*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (481)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor si spun si eu prezent la cafea

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, ma bucur ca savuram impreuna !

Chiar ma gandeam in we la tine, daca imi permiti sa-ti dau o idee...
De ce nu incerci sa-ti promovezi produsele naturiste in magazinele cu acelasi specific? Intai...cateva mostre gratuite...poate iese ceva din asta..

Mariana, mamica de Bianca Alessia, berbecutza mea draga
Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

M-am gandit si la lucrul asta,dar din pacate nu se poate voi incerca cand imi voi face etichete de obicei lumea se uita si la produs,adica eticheta si ambalaj,sper sa reusesc.Iti multumesc pentru sfat Mariana,cum ati petrecut weekend-ul?

Mergi la inceput

randunici de pretutindeni!

Va las ceva frumusel pentru "a smooth wake up"!

www.youtube.com/watch?v=SKYFT-n5L6Y&feature=related" target="_blank">Holograf

Povestea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

M-am gandit si la lucrul asta,dar din pacate nu se poate voi incerca cand imi voi face etichete de obicei lumea se uita si la produs,adica eticheta si ambalaj,sper sa reusesc.Iti multumesc pentru sfat Mariana,cum ati petrecut weekend-ul?

http://alinahandmade.blogspot.com/

Nu stiu daca ai posibilitatea, ma gandeam ca pentru balsamul de buze ai putea avea esantioane sub forma de buze iar pe verso eticheta cu ingredintele si bineinteles logo-u tau, pentru untul de corp esantion sub forma de silueta, iar pentru uleiuri sticlute in miniatura.....

We l-am petrecut ca de obicei linistit, in familie, turturica a iesit cu tati la plimbare iar eu robotzica prin casa...trece asa repede timpul ca pur si simplu ma ingrozeste lucrul asta .

Povestea mea

Mergi la inceput

randunici!

ce liniste-i pe aici!

e gata! Va invit la masa! Poate asa reusim sa mai strangem randurile!

Fetelor, voi ce sampoane folositi la puiuti? Nu stiu ce sampon sa mai folosesc la Bianca .
Are parul subtire si moale, am folosit Nivea si acum Johnson's baby, si nu prea sunt multumita .

Povestea mea

Mergi la inceput

MariANa iti multumesc frumis pentru sugestii eu am si balsam de buze la tub9adica cum sunt cele din comert)voi incerca daca vrei te rog sa imi lasi id-uol rtau pe PM,noi de abia ce am venit de afara si am mancat si acum am bagato la somn

Mergi la inceput

Randunici!

Va doresc o dupa amiaza frumoasa. Nu stiu cum va simtiti voi dar eu am o chemare de a zburda pe campii !

Va las si o melodie cu unul din cantaretii preferati ai Biancai : www.youtube.com/watch?v=prmmCg5bKxA" target="_blank">Justin Bieber

Pupici la randunici si mai mari si mai mici!

Povestea mea

Mergi la inceput

Buna dimineata randunici!

Eu totusi v-am pregatit si ceai cu lamaie (deh…rutina)!

Contrar starii mele sufletesti de ieri, astazi nu am o zi prea buna . Am nevoie moral de sprijinul vostru, am nevoie ca gandurile voastre de bine sa se indrepte si catre mama mea, saptamana asta are nevoie urgenta de o interventie chirurgicala . Deocamdata am internat-o ieri la Galati pentru analizele pre-operatorii. Vom vedea ce va mai fi. Sper ca bunul Dumnezeu sa-Si indrepte privirea milostiva catre noi…. Am sufletul strans..strans…

Si printre altele mai sunt trista pentru simplul motiv ca nu am reusit (dar eu incerc in continuare) sa stabilesc cat de cat o legatura mai apropiata cu voi, randunicile, mai mult ciripesc de una singura pe ramurica. As fi vrut ca relatand cum decurg lucrurile din timpul zilei, trairile noastre, problemele noastre sa reusim sa avem o comunicare mai deschisa. Stiu…poate voi fi criticata pentru ce am scris, dar asta simt eu acum.
Intr-adevar fiecare e libera sa scrie cand vrea si ce vrea…

Offff…sper din tot sufletul ca nu v-am suparat de tot !

Revin… ma duc la munci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mariana, Multa multa sanatate mamei tale, sa treceti cu bine peste incercarea asta. Si inca o pentru tine, fata inimoasa . Cateodata unele lucruri stricate nu mai pot fi reparate, oricat de mult ne-am dori...

Va tin pumnii si ii doresc mamei tale multa sanatate!

Mergi la inceput

Mariana yi doresc insanatosire grabnica mamei tale si ma la bunul Dumnezeu sa iti dea putere sa treci peste toate astea.
Eu accept invitatia la cafea

Mergi la inceput