Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

DONNAAAAA!!! ai PM!!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Am intrat doar sa postez schema nostra de diversificare(poate cineva vrea sa se ghideze dupa ea), am scanat-o asa ca sper sa se vada suficient de bine.Schema diversificare.

Zilele trecute s-a vorbit despre reactia copiilor in preajma strainilor, aici e reactia Ioanei.

Intru mai tarziu ca acum s-a trezit si vrea sa ne jucam.
Sa aveti o zi faina (cat a mai ramas din ea).

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Tot vreau sa va intreb ceva de un timp si tot uit: in afara de pampersul cu kk ce se schimba imediat, voi cate scutece puneti pe zi?

Ziua dupa fiecare papa (pt ca tot timpul face pisu/kk in timpul mesei ), dar noaptea nu o schimb, nu face decat pisu, si rezista scutecul pana dimineata.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

ana, cu seringa de la panadol merge mai repede decat lingurita..dar tot e greu. Macar vezi daca e laptele de vina, sau doar tetina.
referitor la pampers, yo schimb la 3-4 ore, noaptea nu schimb, doar dimineata la trezire
fetele din bucuresti, ce stiti saptamana viitoare e baby expo?

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Eu am facut negresa cu bicarbonate de sodiu, numai din ala aveam. Si a iesit asa de bine, ca a disparut in jumatate de ora. Azi am mai facut alta.
Sosul eu il faceam cu o marga, zahar si cacao, dar am vazut ca e ok si cu lapte, doar iese mai putin.

Camisv, nu daca dorm singuri, ci apare frica de a fi parasiti, indiferent cum si cu cine dorm; eu dorm cu el si tot aia e. E ceva legat de dezvoltarea lor neuro-psihica.

Steamerul ala de BPA free?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

cameluska multumim pentru schema. Mie imi place...am sa compar cu ce ne da si noua pediatra.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

liliana, da, e bpa free steameru de la avent!
Ana, cu multa rabdare va invata sa bea din canuta cu cioc! Darius deja trage cate putin, numai ca lui nu-i place laptele doar direct de la sursa si il scuipa! de la suzete/tetine si Darius isi face o greata! eu iti recoman canita cu cioc de la avent ca nu are ciocul ala din material ca de tetina si nu-si mai face greata, e un plastic asa,,,nici tare nici moale, intre!!! dar trebuie rabdare! eu am tot incercat..vreo 2 sapt, mai mult in joaca sa-i dau canita, o tot moflaia pana am vazut ca a si curs ceiut, cu ceai am incercat! incearca si tu, cine stie?
eu sunt mai relaxata in leg cu grijile mele privind dezv lui Darius! am fost in vizita la o cun care are bb cu 5 zile mai mare si Darius e mai "teapan", mai sprinten, si nu am zis-o eu din postura de "cioara" ci mamica baietelului celuilalt! sunt usurata putin, ca tare multe ganduri imi faceam!stiu ca fiecare bb are ritmul lui si nu sunt 2 la fel, dar cand stii ca ar putea avea intarzieri, te mai si panichezi! doamne ajuta sa fie bine!
pampersul il schimb la kk, of course si in rest cand mi se pare mie mai tare, mai plin, se simte la baietei in fata mai bulbucat, dar niciodata nu a trecut mai mult de 3 ore! noaptea nu il schimb, de ce sa-l trezesc? se trezeste, manaca si doarme in continuare, nici nu deschide ochii! oricum il tine pana dimi ca doar pisu face peste noapte!

cameluska, multumim de schema!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna fetele!

Cum spunea Mari, azi am recuperat multe , multe zile de plimbare. Am facut o reuniune de mamici cu pitici. Din pacate era o singura fetita printre 4 baietei.
L-am lasat pentru o secunda in semifundulet si el deja era pe burta.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
https://picasaweb.google.com/ancamak/Februarie201102#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Buna fetelor, imi cer scuze ca va deranjez, am mare nevoie sa intru in contact cu colega voastra de odisee Arthurana. Am vazut ca nu a mai scris din iun 2010 iar adresa de mail si PM nu sunt activate. Dc aveti vre-una din voi adresa ei de mail va rog sa mi-o comunicati pe PM.

Multumesc anticipat !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Adelina, felicitari pentru noua achizitie. E foarte simpatic Darius in el. Abia asteptam sa-l vedem in actiune.

Bebecris, felicitari pentru dintisor. Ai baiat mare. Speram sa fie fara dureri prea mari, febra si alte chestii d-astea.

Am pus poze noi la semnatura.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)

POZE

Mergi la inceput