*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (481)
Raspunsuri - Pagina 17
MarianaPop spune:
O prezentare de “lux”.
Va invit sa vizionati, in limita timpului vostru disponibil, aceste fragmente in ordinea scrisa. O sa fiti uimite la cate intrebari veti gasi raspunsurile…eu una m-am regasit in multe dintre ipostaze…![]()
www.youtube.com/watch?v=SIqKuSC12LY&feature=player_embedded" target="_blank">Allan Pease 1
www.youtube.com/watch?v=XEW0dPHMa8M br / " target="_blank">Allan Pease 2
www.youtube.com/watch?v=LBMnM3lDryE&feature=related br / " target="_blank">Allan Pease 3
www.youtube.com/watch?v=NXFGPaNFKDo&feature=related br / " target="_blank">Allan Pease 4
Mariana, mamica de
Bianca Alessia, berbecutza mea draga
MarianaPop spune:
randunici!
Va doresc o dupa-amiaza placuta
, in ciuda vremii urate de afara
. Poate o re-veni iar soarele pe strada noastra, nu?![]()
Aviz amatoarelor: Beauty Products
Mariana, mamica de
Bianca Alessia, berbecutza mea draga
teodora racz spune:
Interesant Mariana!M-am uitat dar putin dar destulcat sa ma umflu in pene;si ei mai spun ca suntem sexul slab!
Ma bucur ca mama ta este mai bine!
Olgutzika spune:
'neata!
Mariana, super vesti!!! Multa sanatate mamei tale, sa plece repede acasa!!! Si revedere placuta astazi
E fain tare Alan Pease, are o gramada de carti publicate si la noi, sunt scrise in stilul lui savuros, merita citite ![]()
Teodora, noi am primit oferta in ianuarie, cand am si facut plata, asta era explicatia
Sa ma tii la curent!
Mirela, ce fac fetele?
Luny, petrecere frumoasa astazi!!!
teodora racz spune:
Olga eu inca mai trebuie sa duc munca de lamurire cu randunoiul!El zice ca pe criza asta nu se stie ce va fi!El vrea undeva la munte;si anul trecut am stat cateva zile la Predeal si a fost bine;ne-a placut f.mult la Palace mai ales ca am fost din 1 iulie,nu era lume,liniste;am cam prins si zile de ploaie dar din 10 zile au fost destule si cu soare;copiii sunt innebuniti dupa mare asa ca ii am aliati;plus ca vrem sa ajungem din nou la Manastirea Techirghiol la parintele Arsenie Papacioc;cat timp am stat la mare am fost de vreo 3 ori si ne-a placut f.mult;te tin la curent cu ce decizie vom lua!tine-mi pumnii!
Olgutzika spune:
Teodora, in ce sens nu stie ce va fi
? Aveti banutii, platiti si gata, lucrurile sunt stabilite
Criza ce mai are de a face cand zarurile au fost aruncate
? Tin pumnii stransi!!! Munte aveti si pe langa voi, da-l incolo de Predeal ca nu e cu mot deloc ![]()
mrlh spune:
Olgutzica merci de intrebare. Fetele mele sunt bine, in parametrii varstei. Cea mare m-a innebunit zilele astea de cand e frig si sta in casa. Are prea multa energie si se catara peste tot, urla, tipa de preferinta cand doarme sora-sa. Cea mica a decretat ca e copil mare si nu mai vrea deloc sa stea culcata in patut. Vrea sa fie non-stop cineva langa ea si sa o distreze. Eu fac balet pe sarma intre dorintele lor, treburile din casa, etc. E greu, dar e frumos!
Am vazut ca vorbeati despre concediu. Noi probabil mergem la bulgari la Miramar. Am mai fost acolo acum 2 veri si a fost foarte bine. Noi ne facem rezervari pe booking din timp, dar le putem anula pana cu o saptamana inainte daca apar oferte mai bune de pret sau dorim sa schimbam perioada. Mergem la all inclusive, iar complexul de la Miramar este croit pentru familii cu copii.
alina_satena spune:
Fetelor dati-mi si mie idei unde as putea sa merg undeva in concediu,dar cu bani mai putini,sotul vrea la mare dar sa vedem depinde cati bani avem

teodora racz spune:
Olga treaba e ca am mai avea ceva de terminat in jurul casei!Sa vedem ce vo face cu banii!
Mirela cat a costat la bulgari?
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MarianaPop Si ma mai mir de ce sunt asa sensibila . Am gasit totusi un raspuns....Hmmm....Astrologie: Horoscopul babilonian si deslusirea zilei de nastere Zodia Marduk – specifica persoanelor nascute in ziua lui Jupiter (ziua saptamanii: Joi) Acest semn simbolizeaza sensibilitatea, prietenia si sentimentalismul. Persoanele nascute sub semnul Marduk sunt usor misterioase, cu un spirit al echilibrului si armoniei foarte bine dezvoltat. Pentru ele stabilitatea este extrem de importanta, fiind destul de traditionaliste si conservatoare in gandiri. Prietenoase si sensibile, sunt foarte deschise si apropiate de cei dragi. In dragoste, nativii din aceasta zodie sunt in cautarea sufletului pereche,a acelei persoane care sa ii completeze. Isi doresc relatii pe termen lung pentru a isi exterioriza trairile afective, sentimentele si starile sufletesti Mariana, mamica de Bianca Alessia, berbecutza mea draga |
Si tu tot joia? Si eu.
Multa sanatate mamei tale si Doamne ajuta sa treceti cu bine peste probleme!