Prietene la bine si la greu - 110

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Many, hai ca 4 sapt s-au dus, mai ai putine pana in semII
Ce au zis neamurili de veste??

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 14+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ziua si de la cluj!!

sunt contratimp asa ca spun atat doar :felicitari din toata inima ,many!!!!DD sa va ocroteasca pe tine si pe sambarurelul(-ii) din burtica!!! sa fie intr-un ceas bun!!!

apropo,nu ne-ai spus cum te simti(sau nu am vazut eu)..ceva simptome?!

sper sa reusesc sa intru mai tarziu dupa ce adorm piticul din dotare...

O seara faina in continuare!!!! va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Many, hai ca 4 sapt s-au dus, mai ai putine pana in semII
Ce au zis neamurili de veste??

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 14+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Ce neamuri, nu am spus la nimeni, nu stiti decat voi, prietenele mele si mama. LA prima sarcina am batut toba in juma' de tara si apoi cand ma intrebau ma saturam de plans. Dupa 12 sapt. probabil o sa spunem. Nici lui tata nu pot sa-i spun ca si el a plans pe unde ajungea si spunea ca nu crede ca mai apuca sa-si vada si el nepotii. Acum cand se uita la Vlad zice ca viseaza.

Nu am simptome, sau nu clare, ma inteapa cate un ovar, dar am zis ca este trauma punctiei. Azi m-a incercat greata, dar cred ca am mancat ceva naspa, este prea devreme. M-am uitat in jurnalul de sarcina cu Vlad si la 5 sapt. si cateva zile statea in perfuzii de rau ce imi era.

mami de Vlad (29.10.2009) si 4+
Multumesc Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina
La Timisoara cardiologul a zis ceva de genul "l-a vazut un ortoped?" si cu toate ca nu asta este acum urgenta mi-a ramas pata pe creieras daca este sau nu o problema ca tine piciorusele ca Charlie Chaplin. Asa ca pe viitor cred ca vom merge si noi la ortoped si chiar nu aveam idee la cine sa mergem.

Pentru picioruse a la Charlie Chaplin se face kineto. Sotul meu are asa, dar acum vreo 32 de ani, asta nu era o problema. Eu il cert de ce sta asa, dar dupa atatia ani, nu se mai poate schimba. Nu-ti inchipui ca este identic ca la Chaplin, doar ca sta cu ele mai departate decat un om normal. I-am mentionat la kinetici si ei mi-au spus ca trebuie kineto pt picioare a la Chaplin sau pt picioare cu varfurile in interior. Inspre interior sunt mai dese.
Nu cred ca ar strica sa suni la Kinetobebe si sa intrebi despre problema asta. SPune ca vrei sa stai de vorba cu un kinetic despre asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Sabi face Lego

pup, revin dupa ce o adorm

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Dragele mele, va salut la ceas de seara si trebuie sa spun ca ma bucur din toata inima mea mare pentru Many . Sa ai sarcina usoara, dusa la termen, ma gandesc mult la tine si strang tare tare din pumni.No, poftim, toata ziua am avut in minte asa "cand intri pe forum, daca apuci, sa ii spui la ... ca .., la ........ ca......... si la......ca.........". Acu o tin minte doar pe Many.Am vazut poze de pui dragi si frumosi Noi venim dupa 3 zile de febra, rosu in gat, am refuzat antibioticele si i-am dat fetii doar un siropel pentru inflamatii, insa de ieri s-a umplut de niste bube de mi s-a oprit inima. Am cautat poze de roseola, nu seamana, asa ca dimineata am fugit iar la pedi, cica "asa e virusul asta, trec in 2 zile". Chiara e in greva totala a foamei, plange din orice, si acum sta si zgarie usa camerei in care stau pitita si zice "mama", apoi merge la usa si zice "ciacia". azi am primit ca tratament un spray homeopat pentru gat si vedem cum evolueaza. Chiar stau sa-mi amintesc si nu-mi vine, asta e, poate maine. Va pup fara exceptie Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

mmm, Lumi nu te am la friends, asa ca n-am vazut pozele... E drept ca eu nici nu ma dau pe facebook deloc...
Da, cand il las cu taica-su nu ma simt aiurea ca plec de acasa, nici cand il las cu mama. In schimb mi-a fost un dor de el ieri.... oau! mai ales ca majoritatea invitatilor la botez erau cu copiii dupa ei...

