Pestisori... pestisori... "LMA!" (66)
Raspunsuri - Pagina 13
Tethys spune:
Si, sa va las totusi si niste zambete :
* Intr-o zi sotul vine mai devreme acasa si uimit o gaseste pe nevasta-sa cu amantul ei. Surprins, acesta ii spune amantului:
- Sunt un om relativ calm... hai in camera cealalta sa discutam.
Amantul, bucuros ca nu are probleme, se duce in camera de alaturi si sta de vorba cu sotul femeii ca de la barbat la barbat...
- Fii atent ce facem, zise sotul. Voi trage doua focuri de arma in aer si ne vom preface morti... la cine va veni nevasta-mea acela o va pastra!
- OK.
Sotul trage cele doua focuri de arma si din camera de vizavi se aude:
- Costele, iesi de sub pat ca s-au impuscat dobitocii aia!!!
* Un medic a iesit la plimbare si a vazut o babuta stand pe o banca. Medicul i-a spus:
- E imposibil sa nu observ fericirea de pe chipul dumneavoasta. Care este secretul dvs.?
Ea ii raspunse:
- Lucrez in domeniul bancar, nu ma culc pana la 2 noaptea, timp in care concep strategii si fac scheme de vanzare, ma trezesc pe la 6 dimineata ca sa ajung la timp la servici. Nu fac sport, nu ma distrez si nici nu am viata sociala. La sfarsit de saptamana lucrez intruna revizuind noile strategii, evaluari, si daca e sarbatoare, de asemenea, nu iau micul dejun, pranzul si nici cina pentru ca nu am timp. Sunt mereu stresata din cauza schimbarilor, tintelor si a sedintelor.
Medicul i-a raspuns:
- E extraordinar! Nu pot sa cred. Ce varsta aveti???
- 34, ii raspunse babuta!
* Dupa 50 de ani de casnicie, el moare. La scurt timp, moare si ea si ajunge in rai, unde-l vede pe el.
- Dragule, ce bine-mi pare sa te regasesc!
- Lasa-ma-n pace! Contractul a fost foarte clar: "Pana ce moartea ne va desparti"!!!
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~
Tethys spune:
* Un tanar preot trebuia sa tina prima lui slujba, drept pentru care era extrem de emotionat, chiar simtea panica. Atunci, superiorul lui, Episcopul, vazandu-l atat de stresat, l-a sfatuit ca inainte sa se urce in amvon pentru predica, sa puna un paharel de tarie in paharul cu apa, ca sa se relaxeze si sa aiba curaj. Preotului i-a mers nemaipomenit in prima lui slujba dar, cand a ajuns acasa a gasit pe masa o mica scrisoare din partea Episcopului in care acesta zicea:
"Draga Parinte, Fiule – Ma bucur foarte mult ca ti-a mers atat de bine in prima ta slujba si ca ai tinut cont de sfatul pe care ti l-am dat dar, trebuie sa-ti fac anumite observatii:
1. Din acel pahar cu apa trebuia sa iei mici sorbituri, nu sa-l dai pe gat dintr-o data.
2. In acel pahar cu apa nu se pune nici gheata, nici felii de lamaie. In plus, eu ti-am spus sa pui putina tarie in paharul cu apa, nu invers...
3. Nu se foloseste Biblia ca suport pentru pahar.
4. Nu poti sa te stergi la gura cu sutana.
5. Poruncile lui Dumnezeu sunt 10 nu 12.
6. Iar apostolii sunt 12 nu 10.
7. Cand vorbesti despre cruce nu poti sa spui ca e acel T mare de deasupra altarului.
8. Cand vorbesti despre Isus si apostoli, nu poti spune ca e "Fiul si banda lui".
9. David l-a invins pe Goliat cu o prastie si o piatra, nu poti sa spui ca "i-a zburat c_ r _l cu dinamita".
10. Cand vorbesti despre Iuda, nu poti sa-l numesti "bulangiu".
11. Tatal, Fiul si Sfantul Duh nu sunt Batranul, Juniorul si Stafia.
12. Nu e frumos sa-l numesti pe Papa - "Nasul".
13. Faraonul i-a trimis pe evrei in pribegie, nu in p_ _ _a ma-sii.
14. Eva i-a dat lui Adam un mar, nu i-a cedat.
15. Magdalena a fost o pacatoasa, nu o c_ _ _a.
16. Initiativa de a invita publicul sa aplaude a fost buna, dar a fost exagerat sa-i inviti sa danseze Macarena, sa faca trenuletul si sa o inviti pe Sora Daniela sa faca striptease.
