Zmeurici de iulie-august 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu sunt la curs...... M-a sunat so#539;ul.....edi e cu 39 febra....o iau de la cap#259;t, dar cu alt copil.
mi-e groaza ce m#259; a#537;teapt#259;.
Si chiar a papat bine de tot in dup#259; amiaza asta.
Mai vb. Pupici

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Am adormit si eu una bucata fetita ...J. e plecat din tara in cealalta parte a lumii asa ca noi suntem singurele.
Azi m-a rupt, a fost frumos asa ca am iesit la pranz, mi-a adormit in mei-tai la cumparaturi asa ca am sarit peste masa de pranz, a halit dupa somn, care a fost mai scurt decat de obicei, si apoi afara iar..cum soarele nu mai razbea printre blocuri am luato de o aripa si ne-am urcat in autobuz pana in parcul din cartierul vecin.
Un parc cam "aerisit" de copaci asa ca ne-a cam batut vantul, noroc ca aveam o esarfa pentru pui dar eu in capul gol am fost varza..10 grade dar cu vant e nasol..
Din parc acasa unde iar masa, tras o serie de clatite din care a halit si Eva cu miere si eu bag acum una cu dulceata de visine.

Si ma mai doare si spatele de lesin, nu stiu de la ce, ori ca am carat-o in mei-tai zileleastea, ori de la antibioticul asta puternic care cica poate da diverse dureri (mama ei de baterie), ori nu stiu.

Si stau si cu gandul la J. care mai are vreo 3-4 ore de zbor plecat de azi dimineata..ufff..sa imi dea mesaj ca a ajuns (poate in toiul noptii) si sa ma linistesc putin.

Maine o duc pe Eva la ai mei, sper..sa vad ca tatase vaita de o eruptie pe piele si nu stiu ce e...daca nu imi convine o iau acasa si ma descurc eu cu ea.

Ma duc la dus..sunt lesinata..

Noroc ca se incalzeste.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Giova, da mi-am luat trepied, blitz imi luasem mai demult..nu prea se poate fara.

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, mamici! Poftiti la cafeluta!!!
Giova, multa sanatate la prichindei, vai ce greu trebuie sa-ti fie, nu mai vorbesc de ei... Multa sanatate lor si tie putere si rabdare! Si ai grija sa nu te imbolnavesti si tu, macar sa fii in putere sa ai grija de ei.
Pup!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata si de la noi!!!!!Iulia,mersi pt. cafea....tare bine-mi pica dupa o noapte cu sute de mii de treziriNu stiu ce are Balazs,misuna noaptea prin pat....in somn,normalSi se mai loveste de margini,sau i se mai agata picioarele,si incepe sa plaaangaaaaa...Asa ca mami se trezeste de multe ori,sa-l culce la locL-am luat intre noi,dar era si mai rau,ba eu primeam cate un pumn/picior ba sotulColac peste pupaza,Timea are febra de aseara,azi parca incepe sa si tuseascaNoah,sper sa-i treaca fara complicatii,sa scapam doar cu o viroza mica....Giova,voi cum sunteti?_Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Neata si de la noi.Eu acum vreau sa-mi fac o cafea,beau ceai dimineata cu Alex si dupa ce il trimit afara beau o cafea.

Gata,de ieri a inceput mama sa iasa singura cu Alex,azi ajunge si tata,o sa fie si mai bine,sau sper sa ajunga,ce credeti ca a facut,si-a decupat buletinul sa ii intre in portofel,si politia vamala din ro l-a certat si la lasat sa traca,nu stiu daca il lasa spaniolii.

Giova sanatate multa la puiuti,saracutii de ei tare greu trebuie sa-ti fie si tie cand ii vezi bolnaviori.Sa ne spui cum mai e Edi.

Pooh si Alex la fel de urat doarme,se da cu capul de tot ce gaseste in cale,aseara isi bagase o mana sub saltea,si dimineata sigur imi da un picior in gura,in coaste.De dormit singur nici nu se pune problema,ii e frica,nici nu mai incerc.

Mergi la inceput

Buna,

am venit de la ai mei, am lasat-o pe Eva la ei la curte si m-am intors la curatenie ca nah! ce sa fac si eu.
Am cam lasat-o cu imina cam indoita caci tata a reusit sa raceasca iar, asa ca le are pe toate acum :(..sper ca pana maine sa fie ok.Insa prefer sa stea si ea mai mult afara daca tot sa incalzit caci eu curetenie tot trebuie sa fac si as fi tinut-o in casa.

Spatele tot ma doare si ma enerveaza.

J. a ajuns cu bine dar dimineata eram ingrijorata din cauza cutremurului din zona, cica la ei nu sa simtit si nu sunt probleme.Pfiu...

