*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (481)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata randunici!

V-am pregatit si ceai aromat! Serviti cand doriti!

Ufff..am revenit in sfarsit in campul muncii..n-am fost doua zile si parca ar fi trecut o saptamana.

sa recuperez.....revin...

Mariana, mamica de Bianca Alessia, berbecutza mea draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

LA MULTI ANI ROBERT!LA MULTI ANI ANAIS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrlh spune:

La multi ani sarbatoritilor!

In pretul de la bulgari sunt incluse si mandrele mele care nu platesc nimic suplimentar caci au 3 ani, respectiv 8 luni.
Asta e politica hotelului:
"Politica cu privire la copii #351;i pat suplimentar
To#355;i copii(i) sub 12 ani sunt caza#355;i gratuit când sunt folosite paturile existente.
To#355;i copii(i) sub 2 ani sunt caza#355;i gratuit pentru p#259;tu#355;uri.
To#355;i copii(i) sub 12 ani sunt caza#355;i gratuit pentru paturi suplimentare.
To#355;i copiii mai mari sau adul#355;ii pl#259;tesc 70 % din tariful camerei pe noapte #351;i persoan#259; pentru paturi suplimentare.
Spa#355;iul maxim de paturi suplimentare/p#259;tu#355;uri într-o camer#259; este 1.
Paturile suplimentare #351;i paturile de copii sunt disponibile la cerere #351;i trebuie confirmate de hotel. Suplimentele nu vor fi calculate automat în costurile totale #351;i trebuie pl#259;tite separat în hotel."
Mariana cum esti?

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANAIS IASMINA!
LA MULTI ANI ROBERT MATEI
Sanatate si mult noroc!

Mergi la inceput

Randunici!

Fetelor, am avut cateva zile “with many challenges” . Ziua de sambata am inceput-o cu gatit in forta (oricum a trebuit sa ma stapanesc foarte tare sa nu rabufnesc cand ma “loveam” prin bucatarie de socrela, am rugat-o sa-si gateasca de vineri seara…dar nope..nici nu a vrut sa ma asculte )…hranit si adormit copil…pregatit pentru vizita la spital. Toate bune si frumoase cand a trebuit sa plecam la Galati inclusiv cu Bianca (n-am putut sa o las acasa) si-a exprimat dorinta sa mearga si fratele meu dar bineinteles ca nu singur ci si cu consoarta. Nu spun mai multe ca sper ca se intelege…comportamentul lor intotdeauna ma pune intotdeauna pe ganduri…oare cand se vor maturiza.. ? Asa…am ajuns acolo, Bianca a fost preluata cand de unul cand de altul…de mama ce va spun…pe linia de plutire…cu perfuzii , intubata si prin fata si prin spate….cu sonda…furtun de drenaj la operatie…ce sa mai…..dezolant sa vezi pe cineva drag in asemenea stare… Duminica…alta zi..ora 05:00 dimineata Bianca cu febra 38.2…scazut febra…mers cu ea la urgenta ….faringita acuta…..episod cu varsaturi la pranz….(e prima data cand reactioneaza asa) si febra nene…i-am facut impachetari, sosete cu otet…spre dimineata i-a scazut…dar greu…o plimbam in brate prin sufragerie….dupa amiaza si seara mi-a cerut doar ceai cu lamaie si branzica. Luni…another day in paradise….mama se simte rau….nu reuseste sa reia tranzitul intestinal, respiratie greoaie, i s-a umflat abdomenul, varsaturi in continuu, doctorita vine de urgenta de acasa si se punea problema de a interveni iar chirurgical….nu va spun prin ce stari am trecut…..a reusit sa o stabilizeze….si in prezent e binisor….Bianca urmeaza tratamentul in continuare dar bineinteles ca au aparut si afte bucale din cauza antibioticului..si in sfarsit dupa ce am zis Doamne ajuta ca nu-si mai suge degetelul…are niste bubite si rosaturi la “saracul” de nu mai stiu cu ce sa o mai dau…off….Si i-am am tras o gateala de zile mari pentru tata si i le-am dus acasa, i-am facut si o mica aprovizionare…si marti l-am adus acasa de la statiune…alta grija….am inrosit bietele telefoane….Tot marti gateala pentru familion i-am tras si doua randuri de spalaturi….Socrela s-a dat si ea bolnava, tuseste…..trebuie sa fie si ea in centrul atentiei, nu?

Cam asta a fost…..sper ca se vor mai limpezi lucrurile…bine ca am inceput serviciul ca sa-mi mai limpezesc creierii…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana sa speram ca toate lucrurile vor reveni usor usor la normal,insanatosire grabnica mamei tale si Biencuteti sa va dea DD putere sa mergeti mai departe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teodora racz

Interesant Mariana!M-am uitat dar putin dar destulcat sa ma umflu in pene;si ei mai spun ca suntem sexul slab!
Ma bucur ca mama ta este mai bine!

Si uite asa pot sa-i demonstrez randunoiului "cu dovada la purtator" ca nu sunt mai prejos decat ei, masculii. Un exemplu ar fi motivul nepriceperii mele intr-ale orientarii in teren...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

'neata!

Mariana, super vesti!!! Multa sanatate mamei tale, sa plece repede acasa!!! Si revedere placuta astazi E fain tare Alan Pease, are o gramada de carti publicate si la noi, sunt scrise in stilul lui savuros, merita citite

Teodora, noi am primit oferta in ianuarie, cand am si facut plata, asta era explicatia Sa ma tii la curent!

Mirela, ce fac fetele?

Luny, petrecere frumoasa astazi!!!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor dati-mi si mie idei unde as putea sa merg undeva in concediu,dar cu bani mai putini,sotul vrea la mare dar sa vedem depinde cati bani avem

http://alinahandmade.blogspot.com/

Doar ce-am primit oferta asta si mi se pare accesibila, ma gandesc si eu de acum la o posibila evadare de acasa, vreau sa ciocnesc oualele in alta parte, sic . Dar nu e mare, e munte!

" Hotel Aura Predeal, perioada 22.04 – 25.04.2011
Oferta speciala cu ocazia sfintelor sarbatori de Paste 2011:
Pachet 3 nopti:
Camera dubla : 600 Ron 2 persoane
Duplex : 1000 Ron 4 persoane
Pachetul include:
- Cazare 3 nopti cu mic dejun
- Platou festiv in Noaptea de Inviere ( cozonac, oua rosii, vin)
- Masa festiva in ziua de Pasti ( aperitiv cu drob, branzeturi, oua
rosii, bors de miel, friptura de miel cu garnitura, pasca si bauturi
traditionale).
- Sauna, parcare supravegheata video gratuite
Copiii sub 7 ani au cazare gratuita
Pat suplimentar in camera 50 Ron/ noapte"

Succes!

Mergi la inceput