17. Apa sfinta se foloseste pentru a binecuvanta, nu pt. a-ti racori ceafa.
18. "Casuta" aia este confesionalul, nu toaleta.
19. Pasticul se distribuie crestinilor fara Nutella.
20. Cel de pe cruce era Iisus Cristos si nu Che Guevarra.
21. Pacatosii, cand mor, se duc in Infern, nu in "aia a ma-sii".
22. Vezi sa ai mereu chilotii pe tine si, cand e cald, evita sa-ti faci aer cu sutana.
23. Iti amintesc ca slujba trebuie sa dureze circa 1 ora si nu doua reprize de 45 de minute fiecare, iar cel care era asezat langa tine si pe care l-ai numit "travestit cu fusta rosie" eram eu.
In rest... a fost bine..."
( ) (sper sa nu ma trazneasca nimeni... de acolo... de sus... sau din alta parte... pentru acest banc ... si mi se pare cunoscut, oare vi l-am mai pus cumva , mai de mult? Hmmmhhh...)
Si de amu... ... .
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
Cryna , multumesc de raspunsul prompt!
Azi este sarbatoarea " Bunavestire" si este dezlegare la peste ...adika la noi ....pofta buna !
Tethys spune:
Dany, cu mare placere .
Eu n-am chef de peste azi asa ca, o sa vad eu ce papam la pranz ... ceva de facut rapid , ca-s cam fara prea mare chef de stat pe la bucatarie prea mult azi ... oricum, pofta mare tuturor , indiferent ce anume mancati ...
Si ce vreme frumoasa e afara ... se aude iar gugustiucul si e soare ...
Hai ca iar... mai ziceti si voi ceva!!! &
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~
Tethys spune:
Banui ca, acum, ori inca mai stati la masa , ori va pregatiti de siesta sau de plimbari ... asa ca, nu va mai chem pe aici ... intru mai pe seara din nou, sa vaz ce ati mai facut ... ma duc si eu la ale mele....... o dupa-amiaza linistita si relaxanta tuturor sirenetelor !
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~
daniela_daneza spune:
Neatza! trezirea ... ca azi e frumos si cald afara asa ca plecam de dimineata sa luam tot soarele ...dar inainte sa va ofer o cafelutza si sa va urez o zi minunata si sa aveti spor in toate .Va pup!
Tethys spune:
'Neata si de la mine!
Aparui la cafeluta oferita de Dany ... multam fain duamna de serveala . O zi frumoasa si superinsorita sa ai si tu !
Eu... o sa va mai plictisesc oleaca cu zodiacurile mele ... deci, din zodiile mayase avem asa:
@ Sak' (11 februarie – 2 martie)
Semnificatie: Furtuna alba, Broasca, Constelatia Broastei, 3 flori, Nord
Interpretare: nativii acestui semn sunt persoane diurne iar, orele diminetii vor fi intotdeauna extreme de benefice pentru ei. Cateva minute de meditatie in fiecare dimineata vor fi calea acestora catre intelepciune si evolutie. Broasca fiind animalul corespondent acestei zodii, este bine de stiut ca, aceasta semnifica adaptibilitate, confort si schimbare. Sa nu se uite ca, broasca poate face fara efort salturi rapide si semnifica pentru acesti nativi trecerea de la o etapa de constiinta la alta. Caci, directia lor cardinala este nordul, iar animalul totemic este broasca ce semnifica adaptabilitate si rezistenta la schimbare. Nativii Sak' pot trece repede de la un stil de viata la altul si rezolva orice tip de probleme foarte usor. Nu suporta sa lase nimic nerezolvat.
@ Keh (3 martie – 22 martie)
Semnificatie: Furtuna rosie, Copaci, Cerbul, Est
Interpretare: nativii acestui semn iubesc natura si echilibrul natural. Sunt semn de foc si sunt caracterizati de aceasta energie iar, culoarea rosie le va aduce putere si noroc. Nobletea si blandetea cerbului ii caracterizeaza iar, purtarea unui talisman cu reprezentarea acestuia ii va feri de multe lucruri neplacute. Caci, persoanele nascute in aceasta perioada sunt echilibrate si au o legatura speciala cu natura. Detinand o energie mai puternica decat focul si datorita puterii exemplului, oamenii Keh pot face lumea mai buna. Sunt curajosi si vor incerca absolut orice, fara sa se teama. Directia lor cardinala pentru meditatie este estul, iar animalul totemic este eleganta caprioara ce traieste in paduri. Asadar, plimbarile in natura le vor aduce doar beneficii.
