Fulgusorii de nov.dec2009 in luna martisorului{5*}
Raspunsuri - Pagina 15
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui busymummy Bine ai venit, EMMA ![]() ![]() - sa fii sanatoasa, vesela, cuminte si norocoasa.Adriana - multa bafta si curaj! O sa fie bine, o sa vezi ![]() Fetelor, aveti idee unde pot eu sa-i fac lui Andi costum de dans sportiv fara sa ma coste o avere? ![]() - eu nu gasesc decat site-uri unde pantalon+body ma costa 400 ron ![]() ![]() ![]() Va pup si mai revin ![]() de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD |
cauta o croitoreasa...tre' sa gasesti una.cumperi materialul..si gata

Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui allexa06 Si eu sunt pe aici, sunt singura acasa cu Stefanut am si treaba multa si as vrea sa ma si vopsesc astazi (singura![]() http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009 |
si eu ma
vopsesc azi singura.am zis sa merg la coafor..prea multi bani.ma deschid la culoare.prima data,acu' trei saptamani, tentativa esuata(de culoare), vedem azi!Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:

ta...na..na..na 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
de ce sunt fericita?????
pai dupa ce m-am certat cu familia lui Pustache pt ca mi-au listat de pe DC de suparare am cerut inchiderea contului...si ieri am vazut ca mi-l inchisesera..sa va zic cat am suferit?????? ca nu pot sa o felicit si eu din inima pe Pishko 
[de emotie si fericire]
Deci, draga Pishko, sa-ti traiasca mica
Emma, sa fie sanatosa si fericita!!! La multi ani fericiti...si un brat de
pt tine mami*2 
...si draga A_driana sa stii ca sunt alaturi de tine...si luni ma voi ruga pt tine, auzi????? O sa fie bine... da' ne trimiti un mesaj dupa opertie, bine???? 

Clar...sunt dependenta de DC!!!

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
deci....sunt atat de fericita...ca in seara asta va dau de baut!!!

vias spune:
si acum parca ar merge si o muzica buna 

My_Lady0091 spune:
camy!
Blackmoon Lady&lipishtocul

Laura B spune:
Pishko, ce dulce trebuie sa fie fetita! Cand ajungeti acasa?
Allexa, si eu trebuie sa ma vopsesc. Nu m-am hotarat insa daca azi sau maine. Apoi o sa merg sa ma tund- trebuie sa-i fac ceva la parul asta, ca nu-l mai suport asa ![]()
Lady,
o sa va tin la curent cu bicileta. Deocamdata ne-au spus ca incerca sa o reprogrameze in aceeasi zi, dar la sfarsitul programului.
Cum ti-a iesit parul azi?
Cand primiti rezultatul la analize?
Getik, cu multi ani in urma, mi s-a desfacut si mi-a alunecat de la mana fara sa-mi dau seama un ceas la care tineam mult. Am crezut ca e pierdut. Mama insa nu s-a lasat, a refacut parte din drumul meu pe jos si... l-a gasit destul de repede, nu foarte departe de casa. Nimeni nu-l luase. Asta se intampla in Bucuresti, pe o strada destul de circulata. Eu zic sa incerci barem sa intrebi la sala de dansuri.
Spor la treburile de primavara!
A_driana, pai ai motive sa fii optimista: o sa scapi in curand de starile de rau.
Busy, eu la costume de dans sportiv chiar nu ma pricep. Te-ai uitat si pe ebay?
Camy,
sa nu mai faci asa ceva. Pai cum, sa ne parasesti tu?
Ce o mai fi facand Sunshine? Tiusca?
Fetelor care nu au mai scris de mult, dati barem un semn ca sunteti bine.
vias spune:
'neata
bunaaaaaaaaa pt toata lumea!!
vias spune:
nu va parasesc mai, nu va parasesc nicicum..![]()
si acum..back to work 

- sa fii sanatoasa, vesela, cuminte si norocoasa.
de
5 ani.