Enel Muntenia

Enel Muntenia | Autor: Mickyyy

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca panica e cuvantul potrivi, dar chiar am nevoie disperata de un electrician de la Enel, sau orice alta relatie care sa ma ajute sa-mi recapat "curentul"

Ieri dimineata din cauza unei defectiuni, s-a oprit curentul doar la mine in apartament. Am anuntat constiinciosi problema, am primit un numar de sesizare si promisiunea ca in maxim 11-12 ore se rezolva.

Au trecut mai mult de 24, si tot ne duc cu zaharelul, ca in maxim 45 de minute, ca in 2 ore, ca pana la ora 3..... iar eu nu mai rezist inca o noapte cu 3 copii mici la lumina lumanarii!!

Deci, daca cunoasteti pe cineva care sa ma poata ajuta rapid, va raman datoare!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

nu ai pe cineva in familie sau pe scara suficient de priceput, astfel incat sa-ti verifice sigurantele de la tabloul electric, atat la cele din apartament, cat si la tabloul general ?
mie mi s-a intamplat ceva similar, se arsese siguranta de la tabloul principal, am avut noroc cu vecinul de alaturi care este electrician de meserie si a schimbat-o rapid...daca stateam dupa cei de la Electrica...cine stie cate ore sau zile ar fi durat..

poate era mai bine sa-i anunti ca s-a defectat contorul si ca nu vrei sa fii acuzata ca furi curent, ia sa vezi ce repede ar fi venit sa ti-l schimbe

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Problema nu e ca nu as gasi pe cineva priceput, cred ca si barbata-meu ar fi fost in stare sa verifice sigurantele, problema e ca panoul central este incuiat cu multe lacate de cei de la Enel, si nu ai voie sa umbli acolo fara acordul lor. Am mai avut o problema asemanatoare in trecut, si chiar ne-am certat cu ei sa ne lase o cheie de la panou, in caz de ceva si n-au vrut.

Oricum, au ajuns acum 5 minute, intr-un final, la mai bine de 30 de ore de la incident !! Sper sa se si rezolve.

Mergi la inceput