Zmeurici de iulie-august 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 17
Giova spune:
Pooh si Marco pulmonar a fost ok, dr. de fam. zicea ca e angina, gatul foarte urat. cea de la contagioase a zis ca nu era nevoie de antibiotic. acum pe Edi l-am bagat pe antitermice si in 2 zile i-a scazut febra. I-a aparut aseara, dupa 2 zile de pauza.
. acum sa vedem ce e cu exudatul. si ei tusesc amandoi rau, cred ca-i bag pe aerosoli cu ACC si ser fiziologic.(daca mai gasesc reteta data de dr.).
Oricum, azi la 17:30 mergem si noi pana la dr. de familie sa s euite si la edi in gat si sa-l asculte. dar nu ii dau niciun antibiotic pana nu vedem rezultatul exudatului.
cum stai cu dieta WW? cat ai dat jos?
eu am scazut vreo 300 gr in 2 sapt., mancand normal, fara dieta. de azi ma reapuc de Rina.
Motana de ce nu te bagi la Rina? iti place carnea?![]()
am pus si eu poze noi:
http://www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-03-02/11:09:29
in sf. mi-am facut timp si de astea.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Giova,eu nu ma laud cu dieta pentru ca nu sunt consecventa

O fac lata in we
Ma bag imediat la vizionat poze......Mi-ai adus aminte s-o intreb si pe dr. noasta de aerosoli....sper sa nu uit
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
blanca000 spune:
Giova gata se apropie examenul?..ce tare..eu 4 luni si ceva am mers la curs de ma saturasem.
Si in ce consta examenul la voi?
Daca mai ai intrebari ceva poate te pot ajuta si eu.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Moniland spune:
Of, fetelor, greu cu bona. O sa vedeti in curand si voi.![]()
Una e linistita si cealalta mai agitata. Amandoua sunt singure. Cea linistita e fara sot cu un baiat in America si o fata la Londra, iar cea agitata fara sot si fara copii. Cea linistita a reactionat bine cand i-am zis ca fetitele inca nu fac la olita si m-a asigurat ca se va ocupa de pb asta, iar cealalta mi s-a parut ca face ceva mutre. Amandoua au cam aceeasi varsta si pensionate de ”boala”. Cea linistita a lucrat cativa ani in America tot ca ingrijitoare dar pt doua femei mai in varsta. Sotul meu zice ca daca a stat in America cativa ani e mai ”open mind”. Nu stiu cat conteaza asta pt fetite. Oricum am de gand ca de la 3 ani sa le duc la gradinita. Nici nu stiu exact care bona ar fi mai ok pt fetite la aceasta varsta de 1,8-3 ani. Cred ca nu o sa gasesc niciuna de care sa fiu 100% multumita.
Inca nu mi-a zis niciuna cat ar fi tariful. Eu am fost anuntata ca 99% e ca si rezolvat postul si ca ar fi nevoie de mine din 28 martie, adica peste 13 zile
. Saptamana asta trebuie sa ma decid pt una din bone ca toata lumea sa se poata acomoda. O sa le propun sa ne intalnim la locul de joaca sa vedem cum se descurca cu fetitele. Evident ca le iau ca ajutor in zile diferite.![]()
Cu casa merge bine treaba. Deja au ajuns la zidarie si termina parterul saptamana aceasta.
Am iesit si noi afara, am fost la locul de joaca. Topoganele sunt pe primul plan. Cel mai mult mi-a placut ca eu stateam pe banca si ele se dadeau singure pe topogan.
Ce mai, am copii mari.
pooh spune:
Moni,cum e cea agitata?Adica cat de agitata?Si in ce sens?
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
elenada spune:
Buna fetelor
Motana imi pare rau ca nu ne-am vazut azi. Poate ne vedem maine.Azi nu am mai ajuns in IOR ca daca tot nu aveam cu cine sa ne intalnim am preferat un parc mai micut nuit Titanii care e langa Policlinica Titan.
Giova cum se mai simte Edi? ma bucur ca Marco e bine. Sanatate multa va doresc.
Moniland iti doresc sa gasesti cea mai buna bona pt domnisoarele tare. Ce bine ca ai putut sa stai pe banca sa te uiti la fetite cum se dau in topogan. La noi sunt destul de ciudate topoganele si se pot lovi destul de usor ca sa nu mai zic ca azi erau atat de multi copii ca a trebuit sa am grija sa nu ii loveasca alti copilasi mai mari.