Va pupacesc si ma duc sa bag aspirator, sterg praf, spal bai, aragaz si toate cele..bleah..musai sa imi caut femeie iar caci daca ma intorc la job adio curatenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Edi a varsat aseara dupa ce a luat nurofenul...i-a scazut febra, a inceput sa arda dim. la 4. I-am bagat un paracetamol in fundic si sosete cu apa si otet in picioare, masaj pe tot corpul cu aceeasi compozitie si somn pana dimineata, pe pieptul meu.
De atunci nu a mai avut febra, laptele nu-l bea, de mancat mananca.
Marco e ok, fara febra si cu pielea curata. asa ca astept rezultatuil de la analize. Sper din suflet sa fie doar o simpla viroza si nu scarlatina...mai ales ca nu a intrat in contact cu nimeni bolnav.

Soacra a venit de dim. cu un buchet de frezi......am lasat-o cu copiii, eu am plecat in mall, acum ea freaca balconul, copiii dorm si eu pe net.
Cred ca pana luni va sta, din ce am inteles.

Moni cum a fost bona?
Blanca spor la curatenie si tie. eu astept sa treaca ora de liniste si ma bag la aspirat. soacra la geamuri si calcat.
Mai bine ca a ajuns sotul tau....ce fain ca pleaca pe asa meleaguri.
Lasa ca ii e bine Evei la bunici, mai ales ca e timp frumos si sta mai mult pe afara.
super ca ai blitz si trepied. Nu-ti mai aduce J nimic d epe dincolo? sigur sunt mult mai ieftine decat la noi.
Muffi voi unde mergeti la turci? tot la Delfin?
de ce vrei in calea Sagului? asa departe de centru......
Anemona super ca s-a mai obisnuit mama ta, acum ca vine si tatal tau va avea compabnie.
Uliiasi da ...ma chiar gandeam cine pica acum: eu sau sotul? sper ca niciunul ca nu putem sa ne imbolnavim acum, nu avem vreme.
Pooh si voi cu febra? sanatate maxima Timeei si doamne ajuta sa nu ia si Balazs.

Sunt asa de mandra de mine....chiar i-au placut pozele mele profului. si desi nu am asa aparat performant, obiectivul cica e bestial. Un coleg, cu body mai performant decat al meu si cu acelasi obiectiv a scos niste cadre foarte inchise. conteaza sa stii cum sa setezi aparatul, distanta, unghiurile.....eu am fost ajutata de ceva colegi nikonisti de la curs....caci pana ma prind eu ce si cum, mai dureaza.
In schimb ieri am fost toti la o expozitie de am pozat si la toti ne-au iesit poze bune.
Am reusit sa mut si data examenului, de pe 29 pe 28. caci noi in 30 zburam spre Madrid din Cluj si trebuiau dusi copiii in Alba. si eram cam contra cronometru.

diseara ies cu sotul si nasii lui Marco la cina si prin vreun club ceva...si sa mor de stiu cu ce sa ma imbrac

va si o zi frumoasa va doresc.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Buna si de la noi.. avem o zi de cacao, ploua continuu ce wk ne asteapta, de stat in casa.
uliasi, mai ai cafeluta? dimineata nici n-am apucat sa beau doar lapte cu o lg-ta de ness.
giova sanatate multa lui Edi si tie multa putere sa le poti duce pe toate, off greu cu ei bolnavi.
anemona incet,incet se va obisnui mama ta acolo, nu e asa de usor pt pers. mai in varsta sa se adapteze rapid in occident. Vaii ce tare e tatal tau, poate n-o sa-i zica nimica spaniolii.
muffi ma bucur ca ne-ai dat un semn, pupam pe MP si pe mami lui
Eu sunt un pachet de nervi cu mesterii mei cica ne asteptam sa ne mutam la sfarsitul lui martie sau in prima sapt. din aprilie, iar ei inca n-au facut mare bránza si deja suntem in mijlocul lui martie, in ritmul asta nu stiu daca fac pastele in casa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Hola dragele mele!!!!
Noi si ieri tot cu febra am tinut-o,aseara pana la ora 1,30 nu a vrut sa doarma,s-a foit continuu in pat,eu zic ca e de la dinti ,ca este foarte nervos si musca din suzeta,asa nervi ce are pe ea De asnoapte nu a mai facut,am zis ca daca mai facea si de dimineata ii faceam o programare la pediatra,dar vad ca azi este ok.
Afara este cald ,frumos,cred ca sunt vreo 18 gr am stat vreo 2 ore de-a alergat el cu moto.Acum face nani si dupa ce se trezeste o sa iesim inca o tura afara.De 2 zile ni s-a stricat si tv,cu ocazia asta a zis sotul ca ia unul mai mare si de atunci sta calare numai pe laptop,nu ma mai lasa si pe mine deloc la el

Mergi la inceput