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~
Tethys spune:
@ K’ank’in (12 aprilie – 1 mai)
Semnificatie: Soarele galben, Pamantul, Caine, Culoarea galbena
Interpretare: cei nascuti in K’ank’in sunt influentati de energiile Soarelui si Pamantului, conferindu-le trasaturile si caracteristicile acestor doi astri. Cel mai bine pentru acestia este sa mediteze sub razele soarelui sau in natura pentru a-si gasi intelepciunea. Persoanele din acest semn sunt inventive, invata repede si explica celorlalti foarte usor. Animalul lor totemic este cainele care este cunoscut pentru loialitatea lui. Asadar, loialitatea si puterea interioara sunt definitorii pentru acesti nativi. Talismanul norocos al acestor nativi este un caine de culoare galbena iar, o trasatura a lui pe care nu o stiu insa multi este incredibila forta interioara.
@ Muwan (2 mai – 21 mai)
Semnificatie: Bufnita, Zeul norilor si al ploii, Focul
Interpretare: nativii acestei zodii vor avea calitatile si defectele corespunzatoare elementelor Apa si Foc. Furtunile, atunci cand cele 2 elemente se imbina natural, vor fi perioade de mare incarcare energetica pentru acestia. Intuitia iesita din comun ii vor face pe acesti nativi sa simta minciuna si prefacatoria din jurul lor caci, animalul lor totemic este bufnita (abilitatea de pradator foarte bine dezvoltata). Calitatea cea mai de pret a acestor nativi este ca nu renunta niciodata sa isi rezolve problemele, indiferent care sunt incercarile prin care trebuie sa treaca. Asadar, talismanul norocos al acestor nativi este bufnita.
PS - cand v-ati plictisit cu adevarat de barbologelile mele zodiacale, sa-mi spuneti, ca sa pun stop .
Va doresc si eu, tuturor, o sambata frumoasa, relaxanta si cu mult, mult soare !
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~
nicoll_mada spune:
Ziua buna si de la noi!Intr-adevar e soare si frumos afara,adie putin vantul,dar simt ca-mi vine sa alerg asa prin gradina,pe randurile de vie,"sa ma trezesc o data cu ele la viata".Mi-au adormit fetele in 5 min de cand s-au urcat in pat;erau de dimineata de la 10 afara.
Fetele deocamdata sunt bine.Si spun deocamdata pt ca la Stefi in clasa s-a depistat un caz de scarlatina.Luni dimineata mergem la recoltatul unui exudat faringean.Sper sa ne fi ocolit,am frecventat mai putin gradi in perioada asta de "criza".
Carma .Sper sa fi reusit sa mergi pana in Belgia,chiar daca...nu pentru motivul initial.
Dana felicitari pentru baiat!Cred ca sunteti tare mandri de el.Iar tie sanatate multa!A disparut puroiul?Hai ca indiferent cat se va strica vremea,iarna nu se va mai intoarce.
Dany stiu cume cand nu ai chef! dulce sa intretin si eu buna dispozitie data de vremea de afara!
Cryna multam mult de tot pt tot ce ne postezi.Sti ca eu zic ca nu prea cred in zodiac,dar recunosc ca la fiecare postare a ta caut sa vad "ma potrivesc au ba" cu ce ne postezi?
Iar acum sa va spun ca o sa merg sa lucrez la niste cunostinte ale alor mei.Au un magazin alimentar si ei nu prea au timp sa se ocupe de comenzi,inventarele fetelor,returul de marfa.Si m-ar lasa si cu somajul.Dar ma cam deranjeaza ca au program pana la 21.Am zis ca daca vor sa lucrez cam 2 zile cu 2 zile,doar nu faci zilnic comenzi,te gospodaresti cumva, ma duc.O sa merg in seara asta sa vad un inventar.Cam cata marfa au,cum e cu comenzile si salariul.
Gata,am raportat,ma duc sa ma pregatesc,va pup!
Tethys spune:
Nicoll, tinem pumnii , ca sa fie totul bine si sa vii cu impresii si rezultate multumitoare de la inventar + discutii. -am toate trei gagicile. Numai bine .
Celelalte sirenete... s-au dat la fund iar??? Nu ne mai ziceti nimic?
Noi... totul bine... mai ales poznasul, care profita din plin de vremea frumoasa de afara (eh, acum e in casa de mult iar, afara e deja intuneric la noi)... au anuntat deja, iar schimbare de vreme ... s-a si racit afara la ora asta dar, e inca senin... deci... profitati si voi cat se mai poate! Maine poate o sa fie, totusi, frumos din nou... sa speram ...
O seara placuta si linistita tuturor ! Pe maine ...
Mami de poznas ...
~~~~~~~~~~~~~~