Nasterea la Arcadia - Iasi (3)
Raspunsuri - Pagina 3

copiloi spune:
Multumesc mult pentru urari!
Nu am nascut inca (emoticon care ofteaza)...
Azi implinesc 40 s.
Contractii nu (mai) am, doar ca mai elimin din dop.
Astept .
Imi fac griji ca bebitza are circulara de cordon si mi-e frica ca tot nu vrea sa iasa...
AlynaB, bafta maine la control!

andreea_mdm spune:
Imi poti spune cum stii ca ala e dopul? is tare curioasa sa stiu la ce sa ma astept cand va fi! Cum arata?
...asteptand o minune in viata mea!30w+
Daria-Maria

AlynaB spune:
copiloi felicitari pt cele 40 de sapt..... Ce ti-a mai spus la control? Te mai lasa mult dupa 40 de sapt??? Cand te mai duci?
Multa bafta si nastere usoara ! Hai ca tu chiar nu mai ai mult, e vorba doar de cateva zile. O sa fie bine !!!!
Multumesc pt urare! Am si eu mari emotii pt maine

copiloi spune:
andreea, din cate am mai citit, dopul asta poate arata in mai multe feluri . La mine a fost la inceput ca o sangerare (maronie), ceea ce m-a speriat, caci ma asteptam sa fie mai gelatinos, mai compact (scuze de detalii). Dar apoi, a fost "ca la carte", gelatinos, maro...din ce in ce mai putin cantitativ...
Alyna, la ultimul control (luni) doctorita mi-a spus sa o sun cand ma internez la arcadia . Nu mi-a dat un pronostic privind ziua nasterii...acu eu astept, daca pana maine tot nimic, poate o mai sun sa vad ce zice...

copiloi spune:
Maine merg sa ma vada doctorita. Mi-a repetat ca faptul ca placenta e de gradul 2-3, necalcifiata, explica de ce nu se declanseaza inca nasterea.
In rest, nu va mai spun cum suna telefoanele (al meu, al sotului, fixul) ca sa fiu intrebata daca am nascut

AlynaB spune:
Buna fetelor! M-am intors si eu de la control....Nimic nou, nici o schimbare, totul e la locul lui. Mi-a spus ca nu are cum sa ma ajute nici medicamentos daca nu mi se deschide colul. Deocamdata mi-a coborat f putin burtica, in rest nimic. Mai asteptam pana joia viitoare.....

camiki spune:
Nuuuu,n-am nascut,oricum e binevenit de acum,ca a trecut 8 martie.Tu Alyna ce ai facut azi la control?Cum a mai ramas?Pe cand ?

camiki spune:
Scuze,acum am vazut ce ati mai postat.Sant asa ametita,m-am si virusatDeci mai ai de asteptat si tu.