Pufi iubiti de ian-feb 2010 (231)
Raspunsuri - Pagina 6
sorina_bz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Ce tare! Ce ati servit? Mallul ala cu C&A si cu carrefour? |
Nope, in celalalt mall, Galleria, am dus maimutzica la Leonardo, la shopping de .."shoes"...cum sade bine fetelor...

Trebuia sa-i iau niste incaltari intermediare, intre ghete si pantofi...am gasit ceva de la chicco, dragalase, crem, cu arici. Are o labutza tare dificila, dolofana si scurtutza, si musai trebuie probata...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
al3csa spune:

Ne mai tineti minte?
Eu sa stiti ca va cistesc nu constant dar o data la 2 zile cam asa mai arunc un ochi si mai citesc printre randuri .. ca randuri nu prea am timp
.
Am pus si noi 2 pozici ... cea de la un an nu e foarte rasarita dar mi-e taare draga si cred ca asta conteaza cel mai mult .. Noi avem o problema, Yannis nu rade la poze mai niciodata pt ca vede aparatul si se blocheaza
...
Noi suntem bine .. sanatosi .. am trecut iarna fara nici o raceala .. fara nici un pic de febra si fara maraieli
.. sunt o fericita asa-i?![]()
Nu avem dinti in plus .. nu ne-a dat nici o masea ..
In schimb mergem de-o manuta .. am avansat
Cred ca suntem ultimii nemargaciosi de aici dar eu nu ma sperii nu ma panichez .. mi-e bine asa si sunt f fericita alaturi de el ... stiu cum era si stiu cum e acum 

A si vreau sa mai zic ceva:
Alexutza Doamne cat de tare te invidieeeeez!!! Sunt verde !!!! Te duci la greci la cladura ... nu o fi canicula dar sunt vreo 15 grade numa bine de plimbaaaat! 
De abia astept sa treaca zapada asta tampita de care m-am satuuura vreau caldura sa pot sa-mi scot si eu copilul mai subtire imbracat sa se poata misca si el in voie
.
Ruxita spune:
al3xa v-ati operat? cum a decuras totul? felicitari pt iarna fara febra, muci &co... toate te invidiem sincer!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
simplicity spune:
Bubu si eu ma bag la chec si cafeluta
...
Sorina sa poarte sanatoasa Iris papuceii
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"War is like love it always finds a way."
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplicity Bubu si eu ma bag la chec si cafeluta ...Sorina sa poarte sanatoasa Iris papuceii |
Multumim mult!Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
Al3csa, felicitari pentru achizitiile lui Yannis. E un baietel mare, frumos si sanatos
. Ferice de voi, fara maraiala...
Ca iarna am trecut-o si noi fara boli, muci si febre, dar cu maraiala la greu.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
al3csa spune:
| citat din mesajul lui Ruxita al3xa v-ati operat? cum a decuras totul? felicitari pt iarna fara febra, muci &co... toate te invidiem sincer! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Nu ne-am operat ca avem putzica prea mica .. ne-a chemat peste 6 luni ... Vedem atunci daca suntem in standarde
simplicity spune:
Am vazut-o pe Iris mergand 

....ce frumos "alearga" ea
;ai o voce tare frumoasa Sorina,imi aduce aminte de casa,foarte frumos filmuletul
Mami de
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui simplicity Am vazut-o pe Iris mergand ![]() ![]() ....ce frumos "alearga" ea ;ai o voce tare frumoasa Sorina,imi aduce aminte de casa,foarte frumos filmuletul![]() |
Ooo, multumim
..eram eu cam nelamurita, daca merge sau nu...
Mie mi-a parut rau ca ma.."aud"...n-am gasit o secventa fara "trancaneala"...
simplicity spune:
Sorina si eu in toate filmuletele cu Ariana vb,daca ea nu vb trebuie sa se gaseasca cine,nu?![]()
Mami de