Pestisori... pestisori... "LMA!" (66)
Raspunsuri - Pagina 8
My_Lady0091 spune:
multumesc pentru primire.va dura ceva pana voi incepe sa va "cunosc"
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI DENISAM!!!
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
carmaw spune:
Fetelor la doua zile dupa aniversarea mea,mamica mea scumpa si discreta dispare din viata mea.
Sunt la pamint.:(
Tethys spune:
Offf, Carma ! Sincere condoleante si-ti doresc multa, multa putere ca sa treci cu bine peste aceasta durere ce te incearca acum. Noi suntem alaturi de tine ! Oricand ai nevoie de noi, pentru o vorba buna, suport moral, sau orice altceva, stii unde sa ne gasesti. Doamne-Doamne s-o aiba in paza pe mama ta! Condoleante .
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~
daniela_daneza spune:
citat din mesajul lui carmaw Fetelor la doua zile dupa aniversarea mea,mamica mea scumpa si discreta dispare din viata mea. Sunt la pamint.:( |
Sincere condoleante ! Dumnezeu sa o ierte !Tie multa , multa putere ca sa treci peste toate si gandeste-te ca ea acum este intr-un loc mult mai bun si fara suferinta sau durere! Daca ai nevoie de ceva si te pot ajuta nu ezita sa spui!
nicoll_mada spune:
Condoleante din tot sufletul Carma!Sufletul mamei tale si-a gasit linistea,tu trebuie sa fi tare si sa depasesti durerea pentru dumneaei.Suntem langa tine si trimitem gandurile noastre sa fie suport pentru tine!Dumnezeu sa o odihneasca!
nicoll_mada spune:
Ely La Multi Ani!!!Sa ai parte de sanatate,bucurii si multe realizari alaturi de frumoasa ta familie!
Eu acum am venit de la scoli,afara e urat,dar azi ma simt ceva mai departe de butoi!
Cryna smecher de tot Robert!Dar sunt atat de dulci in naivitatea lor!
S-au trezit si mandrutele mele,merg sa mi le rasfat putin,ne vedem mai tarziu!