Inscrieri gradinita 2011-2012 - se mai da spaga?!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

La gradinitele la care am fost eu scria ca "cererile depuse intre data de 02-31 mai 2011 vor fi rezolvate daca vor fi retragerii ale copiilor".eu nu inteleg euy am sunat la gradinita"Electromagnetica" si mi-au spusca toate dosarele care au fost depuse au fost acceptate si acum scrie altceva.Eu numai inteleg nimic.Poate ma lamuriti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiy spune:

Locuiesc exact langa gradinita 64 Floare de Colt, Am depus dosarul in prima zi de inscriere. La afisare am aflat ca a fost respins:m apartine de gradinita nr 3. Acolo ni s-a spus clar ca apartinem de 64. Sui trei copiii din blocul meu sunt la 64.
Am fost la directoare care m-a tratat execrabil: nu apartine. Zic 'doamna, apartine de aceasta gradinita. am copii in bloc care sunt aici.'
' a aprtinut pana anul trecut'
Pai si atunci strada mea la ce gradinita e arondsata?
nu stiu, si a dat din umeri.
Apoi a dat-o la intors: nu avem locuri. Ce, nu stiti ce multi copii raman pe dinafara? Unul in plus nu mai conteaza!
- raspuns de directoare.

Locuri au fost, dar ocupate de altii care au dat spagi si vin de la distante mari la aceasta gradinita. N-am nimic cu nimeni, dar mi se pare normal ca cei care intrunesc primul criteriu - sa locuiasca in zona- sa fie admisi la gradinita.

Am facut contestatie la Inspectorat.

Mergi la inceput

AM o intrebare: trebuie sa-mi dea o hartie ceva din care sa rezulte ca nu l-au admis la gradinitya respectiva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MIRCLAU

buna ziua
deci concluzia dupa toate cele suportate si dupa toata alergatura
am fost astazi la gradinita de cartier de care va spuneam si erau afisate listele cu copii admisi,12 copii dintre care am recunoscut si eu vre-o 4,2 copii care sunt cu fi-mea la cresa si 2 care stau la 2 strazi distanta de mine,la toti copii inscrisi scria ca au frati in gradinita,2 dintre copii care ii cunosc personal nu au frati in gradinita ,au avut acum un an adica fratele deja trece clasa a2a anul asta iar inca un baietel care implineste 3 ani abia la anul in februarie sau martie ceva de genul,si acum eu sunt hotarata sa fac ceva cu aceasta d-na directoare care taie si spanzura pt ca este sustinuta de undeva de fff sus,vreau sa fac o reclamatie la inspectorat sau ceva care macar sa o mai linisteasca un pic,pt ca toti parintii care chiar daca au reusit sa inscrie copii cu spaga sau cum tot sunt nemultumiti de ceea ce face si cum se poarta....
problema este ca eu am nr de inregistrare 120 pt ca in prima zi cand am fost nu a vrut sub nici o forma sa imi primeasca dosarul si mi-a vorbit chiar frumos,mi-a zis ca i-a obligat de la minister sa aiba maxim 20 copii in grupa si eu ca fraiera am crezut si am plecat mai departe afland peste vreo 3-4 zile ca de fapt se pot depune dosarele acolo ca sunt obligate....ma rog...sunt asa de scarbita de sistemul asta dar nu vreau sa ma las batjocorita mai ales ca stiu sigur cum sta treaba

deci cine ma poate ajuta sa ma indrume care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez si cum sa fac sa nu fiu iar mintita pt ca aceasta d-na chiar are pile mari si este posibil ca eu o nestiutoare sa dau de vreo cunostinta de-a dansei si sa ma "abureasca"

va multumesc mult

MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si de maria-lavinia 14.08.2009

la Floare de Colt aceeasi situatie. In plus, s-au trecut adresele numai celor respinsi; la cei admisi -nimic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crialex06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiy

Locuiesc exact langa gradinita 64 Floare de Colt, Am depus dosarul in prima zi de inscriere. La afisare am aflat ca a fost respins:m apartine de gradinita nr 3. Acolo ni s-a spus clar ca apartinem de 64. Sui trei copiii din blocul meu sunt la 64.
Am fost la directoare care m-a tratat execrabil: nu apartine. Zic 'doamna, apartine de aceasta gradinita. am copii in bloc care sunt aici.'
' a aprtinut pana anul trecut'
Pai si atunci strada mea la ce gradinita e arondsata?
nu stiu, si a dat din umeri.
Apoi a dat-o la intors: nu avem locuri. Ce, nu stiti ce multi copii raman pe dinafara? Unul in plus nu mai conteaza!
- raspuns de directoare.

Locuri au fost, dar ocupate de altii care au dat spagi si vin de la distante mari la aceasta gradinita. N-am nimic cu nimeni, dar mi se pare normal ca cei care intrunesc primul criteriu - sa locuiasca in zona- sa fie admisi la gradinita.

Am facut contestatie la Inspectorat.

Buna,Mirela.
Imi pare rau ca nu ai reusit sa-l inscrii pe Luca,desi aveai tot dreptul...sper sa rezolvi ceva cu contestatia,desi,sincer ma cam indoiesc.
Daca nu ti se pare prea departe,incearca sa vorbesti la gradinita unde merge Cris,la 38,pe Odobesti.Doamna directoare e o draguta,si daca-i spui situatia,poate reusesti ceva.
Le cunosc pe educatoarele care vor lua grupa mica in toamna,si sunt de nota 10.
Multa bafta iti doresc.

PS:nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut Luca...ce repede a trecut timpul!

Un pupic de la Cris pt voi.

Mergi la inceput

Multumim si noi va
Da, a crescut si e tare neastamparat
Gradinita Odobesti e cam departe de noi; am sa incerc si acolo.
Eu totusi sunt naiva si inca mai sper sa pot rezolva situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Mamiy, si eu locuiesc in cartier, si am si eu copii in bloc care sunt la Floare de Colt, desi nu prea am apartine de aceasta gradinita. Eu nu am depus dosar aici, pt ca stiam ca este bataie pe locuri, ca se vine si din alte sectoare, ce sa mai zic de strazi nearondate. Si eu ti-as recomanda sa mergi la 38. Directoarea de acolo chiar este o draguta, si din cate am inteles din cei admisi s-au mai retras cativa, tot asa care au fost admisi la mai multe si in final au renuntat la asta. Poate gasesti si tu un loc in vreo grupa. Chiar daca iti este putin mai departe de casa eu zic ca se merita sa incerci. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

noi suntem norocosi: Dudu a fost admis la "Oxford".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

deci si eu sunt curioasa cand ma duc la inspectorat trebuie sa am o foaie din care sa rezulte ca nu a fost acceptat la gradinita respectiva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Buna. Eu cred ca nu trebuie sa ai nici o hartie scrisa, tu faci reclamatia si ei au obligatia sa verifice la gradinita. Mult suces.Sa ne tineti al curent

Mergi la inceput