Raluci si mie mi-e pofta de sfintisori, de aia ca la Moldova, ci miere si nuca . Mie astia murati in apa nimic nu-mi zic .
Auzi sa-l rogi pe Bubu sa ne faca si un horoscop de dimineata

Many hang on, noi suntem aici cu galeria pt primul trimestru. Si pentru primele 9 luni . Si pt nastere.

Ancutza mooooama ce rabdare are Sabi si ce bine se descurca . Bravos!

Andre ce bine ca ati sarit antibioticul . Deci si la voi se arunca doctorii fuga la antibiotice, ca trebe ca nu trebe? . Greva trece mami, odata cu bubitele, ai sa vezi , bine ca n-a fost nimic altceva.

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Monis,Raluci eu fac maine seara(a se citi dupa 20.30,dupa ce se culca seful meu iubit=Geo) din aia moldovenesti(sotul e topit dupa ei.ii fac cu coca de cozonac.astia imi ies mereu,cozonacul ba).
Miercuri dimineata fac si din aia cu zeama(de fapt pe la noi astia se mananca).Sotul a mancat cu zeama dupa ce ne-am casatorit noi.La mama lui nu manca decat moldovenesti.Eu pe astia cu zeama ii fac cu nuca,cacao si scortisoara,cu miere sau zahar si ies foarte buni.
Andre ma bucur ca esti prin zona.

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Many!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Salutare, fete dragi!

Noi am avut joi si vineri sarbatori nationale asa ca am profitat de zilele libere si am plecat intr-o mini-vacanta la munte, la zapada, pt ca in oras nu am avut deloc anul asta.

Astazi am revenit in fortza la lucru, iar acum sunt intr-o mica pauza. (pauza pana vine sotul cu cioco si Cola, ca ni s-au terminat proviziile si ma doare din nou capul ) Am reusit sa ajung cat de cat la zi cu cititul si urmaritul filmuletelor/pozelor cu fulgusori superbi si isteti foc!

Lyly, e absolut mortal Alexutul in costum. Unde ai gasit asa costum fain, marime atat de mica? Ca eu nu am vazut pe aici asa ceva...

raluci si ancutz, m-am topit dupa Bubu si Sabi.

pt Andre, pe care ma bucur sa o vad in "peisaj". Multa sanatate Chiarei!

Si...O MIE UNA DE FELICITARI, IMBRATISARI SI PUPATURI PENTRU SCUMPA DE MANY si bebele din burtica.
Ma bucur tare, tare mult pentru tine, si ma rog sa fie o sarcina usoara, fara probleme, cu un copilas sanatos (unul sau mai multi... ). Sa dea Dumnezeu sa treci cu bine nu doar de semestrul I, ci de toate cele 40 de saptamani, si la iarna sa mai tii un fulgusor/doi in brate.

Am o intrebare: am fost mustruluita de neamuri binevoitoare ca in loc de lapte dau apa chioara copchiului. (adica: lapte UHT cu grasime 3,5 sau 3,2 in cel mai rau caz). Cica tot laptele asta UHT nu este bun, pt ca procesul in sine elimina orice este bun din lapte (vitamine si toate alea...ca nu mai pricep...). Asa ca, mi s-a recomandat sa iau lapte pasteurizat, insa sa nu fie UHT. Stie cineva sa ma lumineze? Plizzzzzzzzzzz!!!
Eu parca pe aici am citit ca asta UHT e recomandat copiilor mici, asa ca nici nu mi-am facut probleme. Acum sunt fff aglomerata cu munca si nu am timp sa fac sapaturi pe net sa vad ce si cum e cu UHT-ul asta. Daca ma poate ajuta cineva, fac cinste.

Asa multe as vrea sa spun/scriu, dar mi s-a terminat pauza si mai am de lucru pt seara asta.
Va pup pe toate, fara exceptie.

Mami de Timi nazdravan si 16+

Mergi la inceput