*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (481)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Fetelor, astazi mama intra in operatie.

si pentru noi!

Mariana, mamica de Bianca Alessia, berbecutza mea draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Mariana iti tin pumnii si spun o rugaciune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana iti puimnii si ma ca totul sa iasa bine si ca Dumnezeu sa vegheze asupra familiei voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrlh spune:

Mariana suntem alaturi de tine si de mama ta!
Sa ne dai si noua vesti despre operatie. Sunt convinsa ca totul va fi bine.
Despre sotul tau, nu pot sa zic decat ca sper ca tot raul sa fie spre bine. Poate gaseste repede alt job cel putin la fel de bine platit ca asta. Sau poate se apuca de o afacere pe cont propriu.
Produsele pe care le cumpar eu le gasesti pe organik. Pui tu anexele (wwww si .ro).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

va multumesc tare mult pentru urari!
Mariana, tin pumnii mamei tale sa fie bine, Doamne ajuta!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Lunny cum te simti cu un baiat de trei ani?Un voinic ce mai!Ati avut petrecere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani,Mara si Petru!

Mariana,sanatate mamei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui teodora racz

Lunny cum te simti cu un baiat de trei ani?Un voinic ce mai!Ati avut petrecere?

ma simt... provocata!e o varsta tare faina, plina cu de toate: mofturi, personalitate, cuvinte stalcite, povesti, imaginatie, sensibilitate, schimbari tem[petamentale de la o zi la alta, conversatii fanteziste, ce sa mai... imi place!
va avea o mica petrecere sambata, avem cativa invitati, sper sa fie ok, vom fi cam inghesuiti in casuta noastra mica, dar sper sa ne simtitm bine cu totii

Iubirea mea Mufarin, bandit mic

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Lunny iti doresc petrecere reusita!Da este o perioada minunata cu mlte mofturi si crize de personalitate pe care incercam sa le depsim cu tact si umor!(cand pot!)
Mariana ai vreo veste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata randunici!
Mii de multumiri pentru rugaciunile si gandurile voastre de bine!

Multumim bunului Dumnezeu ca s-a iesit cu bine din operatie. Mama a intrat in operatie in jurul orei 10:00 si a iesit la 13:45. In general durata interventiei in cazul rupturii de perineu este intre o jumatate de ora si o ora. Dar din nefericire la mama s-a prelungit pentru ca a fost necesara repozitionarea organelor pelvice. Din ceea ce mi-a spus doctorita, datorita varstei ei, recuperarea va dura mai mult ca de obicei. S-a trezit din anestezie o ora mai tarziu, s-a putut discuta cu ea. Din pacate nu am mai reusit sa stau pana atunci pentru ca a trebuit sa ma intorc acasa. Am plecat totusi impacata ca am lasat-o pe maini bune si stiu ca este ingrijita corespunzator nevoilor ei. Urmeaza sa mai sun in cursul zilei sa aflu cum a decurs noaptea si daca o va transfera astazi la salon. In caz ca da o sa mergem spre seara sa o vizitam.
Off…si cum ea era baza mea pentru ingrijirea tatalui meu…..imi este foarte greu sa-mi impart timpul intre doua case…dar asta e….cumnata mea nu e prea apropiata de noi ca sa se implice in problemele acestea. Deocamdata tata este plecat la statiune pentru recuperare neuropsihomotorie, urmeaza sa-l aducem acasa saptamana viitoare.
Deci in zilele urmatoare o sa fie vai de mine. Trebuie sa-mi fac un plan de bataie ca sa reusesc sa rezolv toate sarcinile in asa fel sa fie toata lumea multumita.
M-am mai linistit putin sufleteste…
In privinta randunoiului, ce sa spun, e o stare de acalmie cu mici refulari asupra noastra, dar cum avem multi ani de casnicie…..sunt obisnuita cu comportamentul lui. Tatonam terenul pentru gasirea unui loc de munca…
Bianca mea este nazdravana ca de obicei, a facut acum o pasiune pentru papucii mei rosii si una doua ma descalta de ei….isi cara la sufragerie pernita si armata de maimutoi ca sa-i culce pe canapea….de-astea…a rasturnat vaza cu flori de pe biblioteca si a venit in fuga sa-mi spuna ,,mami au cazut flo’ile jos”.

Ufff…de azi dimineata ma chinui sa va scriu….am raportarea de vineri si am facut-o printre picaturi…nu mai revin asupra textului…sper ca n-am greseli…in exprimare..

la munci ca am de comandat niste cateringi pentru astazi, pregatit sala…alea… alea

Revin mai tarziu dupa ce citesc si din urma….si bineinteles sa transmit mesaje si puiutilor care serbeaza astazi ziua de nastere….

Mariana, mamica de Bianca Alessia, berbecutza mea draga

Mergi la inceput