Am facut cateva poze in parc asa ca le puteti vedea aici http://s435.photobucket.com/albums/qq74/elenada/Crestem%20Crestem/?action=view¤t=Piticii15032011024.jpg#!oZZ2QQcurrentZZhttp%3A%2F%2Fs435.photobucket.com%2Falbums%2Fqq74%2Felenada%2FCrestem%2520Crestem%2F%3Faction%3Dview%26current%3DPiticii15032011021-Copy.jpg
va pup fetelor ma duc sa fac mancare ca nu mai avem nimic.
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" - Paulo Coelho
Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux
Giova spune:
Blanca cum 4 luni? ziceai ca 2 luni a tinut cursul.
examenul consta in 20 intrebari grila si o poza facuta de noi, care va avea un titlu si pe care o prezentam comisiei( ce setari am folosit si de ce).
Pooh asa si eu...o sfecleam in weekend. dar de acum gata...sper ca de azi sa fiu consecventa si sa nu am mari abateri.
Moni cred ca e greu de luat decizia buna. vezi si cum reactioneaza fetitele in prezenta lor, de care se ataseaza mai bine si mai repede. bafta!
Elena super pozicile. Ce mai...ANA E O SPLENDOARE DE FETITZA. iar lui Matei ii sta bine tuns asa.
Gio
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
uliiasi spune:
Buna mamici!
Incerc sa va scriu putin acum, desi David trebuie sa se trezeasca in orice moment...Doarme mult mai bine de cand a venit caldura si il tin mai mult pe afara, ceea ce e logic de fapt. Din pacate am auzit ca de maine se strica iar vremea, sper ca nu pentru mult timp.
Noi suntem bine, crestem, David e absolut dependent de mine, am mari emotii cu mersul la gradi, Doamne ajuta sa se adapteze repede.
Cu adormitul e la fel ca la Giova, biberonul in cioc si eu langa el. Ziua in patutul lui, seara in patul mare. Prezenta mea e obligatorie, trebuie sa ma stie aproape, asta daca sunt acasa. Daca nu sunt in casa, adoarme cu cine e cu el, taicasu sau bica. Dar daca sunt in casa, striga dupa mine pana ce fac prezenta.
Elena, pacat ca nu v-ati intalnit cu Dariuta si Motana, sunt asa de aproape cele doua parcuri. Serviciul meu e chiar langa parcul Titanii si in fiecare zi mergeam pe jos de la metroul de langa IOR pana la birou si treceam prin parculetul Titanii si taaare mult imi mai placea, ajungeam binedispusa la servici in fiecare zi (ma rog, nu iarna, ca atunci era deprimant parcul). Cand era David micut preferam sa-l duc in Titanii decat IOR pt ca acolo au leagane pt copii mici, gen chilotel.
Chiar o admiram pe Eva Blacai cum se da ea uta in leagan din ala fara spatar in spate, doar cu cauciuc si lanturi. David nu stie sa-ti tina echilibrul in leagan de genul ala. Si nici nu e foarte pasionat de leagane, ce-i drept. Cand ajung in parc, prefera sa se joace cu pietricelele si sa urce/coboare scarile de la topogan.
Gata, s-a trezit, mergem pana la bunicasu, ne-a chemat pana la el sa ne hraneasca
haha.
Aaaaa, sunt foarte bucuroasa ca am descoperit ca se poate vedea iarasi pe vplay GA, asa ca de ieri am inceput iar sa ma uit, sunt la sezonul 6, nu mai am mult si-l termin de vazut.
Va pup, va las, multa sanatate la copilasii bolnaviori!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
Giova spune:
Edi nu are nimic la plamani, doar amigdalita
. gatul e varza, dar asteptam rezultatul exudatului. vom vedea.
e tot timpul cu nasul infundat, degeaba ii pun apa de mare sau vibrocil. Il sufla destul de bine, dar aseara am bagat in functiune BB.
Uliiasi super ca sunteti ok. si Edi adorme cu oricine, dar daca sunt eu in casa, ma prefera pe mine.
Chiar am observat ca a stat cu soacra din prima...cu toate ca nu a mai vazut-o de 5 luni. dar nu a fost asa de iubaret si lipicios ca si cu mama. Poate si din cazua ca e bolnavior, nu stiu.
Gio
mamica de 2 smecherasi
adrianafedorca spune:
Moniindiferent pe cine angajezi bona sa-i faci analize
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler