Pestisori... pestisori... "LMA!" (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

buna-ziua.ma primiti si pe mine in grupul vostru?

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

* Casatoria dintre batranul fermier si tanara sa sotie nu decurgea prea bine si, de aceea, batranul s-a hotarat sa se duca la medic, pentru a vedea ce este in neregula cu el. Dupa consultatie, doctorul i-a spus:
- Data viitoare cand te afli pe camp si simti o dorinta fierbinte pentru sotie, nu mai astepta pana la pranz sau pana seara, ci pleaca imediat spre casa!
- Am incercat si asa - a spus fermierul - dar pana ajung acasa sunt atat de obosit, incat nu mai pot face nimic.
Doctorul s-a gandit o clipa si a spus:
- Atunci ia-ti cu tine pusca si imediat ce simti ca esti in puteri trage un foc si spune-i ca, atunci cand aude un foc de arma sa vina ea repede la tine.
Dupa cateva saptamani, doctorul si fermierul s-au intalnit pe strada,
iar doctorul l-a intrebat:
- Ei bine, cum a fost?
- Foarte bine, in primele trei zile... apoi, s-a deschis sezonul de vanatoare si de atunci nu am mai vazut-o!!!

* Patronul unei companii discuta cu un tanar care cauta de lucru:
- In primul rand, firma noastra este obsedata de curatenie, zice patronul. V-ati sters picioarele pe covoras inainte de a intra aici?
- O, da! Bineinteles...
- In al 2-lea rand, continua patronul, cerem colaboratorilor nostri sinceritate. Nu exista niciun covoras la intrare...

* O planeta trece pe linga Terra si o intreaba:
- Ce mai faci, soro? Nu te-am vazut de milioane de ani!
- Nu prea bine... Stii... mi-au iesit Homo Sapiens...
- Nu te ingrijora, o sa treaca! Am avut si eu!

* Un tanar scotian suna la HOT LINE :
- Buna iubitule, spune tipa.
- Buna scumpo, raspunde el.
La care tipa spune :
- As face orice pentru tine!
El raspunde:
- Bine, atunci inchide si suna-ma tu!

* Se intalnesc doua femei maritate.
- Ai o rochie frumoasa! De unde ai cumparat-o?
- De la cel mai scump magazin. Este penultimul strigat.
- De ce penultimul?
- Pai, ultimul va fi al sotului meu, cand va vedea cat am dat pe ea!

O dupa-amiaza placuta tuturor !

~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

buna-ziua.ma primiti si pe mine in grupul vostru?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Bineinteles . Orice sireneta e binevenita aici . Lasa-ne datele tale (ziua si luna in care te-ai nascut), ca sa te trecem in listuta si te asteptam la vorba . O zi frumoasa !

Revin ceva mai incolo pe aici, sirenetelor... sa vad cine mai apare la vorba, daca nu ati ramas uitate pe afara, furate de vremea asta frumoasa ... plimbari placute la toate si un sfarsit de sambata fain !

~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

my_lady0091(alina),DN:27.02.1985, ora 07.30 cu Marie Rebecca Ayanna (DN:29.11.2009),ora 20:20

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna ziua!

In primul rand cu scuzele de rigoarae urez La multi ani DANUTEI ! Sa fii sanatoasa , fericita si implinita si toate dorintele sa se implineasca !

Ieri nu am intrat ca am fost la un interviu , al doilea la o firma .Vreau sa va spun ca un interviu f f ciudat si dur , facut cumva si dupa niste reguli feng-shui ....ziceai ca te angajeaza la nasa nu la o prapadita de firma ca sef de magazin accesorii mobila .. multi tampiti pe lumea asta .. dar este o experienta ....vom vedea .... si aseara am fost la teatru ..o comedie la teatrul evreiesc ....

Bine ai venit in baltutza , Lady!

vA SARUT SI O DUMINICA FRUMOASA !..IN SFARSIT E SOARE ...

Mergi la inceput

Ziua buna si de la mine tuturor!

Lady, te-am trecut in listuta .

Dany, cam ciudat intradevar interviul tau dar, asa cum ai zis, il adaugi la experiente de viata ... sa-ti fie de bine activitatile teatrale si... o zi frumoasa si cu mult soare sa ai si tu .

La noi, soarele se cam ascunde dar e bine, caldut, canta gugustiucul de vreo cateva zile... e frumos ...

Celelalte sirenete ce mai zic? Ce mai fac?

O duminica placuta si relaxanta tuturor !

~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Seara buna!

Lady bine ai venit in baltuta!

Dany multumesc pt urare Si mult noroc la interviuri!

La noi a fost foarte cald azi si frumos,asa ca am stat cateva ore pe malul Streiului,la Calan,cu niste prieteni.Si Miru s-a bucurat mult de statul afara la aer curat,a zburdat de numa pe acolo..
O seara faina in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Zi buna si de la mine!
Danuta La mUlti Ani,sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!Scuze de intarziere,dar sunt din tot sufletul!

Fetelor...in afara de faptul ca am fost la scoala de joi pana sambata,am cazut putin si in butoiul ala mare si...adanc.Dar am zis ca e musai sa ma scutur si sa ma ridic la suprafaya.
Dany cand imi spuneai ca e greu pe piata angajarilor,nu ca nu te credeam,dar sigur nu aveam notiunea cea reala.Cat despre interviul la care ai fost,macar sa fie cu folos,ca nebuni sunt multi pe fata pamantului.
Cryna probleme cu site-ul am mai intalnit si eu,ba chiar iimi arata ca trimte mesajul,pt ca apoi sa nu-l gasesc.Mde,de ome facut si el,se mai defectaeza.
Lady fi binevenita!
Carma tu ce faci,cum te mai simti?
Si la noi e frumos,cald si deja fetele stau afara destul de mult.Cat am asteptat soarele...
Si avem si o surpriza pentru voi,dar amanam prezentarea pana mai tarziu.Acum va ,dupa amiaza placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Si acum sa va aratm despre ce e vorba.

http://community.webshots.com/album/579903037tToMsf
Asteptam sa ne spuneti cum vi se pare

Mergi la inceput

Nicoll, eu nu vad nimic ...

<<We're sorry...
...due to a high volume of page requests, this Webshots page is not available right now.

If you are looking for a photo, it is possible that the photo has moved or no longer exists.

If you are in the process of creating an album, please be assured that your data has been sent to our site. You may try refreshing the browser window or reloading the page in a few moments.>>

~~~~~~~~~~~~~~
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput