceva dragut...facand exceptie de titlul melodiei
!
www.youtube.com/watch?v=ocDlOD1Hw9k" target="_blank">Pink
si asta: Styles mistakes that add years
Mariana, mamica de
Povestea mea
mrlh spune:
Buna seara!
Noi suntem bine, au venit si rezultatele de la exudate si totul e ok.
Spunem si noi la multi ani si toate cele bune sarbatoritilor.
alina_satena spune:
Si eu trebuie sa merg maine la cumparaturi si cand ma gandesc cu ce bani voi mai ramane ma ia durerea de cap dar vorbesc cu voi si imi trece.Delia este bine,cu exceptia faptului ca vrea o vioara de jucarie sa mio zdrangane in cap e perfect.Va doresc o seara placuta in continuare.
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui mrlh Buna seara! Noi suntem bine, au venit si rezultatele de la exudate si totul e ok. Spunem si noi la multi ani si toate cele bune sarbatoritilor. |
Ma bucur mult ca rezultatele sunt bune! Sanatate multa! 
Mariana, mamica de
Bianca Alessia, berbecutza mea dragaPovestea mea
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Si eu trebuie sa merg maine la cumparaturi si cand ma gandesc cu ce bani voi mai ramane ma ia durerea de cap dar vorbesc cu voi si imi trece.Delia este bine,cu exceptia faptului ca vrea o vioara de jucarie sa mio zdrangane in cap e perfect.Va doresc o seara placuta in continuare. http://alinahandmade.blogspot.com/ |
. Initial nu i-am gasit acelasi model ca al baietelului (avea doar butoane [:) ])dar a doua oara am nimerit-o
nu se joaca cu papusile, are alte preferinte cum ar fi masinutele (isi plimba masinutele in caruciorul de papusi
), puzzle-ul, lego si mai nou ii place foarte mult sa cololeze Mariana, mamica de
Bianca Alessia, berbecutza mea dragaPovestea mea
MarianaPop spune:
randunici!
e gata si ceaiul deasemenea! Alegeti ce doriti! 
Astazi sunt cam in "bad mood"
. Sper sa-mi revin pana diseara!
Revin....
sa fac revista presei...
Mariana, mamica de
Povestea mea
MarianaPop spune:
Ce liniste pe ramurica! Unde sunteti fetelor? 
Ce am gasit in ziarul “Adevarul” sectiunea - CULTURA:
<< Maine la CulTube: despre adulti-copii si copii-adulti
Cezar Paul-Badescu vorbeste despre zonele in care se intersecteaza lumea adultilor cu cea a copiilor. Adica despre copiii care vorbesc limba oamenilor mari si despre maturi care vorbesc limba celor mici.
Vedete vor fi fetita inteligenta si curajoasa din filmul ”True Grit”, pustiul talentat din spectacolul “Micul print” de la Odeon si 26 de scriitori care semneaz#259; in volumul ”Care-i faza cu cititul?”.
Cu alte cuvinte, CulTube va fi, de data aceasta, despre lucruri care ne plac deopotriva #351;i noua, dar si copilului din noi.>>
Cred ca va fi interesant de vizionat
! Asta in limita timpului disponibil
!
Va las si o melodie cu www.youtube.com/watch?v=O1yFwtL22PU" target="_blank">Holograf
Mariana, mamica de
Povestea mea
teodora racz spune:
Ca tot vorbim de instrumenete muzicale:ai mei imi iau din bucatarie oale,le intorc cu fundul in sus si bat cu lingurile sau polonicele
Va dati seama ce fond sonor am!
Astazi au luat spuma de ras si s-au facut pirati si indieni;s-au distrat pana ce au simtit ca incepe sa-i cam stranga pielea!
Ariel iti tin pumnii pt.targ!