*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (481)
Raspunsuri - Pagina 6
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, DRAGI MAMICI! SA VA BUCURE PICII VOSTRI SI SA VA INSENINEZE!
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
zozela spune:
Teodora
kitzy,ma bucur ca-i bine Andreiul!Sanatate multa!
Da,credeam ca pot sa scriu cate ceva dar..nu!S-a trezit Maria!

mrlh spune:
La multi ani mamici randunici!
Kitzy ma bucur foarte mult ca sunteti bine. Sper sa nu mai aveti de-a face cu sistemul nostru public de sanatate.
Sanatate multa bolnaviorilor!
Ariel spor la treaba si un BE fara probleme, mai ales ca in ultima vreme se pare ca i-au scos la aerisit pe cei de la garda.
Olgutzica sper ca armonia sa dainuie si dupa diversificare. La noi lucrurile s-au complicat cand cea mica a avut nevoie de mai multa atentie si a inceput sa "dea iama" prin jucariile Deliei. Oricum nu pot spune ca nu se inteleg sau ca imi fac probleme. Cea mica rade si e topita toata dupa sora-sa, iar cea mare alearga sa-i spuna toate noutatile. Cand i-am pus prima data chilotei a alergat la patutul celei mici care avea doar 2 luni si i-a spus : "ute Moni, am colotei!"
gudinde spune:
La multi ani tuturor!
Va doresc o primavara frumoasa, sanatate, fericire si impliniri!
teodora racz spune:
Am avut ieri o zi de 8 Martie1
Nu stiam la care sa fug sa-i dau medicamentele;amandoi tusesc f.frumos
iar randunoiul a venit aseara cu febra;sper sa se hotareasca boala sa plece de la noi ca altfel....
Voi cum ati petrecut?
Ariel sper sa nu ai parte de controale ca astia sunt capabili de orice!La ultimul targ la care a participat firma la care lucrez au venit de la prot.muncii si la standul alaturat a dat amenzi de 90 mil.lei
Si asa nu au fost vanzari mari asa ca iti dai seama cum au stat oamenii in continuare....
MarianaPop spune:

LA MULTI ANI THEA!
Sanatate, fericire si mult noroc in viata!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia, berbecutza mea draga
MarianaPop spune:
Buna dimineata randunici!
Va invit la
si ceai cu lamaie!
Noi am petrecut la birou cu colegele, a fost frumusel, colegii au fost mult mai atenti cu noi, ce mai...ne-am simti bine.
Dupa amiaza nu am reusit sa iesim in oras
, randunoiul a intrat in schimbul de noapte.
Astazi turturica mea merge la teatrul de papusi
. As fi vrut sa fiu o musculita sa vad cum se comporta in sala!![]()
Ma intorc la munci..
Sanatate puisorilor bolnaviori!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia, berbecutza mea draga